Aktív témák
-
Pancho
csendes tag
Kérdés:
Tervezek egy HIS IceQ3 Turbo 1950 Pro-t venni (AGP), Elég hozzá egy 380w-os chieftec táp??? 17A-t bír a 12V-os ág. Volt már a gépbe dupla csatis ASUS 6800GT, azzal nem volt gond... Nincs semmi plussz venti a gépbe, 1 vinyó van, 1 DVD író, és még a floppy sincs bekötve .
Segítséget előre is thx! -
Pancho
csendes tag
Szeretném a segítségeteket kérni...
http://www.3dgameman.com/content/view/6408/103/
A link egy videóhoz vezet az AGP-s HIS IceQ3 x1950pro-ról... 2 perc 10 mp körül a srác megmutatja, hogy milyen tápcsatlakozó kell hozzá (ha jól értem...) és én bután nézek, hogy az meg milyen csatalakozó aminek oda be kéne menni...
A kis fekete ''téglalapról'' van szó 3-3 lyukkal lent-fent...
Előre is köszi és bocsi az esetlegesen idióta problémámért... -
Pancho
csendes tag
Na jó... ha jól sejtem akkor a PCI csatlakozóról van szó a videóban... Azért idegen nekem ez...
Bocsi, hogy előbb sírtam és utána gondolkodtam, de bepánikoltam...
A kérdés módosítása... mennyi egy ilyen átalakító??? És mia hivatalos neve?? -
Pancho
csendes tag
No hát ez ánbölívöböl... Egy büdös boltot nem találtam eddig ahol lehetne kapni, írtam valami online shopnak is, onnan meg visszaírtak, hogy nem értik mi kell...
Valaki kap egy puszit ha ad egy ilyet átalakítót!!!! Na jó... meg egy Milka csokit!
Amúgy ezt se hiszem el, hogy pont a HIS cigánykodik és nem képes adni egy ilyen k* átalakítót a k* jó karijukhoz...
[Szerkesztve] -
Pancho
csendes tag
Tiszteletem!
Dual 4-pin ---> 6-pin tápkábel átalakítót keresek elég sürgősen! Kérem, ha valakinek van fölöslegben, vagy tudja, hogy honnan/kitől lehetne beszerezni értesítsen priviben!
Kedves segítségeteket előre is köszönöm! -
Pancho
csendes tag
Üdvözletem:
Lenne egy kisebb gondom... Végre megszereztem hőn áhított AGP 1950pro-mat (konkrétabban HIS IceQ3, 512 ram) ám vannak gondjaim.
Féltem attól, hogy a 360w-os Chieftec táp nem lesz neki elég, és így is lett! Legalábbis én ennek tudom be azt, hogy újabb játékoknál nagyon hamar kiakad a kép, lefagy és meghal minden, néha még monitor is kikapcsolt... Mivel most nem igazán van hirtelen sok-sok k Ft-om, hogy vegyek, gondoltam csökkentem a GPU és a memória órajeleket. A GPU-t engedi is, de a mem-t nem. Próbáltam PowerStrip és Ati Tool-t. Minden driver és progi a legfrissebb. Ha a memória órajelet akár egy hangyafingnyival megváltoztatom a képernyő máris elfeketedik. Segítsetek ha tudtok!
Egyébként P4S800, 1,5 giga ram, 3,2-es P4 a főbb dolgok benne, egyébként semmiből nincs benne extra mennyiség.
Nem vagyok kiváncsi azokra akik azzal jönnének, hogy mi a f*sznak ilyen VGA ide és hasonlók, tudom jól. Az sem érdekel, hogy miért nem álltam át inkább PCI-Ere... Légyszi az érdemi kérdésre válaszoljon, aki tud vagy szeretne segíteni! Köszönöm szépen előre is!
Ja és a AtiTool azt írja ki, hogy a memória időzítés megváltoztatása nem engedélyezett ezen a chipset-en... És ezt nem igazán tudom mire érti.
[Szerkesztve] -
Pancho
csendes tag
Köszi a reakiókat!
És esetleg valami mód arra, hogy VGA-n fesz.t állítsak valahogy??? -
Pancho
csendes tag
válasz rx 1950 fan #3913 üzenetére
üdv!
P4S800... SIS lapkészletes. DirectX frissítést? Hát megrpóbálom . Viszont a CCC nekem idegen... :S Az mi?
mindenesetre köszi az érdeklődést -
Pancho
csendes tag
No most visszatérek az általad felvetett dologra... Van egy kis helyes, nem túl nagy asztali ventim... Ezt szépen odabiggyesztettem a proci környékéhez, és most elvileg csökkentett GPU órajelekkel megy stabilan... 1-1,5 órát Test Drive-oztam, méfium beállítás és HDR on mellett, megnézem mi lesz, ha at eredeti GPU órajelhez közelítem ismét...
-
Pancho
csendes tag
No jelentem, hogy úgy tűnik, hogy a kis sufnitunggal - asztali venti a gépbe irányítva - megoldódott a problémám... Persze amint tudok veszek nagyobb tápot és extra hűtést, mindenestre köszi a segítséget mindenkinek... TDU-nél már nem fagyott ki és halt meg... most majd tesztelem más játékoknál is és jelentkezem .
-
Pancho
csendes tag
Aki esetleg tud olyan embert, akinek kléne molex->pci-e tápkábel átalakító, az küldje hozzám nyugodtan, mert van 1 db-om és hamarosan lesz még egy csak gondoltam talán ezen a topicon keresztül érem el leginkább ezeket az ''árvákat''
-
Pancho
csendes tag
No ismét hozzátok kell fordulnom rutintalan és friss ''ATIs''ként!
Legfrissebb Catalyst és CCC van fent a gépen, és az lenne a gondom, hogy a Desktop beállítások működnek, fényerő, felbontás, minden szir-szar, de a 3D-s beállítások nem... legalábbis amit CCC-ben beállítok gamma és brigthness emelést, nem alkalmazza játékok alatt, ami baj, mert jó szar régi monitorom van és pl. CS:S, max játékon belüli gamma mellett is játszhatatlan... Valamit én nem x-elek be a CCC-ben? vagy mi lehet??? Frissen formatált gépbe került a kártya, és amúgy se szeretnék megint formatálni...
HELP!!!! És előre is köszi! -
Pancho
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget azoknak, akik reagáltak a kis gondomra, Ati Tray Tools-sal, profil látrehozással mennek a dolgok, úgy tónik, bár ez is nehezen jött össze
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest