Hirdetés

Aktív témák

  • Fidel76

    tag

    válasz Bluegene #6742 üzenetére

    Árakról nem nagyon érdemes vitázni, főleg nem az itthoniakról mert amit pld itt megkapsz 100kért azt már lehet megkapod UK-ba feléért(vám sincs, mondjuk gari is problémás) és 1 kis 10esért lehozzák neked házhoz.[link](Én még nem probáltam, nekem is ajánlották. Gondolom telefonon mindent elmondanak)
    kb azon az áron megtudod venni ami nálunk lesz fél év múlva.
    Lehet, hogy csak nekem tünt fel de pld LG most jelentette be a káva nélküli 200hz-es tvjét ugye ami jó 3d-hez is elméletileg. AMD/ati meg a több kijelző felé probálja terelni a dolgokat az új szériával.Samsung,sony,pana is rendelkezik hasonló cuccokkal vagy ilyeneket fognak piacra dobni hamarosan. Lehet nem is 30"-os monitorba kelle gondolkozni hanem 3x 32" full hd káva nélküli tv-be amik szerintem jó fél év múlva 100kért vagy olcsobban megvehetőek(ha nem is nálnuk.:))
    1 monitorhoz most kb felesleges az 5ös széria, ahogy írtad, de ha már akarsz 1 kis + élényt 2-3 kijelzővel ami valjuk be nálunk olyan "nagy" dolog máshol nem. Van 1 gyanum, hogy atiéknál nem Mo. és az itt élők volt a célterület amikor kitalálták a több kijelzős dolgot 5ös szériánál ;)

Aktív témák