Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Az asszony szeretné a jelenleg teli aljú konyhaszekrényt lábakon állóra átalakíttatni velem, és ezzel együtt kb. 10 cm-rel meg is emeltetni. Szerintetek milyen módom kellene megerősíteni a szekrények alját, és hová kellene majd erősíteni a lábakat, hogy a pozdorja elbírja a kisebb felületen jelentkező terhelést?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz pali923 #62712 üzenetére
Tehát nem kell úgy bűvészkedni, hogy az oldalfal, és az alsó vízszintes elem találkozását megerősíteni mondjuk 5*5-ös stafnival, és ahhoz erősíteni a lábakat?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Ezt a fajta tálalót ki ismeri jobban? Mennyire lenne macerás az alsó részeknek a rossz állapotú "munkalapját" leszedni, hogy egyben rakjak rá rendes munkalapot?
(A felső részeket nem akarom visszarakni)
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.