Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Vettem 10 új terméket, Chemical guys, Meguiars, Soft99 főként.

    Ma kipróbáltam a Chemical Guys - New Look Trim Gel-t

    Ennyire jó eredményt ilyen egyszerűen még nem értem el a szélvédő alatti fakult eső elvezetőn. Simán ver mindent amit eddig próbáltam: AG Vinyl Rubber, Wolf Black out, Trim coat, Silk milk, CarPro perl meg pár amit már el is felejtettem.

    Nem sok oldalú, viszont ahova való, ott hatalmasat gurít. Külső műanyagok és gumik, de milyen jó hogy csak ezekre jó, de ide tényleg jó. Nem úgy mint a többi termék aminek nagy része mindenhova mehet, de csak középszerű eredményt kapsz, pepecselős ,rengeteg réteg, lemossa pár eső vagy mosás, magától beszívja és vissza fakul stb...

    Méz állagú átlátszó anyag, a teljesen kifakult műanyagot vissza hozta az életbe egy réteggel :Y Ilyet még nem láttam, max hőlégfúvótól. Két vékony réteg, viszonylag hamar szárad, nem ragad, nem olajos, teljesen gyári új és száraz lesz a felület 5 percen belül, a felesleget nagyon könnyű vissza törölni, viszont az állaga miatt felkenni nem annyira egyszerű mint a vizes termékeket. Nagyon imponáló amit eddig nyújtott, kíváncsi vagyok meddig bírja majd, de az olvasottak alapján arra sem lesz panasz. Plusz pont hogy kb nem látszik hogy fogyott belőle.

    Csak egy hasonló terméket kell találnom bentre illetve a kéder gumikra, és ha tartós lesz akkor én megérkeztem oda ahol mindig is lenni szerettem volna, ez felett már csak a DLUX van talán... (meg nyilván pár horror árú halandóknak elérhetetlen termék)

Új hozzászólás Aktív témák