- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
Boldog születésnaPHot Varoz kollégának
...már úton van
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Ú, srácok, köszönöm szépen. Remélem már otthon várnak.
Csak Zk meg ne lássa.F34R
Valamit eltoltál, mert mind a két link az adatlapomra mutat.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
koshmar
addikt
Herzliche Glückwunsche für Geburstag, Varoz!
F34R: Király vagy, születésnapi ajándékként megkapta tőled a saját adatlapját.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
F34R
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
OMg ez a klipp nem szeretem a zenét de ezen felröhögtem
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
Intel SB-E kicsit brutális lett, ezért az árért pláne az. Bulldozer mehet a sunyiba, mert max homokozólapát mellette!
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #7810 üzenetére
Hát brutális, tuning mellett hogy megugrott a fogyi te jó ég.
DE azért tennék még mellé két 6990-et tuning kapcsoló on.
Skyrimnél normális a 70% körüli procihasználat? vagy mehetne jobban is? Meg néha leesik 22fps-ig, mondjuk bent városban, 60 fps max.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #7812 üzenetére
hát igen, 2.27 millirád tranyó ha beindul és megvan feszelve, akkor fogyaszt durván sokat, de cserébe rettenetesen erős, mint semmi más. amúgy ez még csak első (második?) stepping, a későbbiekkel még durvább lesz.
"Skyrimnél normális a 70% körüli procihasználat? vagy mehetne jobban is?"
normális, mert a Skyrim effektíven mindössze kettő magot használ, és azok azért nem 100%-on mennek, mert a Windows ütemezője szétszórja plusz threadeket, így kiegyenlíti a terhelést. az fps bezuhanást a füst és köd effektek okozhatják.
LOOOL, az MW3 singleje nem elég, hogy scriptelt (szar), még bugos is, egyik missionnél, ha csak előrenyomulsz az utcán, akkor command buffer overflow-val kidob, erre az a megoldás, ha beugrasz egy ablakon, végiggyaksz mindenkit és utána mész ki! deszaaaar!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #7815 üzenetére
a Shadow és Decal Quantity mehet lejjebb, illetve a reflectek közül is nézd meg melyik az, amelyik fogja a gépet. a reflect trees a sok fa miatt eléggé eszegeti a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
micsoda bigék. ...
a kékruhásat elkérhetem ? kimosva, kivasalva, élérehajtva visszahozom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #7819 üzenetére
Tudod jól, hogy a barátaimmal megosztom azt amim van.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
Boldogat Varoz, én ezt küldöm neked, épp most raknak rá friss gumit
küldöm majd a kulcsokat, csak mert arany ember vagyok
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
ha annyira arany csóka vagy, mernél találkozni velem személyesen
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Még a szín is tökéletes. Isten lennél a szememben, ha tényleg ezt küldenéd.
Még egy golyót is vállalnék helyetted.Köszönöm szépen egyébként.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
koshmar
addikt
válasz - = Zk = - #7824 üzenetére
Vááá, ott akarok lenni majd.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Varoz
addikt
Egy kis játék elemzés:
Call of Duty: Ott egy kemper a fal mögött!
Battlefield: Ott egy kemper a fal mögött! *BOOM* Milyen fal mögött?
Ez a nagy különbség
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz koshmar #7826 üzenetére
ahogy sokan mások is!
vajon miééért... ?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #7828 üzenetére
hogy lássáka dávid és góliát ismétlését
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
Ha elküldöd nekem a fentebbi képen lévő verdát, bevédelek.
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #7830 üzenetére
Én például sokkal jobban szeretem a scriptelt fps-eket, mint azokat ahol mászkálni kell jobbra-balra, és gyere rá hülyegyerek, hogy miért kellett volna arra menni amerre előszőr akartál. Engem sokkal jobban felpörget. Példának okáért a COD: BO-nál pörgősebb FPS-sel még nem igazán játszottam.
-
Varoz
addikt
Gondolod, hgoy Zk futni fog utánad? Tud Ő jobbat szerintem.
-
- = Zk = -
félisten
igen. modern változatban, és semmiképp sem ugyanúgy, ahogyan azt már a történelemkönyvekből megszokhattuk
(#7836) Varoz
látom ismersz már ...(#7837) No-kia
grrrr
nem aggódom, pár forintért bárki leengedi a sierra 5 gumiját[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz pckownz #7835 üzenetére
de ez akkor nem játék, csak interaktív show, régen a játékok nem ebből álltak, hanem útkeresésből, "logikából" és sokkal jobban megfogják az embert. lehet, hogy felpörget, de közben erősen lejárt lemez, mert ugyanaz mind. RPG powa, az nem tud unalmas lenni! a mai konzolport fos FPSek mehetnek a bánatba, mert 0 újítás van bennük.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #7838 üzenetére
Én? Ugyan.
-
- = Zk = -
félisten
tehülye, teeeeeee xDDDD
-
Varoz
addikt
Zk ez tetszeni fog.
Igazi Magyaros
Ül a kocsmában egy Magyar egy Német egy Francia meg egy Perzsa. Azt mondja a Francia igyunk a szép francia nőkre. Ittak. Erre mondja a Perzsa igyunk a perzsa szőnyegre. Ittak. Megszólak a Német is igyunk a német dízelmozdonyra. Ittak. Erre megszólal a Magyar. IGYUNK A MAGYAR SZÉPFIÚKRA. AKIK A FRANCIA NŐKET ÚGY MEGB.SSZÁK A PERZSA SZŐNYEGEN HOGY FÜSTÖL MINT EGY JÓL BEVÁLT NÉMET DÍZELMOZDONY.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Over 2k szakmai hsz
-
- = Zk = -
félisten
-
ittakary
nagyúr
válasz - = Zk = - #7849 üzenetére
Hallod ennek örömére Chrome olyat kresselt, hogy Feladatkezelő se tudta bezárni (!!) wtf...
Ma villamoson elmélkedtem, és nem tudom mennyire néztek hülyének, hogy megfordul ilyesmi a fejemben, de mit szólnátok valamikor egy sörhöz IRL?
ZK umszkis volt szóval nem lakhat a világ másik felén, Nokia szokott néha Pestre járni, többiekről semmit nem tudok így fejből. Na? Nem sürget senki, ráérünk, le is lehet szavazni. Vélemények?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest