Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Satyricon #25420 üzenetére

    Szerintem is megfelelhet egy EPS tábla. Igaz, a polisztirol nem annyira merev, de nem hinném, hogy ez jelen esetben valamit is tesz.

    Egyébként néhányszor elgondolkodtam rajta, hogy ha nekem lenne szükségem ilyen vetítővászonra, akkor valószínűleg úgy oldanám meg, ahogyan az iskolákban az írásvetítőt szokták. Ha emlékszel rá, az egy pofon egyszerű roló, ami helyet se foglal, súlya sincs, és használaton kívül esztétikailag sokkal kisebb ákombákom, mint az, amit tervezel. Ilyenre gondoltam vmi alkalmas méretben, és persze nem feltétlenül ezt a hyperminőségű 3M-est, talán van olcsóbb is. Vagy készíthetsz magadnak mondjuk teherautó ponyvából, hasonló anyagból, valamiből. (Egyik üzletfelem egy jó nagy sátrat készített olyan fehér műa. ponyvából, aminek teljesen sima a felülete, gondolom, utána járt valami olcsóbb anyagnak. Ha igényled, rákérdezek tőle, mi az.) De azért nem írtam ezt eddig, mert nem hiszem, hogy ezt magadtól nem tudod, biztosan oka van annak, hogy ilyet tervezel.

    Az EPS ragasztása lehet még feladat a farostlemezhez, ugyanis ami oldja, az nagyon oldja, a Palmafix ekkora felületen egyrészt bedöglik, mire felkened, másrészt az a nyomástól ragad, s nem (elsősorban) az oldástól, ill a ragasztó mennyiségétől. De most nem jut eszembe alkalmas ragasztóanyag.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák