- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dorian #53386 üzenetére
még akkor is van a 24p-s filmnek egy jellegzetes apró rángatózása pl. körsvenkeknél.-> bár gondolom te is a 23.976fps-es filmekre gondoltál a 24p-s helyett, mert elvileg 24fps-el már pont nem kellene érzékelni ezt a svenkelős daraboltásgot.
Engem speciel zavar, hogy a 23.976-os "szabványra" gyakorta csak "nagyvonalúan" 24p-ként hivatkoznak a média cuccok gyártói is (specifikációkban, a menük beállításaiban, stb...), ez pedig elég megtévesztő tud lenni. Mivel nagyon nem mind 1. Pl. a még a mai TV-k és erősítők Info-gombjára is rendre 24p-ként jelzik ki, még akkor is, ha biztosan kadenciahelyes 23.976-os közben a lejátszás.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Beni2360 #53388 üzenetére
Az Info-gomb (vagy avval megegyező) megnyomásával nem az erősítő saját pár centis LCD kijelzőjére kell, hogy kiírja a lejátszás főbb tulajdonságait, hanem a TV/kijelző képernyőjén megjelenítve. És a 23.976 kijelzésének sem hinném, hogy így különösebb technikai, vagy méretbeli akadálya lenne. A kerekítés szabályai meg hogy jönnek ide és mit magyaráznak a probléma fölvetésből?
Én bírom az iróniát (és semmi gond), de ezen máskor még finomíts egy kicsit...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #53411 üzenetére
Ok, jobb esetben a lejátszó is kiírja az output Hz-et, de ez nem magyarázza mi szükség van erre a felkerekítősdire az erősítő és a kijelzők esetében? Ez az "így szokás" magyarázat nekem elég kevés. Akár több százezres/millás média lejátszásra, megjelenítésre specializált technikai eszközökről beszélünk (meg amúgy is ettől függetlenül), de ebben az eseteben is áll az "átlag, buta konzumernek jó lesz az úgy amúgyanis tömegtermék, asse tudja mit kell nézni" mentalitás?!
Nem feltételezem, csak keresem az okát.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #53414 üzenetére
menj a gyártókhoz, majd elmagyarázzák, hogy miért döntőttek emellett.->
Teljesen igazad van , sőt rögtön írok is egy e-mail-t a Samsung support-jának, hogy ugyan legyenek már szívesek TV-m következő firmware frissítésében korrigálni a problémát és egyben javaslom is, hogy az összes jelenlegi és jövőbeni termékük esetében tegyék ezt mihamarább általánossá.
Hogy vajon miért nem jutott ez eddig az eszembe?!
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Most jön majd az, hogy "egy ilyen TV-n akarsz divx-et, meg DVD-t nézegetni?!" Na, jó inkább nem ragozom ...
Salak: Ha sok a fizikai BD és DVD lemezed és ragaszkodsz ehhez, akkor inkább egy lemezes Blu-Ray lejátszó kelhet neked.
(És igen, tudom, hogy van már HD divx is, de a köztudatban és használatban még a régi értelmezése tarja magát... )
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Patice #53446 üzenetére
Hát, ezt már csak használtan, nem?! És akkor se lehet 60K alatt... ??? Akkor már egy sima, átlag konzumer gyártó (Pl. Samu) Blu-Ray lejátszója, biztos olcsóbban kijön újonnan is és az alap mkv, SD divx igényket kiszolgálja USB-ről is...
Persze saját részről én is inkább a Topic-ban is ajánlgatott asztali média játékosok világa felé terelném inkább az illetőt...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #53485 üzenetére
Ja, csak, hogy ne kelljen dugdosni a dongle-t?! Amúgy Apple TV-vel is jó a Mele?!
(#53486) DoItYourself : Ez akkor bukó lesz a Himedia-nak is. Futeko-n meg nyomják a Nougat-ra váltás óta, hogy "igen, igen, még bugos a 17 beta, de várd meg a véglegest az majd tuti lesz, cetele...". De így sanszos, hogy ha csak a beta marad Android-ra, akkor, a hálózati, interface, file-kezlési bug-ok is maradnak, ha csak GUI-nak használnánk is, mert az is van még azért...
Amúgy tök LOL: A Q10/Q5 Pro-hoz eddig vagy 4 különféle közepes/komolyabb bug-ot orvosló user made patch van már kint, amiket a Himedia-nak eddig 5 firmware óta nem sikerült hivatalosan helyre rakniuk, és pending, mert sorra jönnek az újabb elszúrások report-jai a legújabb fw kapcsán is...
(Amúgy az 1.0.7-es fw-el nincs annyira komoly gond (szo-szo), de amint jön az új fw 2 hiba javítva és lesz helyette 4 új... )
Szóval ez az "árában megfizeted a support-ot is" dolog nekem már eléggé kezd inogni szagú... Mert ez a support nem az a support... A hardver adott, benne vannak a lehetőségek, arra is, hogy egy patent A+-os lejátszót faragjanak belőle, de ez konkrétan már bén@zás amit a Himedia művel... (Vagy direkt csinálják, vagy nem értem...)
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz DoItYourself #53492 üzenetére
Amikor bejlentették, hogy nuku Amlogic támogatás a jövőben, akkor néztem én is, hogy hová tűnt az az "eszme"?! Amit leírtál a "gyémántfokozatú barátocskáikról", annak fényében kicsit megvilágosodott a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz DoItYourself #53495 üzenetére
Egyébként így is köszönjük nekik, mert legalább a Jarvis-ig eljutott a dolog Android-on is, de most az írásodból az jön le, (és én is ezt tippelném), hogy a 17 végleges is ki fog azért jönni Android-ra is. A chipspec-es dolgok meg nem sokakat érintenek annyira, a kínai olcsóboxok eddig is gagyik voltak Android-os KODI-val, de az igaz, hogy a komolyabb gyártóknak kell többet feccölni majd az átírásába. Én meg használom tovább GUI-két a wrapper-el...(Remélem!... )
(#53499) junkpod : Az igényeimhez mérten, még így is a Q10 Pro volt akkor a legolcsóbb választás (ráadásul akkoriban nyakra-főre ajánlgatott itt is) és részben azért meg is kaptam, amire számítottam. De a fw update-kkel amiket szerencsétlenkednek az már elég kabaré. Az 1.0.7-el + a Patch-okkal nekem most "OK" a lejátszó, de pl. a kikapcsolhatatlan Imprex elég zavaró tud lenni néha így is.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #53503 üzenetére
Oh, my bad, rendre elfelejtem milyen kioktató néha a stílusod... Nekem alapértelmezett volt, hogy legalább USB port van rajta, fel sem merült a gyanú, hogy ezért külön megnézzem van e, ami neked persze tök 1 egyértelmű lenne, még ha sose lett volna ilyen készüléked... De tök , mind 1, kevesebb kérdés feléd, kevesebb kioktató válasz tőled a jövőben...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #53506 üzenetére
Pfff, erre tényleg nincs időm és energiám, hogy belemenjek ebbe a nonszenszbe. Részemről semmi oka nincs a magyarázkodásnak. Neked esik inkább nehezedre a kontextusában és a megfelelő módon értelmezni a dolgokat (speciel feltűnhetett volna, hogy az első kérdésem fél-komoly volt (smiley használat, eh?!). Egy dologgal kapcsolatban azonban valóban korrigálnám magam: nem csak, hogy kioktató, de lenéző és arrogáns is a most prezentált stílusod. És nem óhajtom ennek további elfajulását. Részemről Pont és további szép napot!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #53512 üzenetére
Simogassam a lelkedett mielőtt válaszolok?-> Most komolyan?! Ááá, te aztán egy cseppet sem vagy lekezelő és arrogáns... Semmi személyeskedés nem volt abban amit írtam és pont azért írtam, mert nem tartom ildomosnak ezen fórum keretein belül (sem) az a stílust amivel (LE)kezelted a kérdést és további olyan jelzőkkel illettél (teljesen feleslegesen), amiknek az adott kontextushoz és az eredeti kérdésemhez sincs semmi közük. Amit itt megengedek magamnak az pedig egyedül (és továbbra is) az ilyen stílusú reakciókkal szemben kifejtett -építőjellegűnek szánt- kritikám és Fórum általános hangulatisága, közege iránti megóvó szándékom. Amihez tartom is magam a jövőben is.
De mondjuk inkább így: az én szövegalkotásom és a te szövegértelmezésed néhány ponton egyszerűen inkompatibilis. Valószínűleg komoly habitusbéli eltérések is lehetnek, ami az egyik forrása a dolognak. Te néha nem válaszolsz, hanem csak csípőből tüzelsz, mintha bárki is provokálna egy egyszerű kérdés feltételével és máris a réseket keresed a másik fél képzeletbeli pajzsán. Erre vonatkozik, hogy ezt egy ilyen fórumon illő lenne elhagyni már, mert a megjegyzéseid és a mód ahogy néha tálalod teljesen feleslegesek.
De részemről, ahogy a mester javasolta egyszer: Engedd el...
-
SunMount3r
nagyúr
1. A HSBS és HOU 3D videókba nincs "belekódolva", hogy "ez 3D", szerintem ehhez a KODI-nak nem sok köze van. A TV-n kell kiválasztani a megfelelő 3D módot, miután elindult a lejátszás.
2. Minden aktív 3D-s TV teljes felbontással dolgozik, tehát Full Frampe Packed 3D anyag esetén a forrásnak megfelelő felbontással. Ne keverjük a passzív 3D-s Tv-kkel, meg ne írjuk ilyen valótlanságokat se.
3. HOU és HSBS anyagokat még próbára sem ajánlanék senkinek (sőt, főleg arra nem), mert eléggé messze esik az "igazi" FP 3D-től minőségben, főleg ha a "mellékhatásokat" nézzük. Persze ha nincs más és finomhangolja hozzá az ember a TV 3D menüjét, ki lehet hozni elviselhető dolgokat, de FP 3D esetén hozzá se kell piszkálni és alapból normálisabb képet, jobb élményt ad. (Az SBS egyetlen előnye a szememben, hogy, mivel ezek legtöbbször már crop-olt anyagok, a teljes képernyőt ki lehet velük tölteni és nincsenek azok a kellemetlen fekete sávok alul és fölül... )
-
SunMount3r
nagyúr
válasz junkpod #53656 üzenetére
1. Felezett anyagok esetén, nem csak a felbontást kifogásolom, hanem a "melléhatásait" is. Aki már látott bandzsítós SBS után, normál FP 3D-t az tudja miről beszélek.
2. 40"-t nem neveznék "kicsinek", persze kinek mi az. Nem ez a lényeg.
3. Sose írtam olyat, amit te állítasz. Tehát nem fogok bezoom-olni a 21:9-es FP 3D képébe, csakhogy kitöltse a képernyőt (már csak azért sem, mert ez lehetetlen), ez lenne a legutolsó ami eszembe jutna. (Ellenben szívesen "kinyújtanám" 16:9-re , ha ez lehetséges lenne, de ugye a te hzs.-ed nem ezt témázta.)
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #53659 üzenetére
Na ezt sose gondoltam volna, pedig még rá is kerestem mielőtt írtam, hogy lehet e ilyen. Csak ugye ez nem az aktív technológia korlátja volt, hanem a Samu saját paneljainak. Ezek szerint van/volt ilyen, ez elég sunyi húzás volt a Samu-tól, ahogy olvasom, a D6500-at is Full HD 3D-snek reklámozta anno. Szerencsére a H6400-al nincs ilyen gond...
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Beni2360 #53664 üzenetére
Lehet én tévedek, de az SBS és OU nem valami speciális kódolás, mint a 3D Frame Packed, hanem egyszerűen egy "képbe" van egymás mellé/alá rakva a jobb és bal szem számára szükséges képi infó. Amit már a TV-nek kell tudnia összefésülnie, ezért is írtam, hogy ennek nem sok köze van a KODI-hoz. Azt, hogy esetleg azt a KODI is tudja "érzékelni", az már csak egy plusz, infónak hasznos, ha kiírja a Library-ban hozzá, hogy SBS vagy OU a film, ennyi.
tehát akkor a passzív 3D TV - tehát Full Frampe Packed 3D anyag esetén nem full felbontásban adja le az anyagot? Nem, vertikálisan felezik a felbontást, tehát 1920x540-as képet látsz majd. 4K 3D-s TV-k esetén már van Full HD 3D (de ott meg 4K 3D nincs).
3. Óh, hadjuk már. Autókerék messze nem tojás, az embereknek sincsen tojásfeje és a tojás se lesz tójás vagy tooojás vagy kúp alakú. Nekem minden rendben, nagyon szép, nagyon jó 16:9-ben is, egy 800p-s anyag esetén... 3D-nél meg én is maradok a 21:9-nél, mert FP videókat csak így engedi a TV...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Beni2360 #53670 üzenetére
Valóban ezt nem próbáltam, hogy a Q10 Pro (első dedikált médialejátszóm eddig), hogyan küldi ki a felezett 3D-s anyagok képét a TV saját lejátszójához képest. Eddig ez utóbbi volt a referencia, ami nem túl szép és nem túl túl jó. Lehetnek minőségbéli elérések is, majd esetleg tesztelem én is, hogy legyen itt releváns infó erről is. Minden estere annak az alap szituja fura, hogy a TV saját lejátszójával "bandzsítósak" voltak az eredmények SBS anyaok esetén, míg, szintén a TV lejátszójával a max. 12GB körüli FFP anyagokat (.m2ts átváltva .ts-be) amit -még- natív vitt ehhez képest sokkal korrektebbül jelenítette meg, gyak. az általam említett melléhatások nélkül... Ezen felül a az én TV-m lejátszója korrekt 12GB fölötti anyagokahoz megnyeglett, de egyébként is...
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Alfajiri #53716 üzenetére
Már megint ez a "Digitális" téma... Ahogy előttem is írták azért ennél jóval összetettebb a dolog, minthogy annyival el lehessen intézni, hogy "a specifikációknak megfelel, digitális is, ergó nem lehet semmi különbség".
Bár én más aspektusból közelítek most: a szoftveres optimalizáció és az adott chipset képességei. Mire képes max. ezen a téren a hardver és ehhez hogyan/mennyire tudták jól optimalizálni a szoftveres környezetet. Lejátszók (pl. KODI, drágább gyártók saját lejátszója stb.), vagy maga az OS limitáció, illetve, hogy ezek hogy vannak összefésülve, hogy a lehető legjobb legyen az eredmény cetele, cetele...
Rövid példa: A TV-m saját lejátszójához képest enyhén szólva is felüdülés volt a Q10 Pro képminősége. Pedig ugye mind két esetben "digitális" a jelátvitel és a feldolgozás és lám mégis mekkora a különbség...
Aztán ott vannak még DjNice capture-je-i is (keress rá), amin látható, hogy nem mindegy, milyen a chipset. Van ahol szándékolt a belenyúlás és sokak szerint ront a minőségen, van ahol ezt jól eltalálják (illetve állítható/testre szabható) és van (ha egyáltalán van) a totál "natív" belenyúlás mentes kép.
Ez utóbbi terén lehet némileg igaz amit írsz, hogy elviekben ezt elvárás szinten kéne tudnia minden lejátszónak. Csak megint jön ugye a szoftver, a lejátszók, amik szintén bekavarnak a "nyersanyagba" és ugye melyik, milyen szinten.
(+1. a képjavítók meg gyengébb forrás esetén nagyon jól tudnak jönni, egy rendesen kódolt mai és minőségi anyagnál viszont néha inkább zavaróak, ez is igaz, de ezt is embere válogatja, bonus funkció, lehet vele játszani, egyénire szabni, azért "jó hogy ott van").
(+2. Remélem nem írtam nagy orbitságokat, de nekem eddig így állt össze a kép...)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #53730 üzenetére
Kieg.: Vagy pl. most volt róla szó a Himedia Topic-ban is, hogy valaki hiába az elvileg hyper szuper Tidal-on keresztül hallgatná a lossless zenéket és hiába van HDMI->RAW-ra állítva a kimenet, mégis rosszabb az eredmény, mintha lokál letöltött Flac-eket játszana le a Himedia saját lejátszójával.
(Amibe viszont én sem hiszek: a 20K-s HDMI kábelek , amint a kimenetről elhagyja az utat a jel, onnantól kezdve érvényes amiket írtál...)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Alfajiri #53780 üzenetére
Be-Be, tényleg? Jesszus... Először is totál félreértésben vagy, hogy mire írtam.
Lényege: a hardver önmagában micsoda? Szoftver nélkül meg se nyikkan neked egyik lejátszó se. Szoftver kell és ha már ott van, fent állnak ezek a veszélyek is és már azon múlik, mit és hogyan hoz ki a hardverből. Példákat már soroltam, többet nem fogok. Legyen az bármilyen alap, minimális OS, LE, vagy DUNE, Popi saját bütykölésű cucca vagy Android, Windows, ezeken is múlik a dolog és persze, hogy a hozzá elérhető lejátszó mennyire van összhangban ezekkel, mennyire optimalizálva hozzá (vagy fordítva). Erre céloztam a kérdésemmel, nem pedig akármelyik gyártó, akármelyik lejátszóját akartam fényezni vele...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djpundro #53784 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha már ennyire full-extráznak, hogy 2 HDMI, 2 LAN, SPDIF/Optikai külön, USB T-C, akkor egy normális, tuti kompatibilis légegér ezek helyett az olcsó IR távok helyett miért nem fér már bele a keretbe?!
(Költői kérdés.)
(Az is érdekes, ami azon az oldalon az "Our Services" alatt van: 3.Customize housing : Your logo or company name can be printed on housing by silk screen or laser carving.)
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz szabi__memo #53788 üzenetére
Speciel nekem tényleg ciripel... De amúgy nem, csak nagyon közelről hallható és nagyon csendben. De az igaz, hogy a "termék minőség" érzetéből eléggé ront a dolognak... De ez már egy másik história...
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Amúgy, bocsi, de lenne így ennek a "natív", meg "belenyúlás mentes" "kép-csata" kapcsán egy -teoretikus- kérdésem:
Ti mégis mi alapján állapítjátok meg, hogy egy adott forrás anyag esetén (pl. film), hogy az amit az adott lejátszó kitol a TV-re és effektíve láttok, az mennyire felel meg az eredeti "natív" képi anyagnak?!
Mik a referencia pontjaitok?! Raw Screenshot-ok, az AV (ésatóbbi) Fórumról?! Vagy levideózzátok a mobilotokkal az IMAX-ban?!
Hmmm?!
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Tisztelt médiajátékos szuperszakik!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a HDMI 2.0 szabvány szerint, 1080p-n a 4:2:2 mód támogatott e 8 és 10 biten is vagy csak 12 biten ?! És, ha igen akkor milyen Hz-eken?! Sajnos csak 4K-ról találtam táblázatot ennek kapcsán.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #53854 üzenetére
Nos?!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Beelink MXIII Android-os része alkalmas normális netezésre/YT-ozásra hosszú távon?!
-
SunMount3r
nagyúr
Érdekes, kérdés, hogy valóban igaz e. Mondjuk amiket előzőleg olvastam a net-en a témában, aszerint nem éppen. De (annak ellenére, hogy aktív TV-m van) örülnék, ah így lenne. Látni kellene, összehasonlító módon, erre pedig egy átlag konzumer-nek vajmi kevés esélye van. Addig meg nekem irkálhatnak bármit a netre, ez van...
Mondjuk azt is megértem, aki a hétköznapi tapasztalat alapján egyből "dobja" a 3D-t, mert "semmit nem ad hozzá". Ez sajna manapság már tendencia, hogy az elvileg még látványban plusz felturbózott "Hollywoody rudik" 80%-a ilyen. Egyszerűen t@jnak rá és nem csinálnak rendes 3D-t, de a label-be legalább jól mutat. Kár, hogy sokakat ez tart távol tőle, vagy riaszt el a dologtól. Nekik csak egyet ajánlok: Amazing Ocean 2012. És egyből kijön, mit is lehetne kihozni ebből az egész technológiából... Szemlétváltásra lenne szükség, de lehet azzal már elkéstünk...
[ Szerkesztve ]
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz szasanyi #54012 üzenetére
Röviden: a 3D BD iso lejátszás még nem kadenciahelyes. 24Hz-re vált 23.976 helyett. Az Hisilicon-nak kel hozzá javítani az SDK-t ez pedig elég lutri, hogy mikor fog bekövetkezni. (Máskülönben semmi gond nincs vele és pl. nekem fel sem tűnik, mivel a TV-m valahogy kompenzálja saját magának, így nem tapasztalok beröccenéseket. De ezt csak zárójelben írom, mert lehet a te TV-dnél más lesz a helyzet...)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz mcmike #54041 üzenetére
Szerintem arra elég sokáig kellene várnod, ha az olcsó s905-ös Box-okra gondoltál... Kis kínai cégek forrasztják össze őket, nem sokat feccölnek az OS optimalizálásba, saját szoftverekbe, lejátszónak azokon se lehet jobb, mint a KODI. A KODI meg ugye Android-on alapból elég felejtős (lejátszásra), főleg ha neked 3D-re kell és pláne miután gyak. az egész Android-os KODI fejlesztés félberekedt...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz LógaGéza #54105 üzenetére
Akad a 3D BD iso Pi-on?! Fura, volt egy idő, amikor ebben a Topic-ban is ez volt a best-buy 3D iso igény esetén is... 100-as LAN-nak elviekben ez sem okozhat gondot, legalábbis ezt tartják róla, hogy csak a 4K fektetné meg. Az már más kérdés, hogy az 100-as LAN mennyit is bír a Pi-ban valójában.
-
SunMount3r
nagyúr
Amúgy fura, mert kb. 10-ből 8x feldobja az OK-t a KODI, de a maradék esetben szokta úgy is, hogy nem dobja fel.
Ez nem tudom mivel lehet összefüggésben?!(#54125) Joshi: valószínűleg te is hasonlóan érted, de Wrapper-el ugyan úgy működik, csak a KODI kavar be, már "kilépés" után a saját "OK"-jával. Sokan panaszkodtak erre a Futeko-n is, de ez csakis a KODI miatt van: "Press Ok when Playback has ended".
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Beni2360 #54127 üzenetére
Mondod mindezt valakinek akinek pont ilyen lejátszója van. (Amúgy engem is megzavart egy percre hogy azt írta "nem használ KODI"-t... )
mi lenne ha a playra nyomnánk? Még nem próbáltam.-> Kezdené előröl?! Amúgy csak egy OK-t dob fel, nincs ott semmi Play. Amúgy ha megfigyeled, már a lejátszás kezdetekor "feldobja" az OK-s pop-up-ot és elvileg ott van végig a háttérben, mialatt nézed a filmet. Valamiért nem érzékeli alapból, mikor lépsz ki a másik player-ből, csak azt amikor elindítod, ezért így oldották meg.
(#54128) Joshi : ismét: ami a Hiplayer-ben működik az ott úgy működik KODI alatt is. A KODI viszont nem úgy működik. Ergo mi most a KOID alatti plusz "OK"-ról beszélünk továbbra is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest