- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Axel pRo
aktív tag
válasz dangerzone #2677 üzenetére
Ezt jó ötletnek tartom nekem van egy teljesen jó állapotu dobozában mindennel 7k-ba
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Elöbb elindítottam a Burnout paradise-t és mikor töltötte be a játékot akkor kivágott azzal hoogy az ATI VGA illesztőprogi meghibásodott indítsa ujra a gépet és a megjelenő hibaablakkal értesítse a microsoft szakembereit". Oké restart aztán semmilyen hibaablak, ugy índult ujra mintha misem történt volna.
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Egy kis segítség kéne ezt írja everest a videokártyámra. Ez miért van Ugye csak az everest hülyült meg mert soha nem nyultam a kártyám órajeléhez ezt meg véleményem szerint nem is bírná ezeket az értékeket. Meg az is érdekes hogy sem ATI overdrive sem GPU-Z nem mutat ilyen értékeket azok a normális értékeket mutatják 625/993
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Az a vicces hogy eddig arról volt szó hogy nem biztos hogy érdemes beruházni az 1gb Vram-ra mert nem biztos hogy akkora előnye van belőle az embernek mint amennyivel többe került. De ezek a tesztek azt mutatják hogy az 512-es lealázza az 1GB-osat (oké 1-2 fps nem sok) De ez akkor is nevetséges részemről
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Kinek van Sapphire HD4850 dual slotja tuningolva És Milyen órajeleken megy stabilan?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
És ha esetleg az uj órajeleken nem stimmel a dolog akkor ha manuálisan visszaállítom a gyárira (625/993) akkor utána nem marad nyoma a "kísérletezésnek" ugye?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
9.7-es catalyst milyen? Cseréljem 9.6-ot vagy ne
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Felrakta már valaki Catalyst 9.7-et meg drivert XP-re
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz 8nemesis8 #3587 üzenetére
A link amugy ittvan de az érdekelne hogy müködik is-e Mert addig nem akarom felrakni hátha van valami "hibája"
athomi: Mükszik?
der_: Én is, ez a dual slotos De ha nem sajnálod rá azt a + pár kilót akkor amit Danilla ajánlott az tényleg nagyon megéri
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Igen, elsősorban. Ráadásul ha jól láttam az egy OC verzió és így meg pláne meg éri azt a + pénzt. És még azt sem tartom kizártnak hogy a Gainwardot jobban lehet huzni sőt biztos (bár ennek nem sok értelmét látom amugy is gyári OC melett)
8nemesis8: Valóban mükszik. De azért ATI kitalálhatna valami jobb design-t ennek a CCC-nek
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Feltűnt valakinek vagy csak nekem hogy a 9.7-es CCC-ben a manual fan control eddigi minimum 20%-os sebessége helyett 36% a legkisebb érték amire lehet állítani a ventit
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz - = Zk = - #3597 üzenetére
Nekem csak egy skinem van
Az meg nem árt ha a driverrel együtt megy a cata is
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
-
Axel pRo
aktív tag
válasz Gargantua #3669 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani hogy mik lesznek a pontos értékek de, a GPUTool nevü progi ha kompatibilis a kártyáddal akkor ő miközben emeli az órajeleket teszteli is hogy stabil-e az adott értékeken. És addig huzza amíg "egészséges" a kártyának
Egyéb alternatívák: -CCC
- ATT stb.BASSZUS bocs hogy kétszer írtam le ugyanazt de megkevert a firefox
Modik az előzőt töröljétek[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
-
Axel pRo
aktív tag
Segítsetek!
Milyen típusú/teljesítményű tápot vegyek a jelenlegi konfigom mellé mert a mostani eléggé forró fél óra után is És tervben van a 4850 mellé egy C2d E8400-as proci is olyan táp kéne tehát ami vígan ellátja ezeket és az ára is elfogadható[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Ehhez kapok kábelt is vagy azt külön kell megvenni? Mert ezt ajánlottátok
(Bocs az idétlen kérdésért de nem teljesen tiszta )[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
ATI HD4800 series.
Nem inkább ezt írja ki?
Danilla: Csak felvetette az egyik ismerősöm hogy esetleg kábelt külön kell venni. De így rendben van.
Jookomak: Nem akarok két kártyát sem 4 magos tuning procit, de ha már veszek akkor olyat amit nem kell egy év múlva lecserélnem[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
A 3850 tökéletes választás lehetne egyik haverom most rakott össze egy teljesen uj gépet és ilyen karit rakott bele neked ez lenne a legjobb szerintem egyébként ez is egy jó oldal az iponé van aki nem bízik bennük (a garis ügyek hosszu átfutási időt igényelnek itt) de én is innen rendeltem a sapphire-t És itt olcsók is a cuccok többnyire. Azért MSI-t linkeltem mert már két ismerősömnek van ilyenje és meg vannak vele elégedve
A tuningot is bírja de gyárilag is kicsit emelt ami ugylátom itt nincs feltüntetve.Mod: Bár most nézem ez DDR2-es de találsz belőle ddr3-at is de nem értem miért csináltak ebből ddr2-t
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
-
Axel pRo
aktív tag
Hali!
Egy kérdés: Normális hogy a videokártyámon (sapphire hd4850 dual slot) pár milimétert mozog fel-le a venti ha "megnyomom" a ventit és magas fordulaton nagyjából 75% fölött halkan de furcsa hang hallatszik mintha surlodna a venti széle valamivel"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Erre valaki
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hali
Pár napja panaszkodtam a hangra amit produkált a 4850-em.
A halk "surrogó" hang amiből arra következtettem hogy valami hozzáér a ventihez.
Na ma lefutattam 15 perc szőrösfánkot és megint hallatta a hangot a kari de mikor Esc-et nyomtam neki egyből elhallgatott és csak a venti hangja hallatszott. Tehát csak furmark alatt hallom. Nem tudja valaki hogy most emiatt aggódnom kéne vagy csak a szőrösfánk erölteti kicsit meg?
( a "ne futassd többet a furmarkot aztán kész" hozzáállásuak kíméljenek)"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz InVino86 #5083 üzenetére
Nekem trémark06-ban a 4850-em egy E2180-al csak 83** pöttyöt adott
Kéne már az az uj proci
Egy kis off: Tudom a játék topicjában kéne kérdezni de azért kicsit ide is "üt" a dolog.
Na szóval a GTA IV szörnyen recés éleiről lenne szó. Mivel a játékban nincs élsimítási lehetőség ezért az a kérdés hogy meglátszana-e a game-ben ha a CCC-ben állítok valamiféle élsimítást?[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest