Új hozzászólás Aktív témák
-
aya
addikt
Valami nagy gáz van a 9.6 catalyst+ win 7 64bit kombommal.
Ha media playerrel nyitok filmet és extended képernyöre van állitva a két monitor, akkor szürke csikos képpel ugy kifagy a gép mint a húzat.
Most már a vlc player is csinálja.
Ha online video streem van akkor is.[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Inv1sus
addikt
majdnem mnidenki sapphire-t vesz
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
rvn_10
senior tag
Üdv! Namost van olyan gondom a 4830 al, hogy játszom valamivel és egyszer csak restartol a gép. De ezt csak eddig akkor vettem észre mikor futotta a rivatuner. Az elején jelzi is h ismertlen driver vagy vmi hasonló. A karit nem tuningolom mert elég az a kraft ami benne van bőven. A Rivatunert csak monitorozásra használom főként. Ezzel lehet valamit csinálni vagy felejtsem el a RT-t?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
cor
őstag
én halkan kérdeznék egy olyat h eredetié a gém?
Riva vélhetöen azért kukorékol mert frissebb a drivered mint amit ö ismer
nekem x honapig állandoan futott a háttérben, kukorékolástol független is, de egyszer se volt ilyen...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Hogyan kell osszekotni a HD4830 1Gb 800sp HDMI -s karit a Samsung T240 -es monitorral,hogy HDMI -n keresztul mengyen a hang is.
Van HDMI kabelem. -
rvn_10
senior tag
Halkan sugom meg h nem.
Én se tudok irni de ezen nagyot röhögtem : keresztul !!!! mengyen!!!! a hang
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
adam320
senior tag
Üdv!
A catalyst Control Centerbe az OpenGl nél a Triple Bufferinget érdemes bekapcsolni?
-
milbo
aktív tag
Mint ahogyan korábban írtam, a csere 4830 elég szép eredményeket produkál.
Itt egy kép bemelegítésnek.
Bios-ban turkálás nincs, feszültség emelés nincs, gyári hűtés! -
-
milbo
aktív tag
válasz SipiBcs #7570 üzenetére
Köszi
Az biztos hogy összpontszámban sokat dob a proci, de azért is írtam hogy a vga-t emelném ki. Ha átrakom a másik gépbe, ott is menne ennyit. Most érdemes Sapphire 4830-at venni, mert árban nagyon jó. Ráadásul most pakolnak rá mindet válogatás nélkül és ki lehet fogni igen jó példányokat is. Emlékszem a télen vásárolt Sapphire-k egy része jó ha ment 700/1100-at.
-
fagy53
nagyúr
Szép eredmény a VGA-tól! Bár én fogtam volna ki egy ilyen szuper példányt!
Egyáltalán nem jártál rosszul a cserével, így kvázi alapfeszen simán hozod a 800SP VGA teljesítményét, nagyon jó, kiváló a vmem tuningja is! Igazi ritkaság, hogy egy kártya mindkettőben ilyen jó legyen.
Lassan eléred, bár ebben a CPU sokat segít, az én 3D SM3.0 pontomat 8503DM06 -
őstag
Sziasztok
4830 bol melyik típust érdemes venni ár és hűtés szempontjából? Illetve mennyit számít az 1GB VRAM?
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
FireKeeper
nagyúr
Szia!
Ami olcsó, és egész jó a gyári hűtése az a sapphire. Ha jó hűtésűt akarsz, akkor sapphire vapor-x bár van pár ember, akinek rossz tapasztalata van velük, úgyhogy én azt ajánlanám, hogy vedd meg a legolcsóbbat, és vegyél rá egy arctic cooling L2 pro-t.
az 1gb szerintem felesleges erre a kártyára, és az 512-es sapphire nagyobb valószínűséggel 800sp-s (tehát mintha egy 4850-et kapnál).steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
őstag
Köszönöm a válaszokat
Az IPON ban fogom vásárolni
Most már biztos hogy 512-es lesz,csak azt nem tudom eldönteni hogy a Sapphire vagy HIS IceQ Az előbbi most elég drága az utóbbin meg nincs HDMI és azt sem tudom hogy szabályozza-e a fordulatot.Úgyis csak hétfőn vásárolnám meg addig meg lehet hogy csökken a Sapphire ára de ha nem akkor a HIS leszWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
FireKeeper
nagyúr
az iceq halk, biztos szabályozva van. vedd meg azt, (nem tudtam hogy ilyen olcsó) a hdmi miatt pedig ne aggódj, kapni fogsz olyan átalakítót a kártyához, ami a dvi-ból teljes értékű, hangot is átvivő hdmi-t csinál.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
BIZ0906
aktív tag
Üdv a csapatban skacok Most már ide is csatlakozhatom és bombázlak majd a kérdésekkel titeket a Sapphire Radeon HD 4830-omal remélem nem hibák miatt fogok írni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest