Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Ilyen lesz a Morbid Metal

    gp A Unity-vel készülő rogue-lite PC-re készül és még idén megkapjuk elvileg.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz - = Zk = - #7881 üzenetére

    NFS esetében nem trollkodás, hanem konkrétan tény. attól, hogy NFS a neve még nem jelent semmit, ergo ha nem hívnák NFS-nek, ki se próbálnád... NFS-t anno imádtam én is, mondhatni fan voltam, de a mai részek? közük nincs az akkori NFS minőséghez. ugyanolyan, mint az eddigi undercover, hp 2010, stb. szar, fos, gagyi konzolport. fizika 0, realitás 0, csalás maxon, stb. letöltöm, megnézem, de tuti, hogy 5 percnél tovább nem marad, mert megy rá az uninstall mert már előre tudom, hogy szar lesz. grafika nem hat meg, meg eddig úgyse valami ütősnek néz ki. autóhangok? Lambonak légyzümmögés? hátőőőő... ugratnak a videókban és a szikla előtt egy láthatatlan falon lepattan? ezmiajószar? kanyarodni végre tudnak az autók benne, de ez a nitrós faszság megint mi a fenének... NFS-ben anno volt nitró? nem. NFS-ben anno lehetett mindenféle eszközöket bevetni a rendőrök ellen? nem. NFS-ben, még ha nem is egy full reality sim, de mégis normálisan viselkedtek a kocsik, ebben? nem. hangok anno? eargasm, ebben? eddig gyenge.

    csak azért próbálod ki, mert NFS? ez már a fanságon belül is a hülyeség kategória.

    ha (jó) autóssal akarsz játszani, akkor rFactor, Live For Speed, Project Torque, Race 07, stb. grafban lehet elmaradnak a NFS Runhoz képest, de minden másban köröket vernek rá, minőségben pláne, ja de ezek simek... GRID2-t várd meg, azt érdemes lesz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák