Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L.Szilárd

    csendes tag

    válasz tbooo #4032 üzenetére

    Üdv!

    Igazából több féle oka is lehet. Mondjuk ezek saját tapasztalatok.
    1., Lehet az általad említett talpfa hiánya amit mondjuk én nem tudok mire vélni. Mivel eddig amit csináltam konyha bútort egyiknél sem jelenkezet ilyen jelegű probléma. És volt közte új építésű ház is.
    2., Nem tudom szigetelt-e a ház? Mert ha igen akkor azt tudni kell, hogy külső szigetelés elzárja falat, és nem tud szellőzni, ezáltal kiszáradni sem. Valahol a bent rekedt nedvességnek távoznia kell. Mivel az a szekrénnyel, részben elzárod, ami a kisebb probléma. A másik ami miatt ilyen előfordul, az a helytelen szellőztetés. Főleg szigetelt, műanyagos új építésű háznál. Mert a belső vakolat ha nem tudott rendesen kiszáradni, az most befelé adja le a párát, de mivel télen az emberek nem szeretnek szellőztetni ezért ez valahol kicsapódik. A fal és a szekrény között meg is tud állni. Plusz ezekhez még a konyhában termelődő gőz is hozzá jön.
    Mit lehet tenni?
    Talán annyit tudnék javasolni, hogy le kell szedni a szekrényeket, amikor jobb idő van, jól befűteni a konyhába, és időnként jól kiszellőztetni, hogy kiszáradjanak a falak.

    De talán a többi szakitól is kapsz tanácsot, és a sok tanácsból, majd kiszűrőd a számodra legjobban használhatót. :DD

    Csáó!

    Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P

Új hozzászólás Aktív témák