-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz szaboi6512 #18465 üzenetére
FW -t nem lehet frissíteni ? A képen nem látszik , mert levágtad a tetejét /alját. Még egy újra indítást próbálj meg esetleg.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok. Lenneegy problémám. Adottegy Asus TUF-AX3000 v2 router. AP módba van téve egy telekomos modem után , és az asusra pedig van egy stb ( cisco ISB2201 ) Olyan hibába ütköztem , hogy csatorna váltáskor 3-4 csatorna után lefagy a box , és 30-40 másodperc után átvált a beállított csatornára , a következő pár váltás után ismét fagyás. Azt az infót kaptam ,hogy valószínű nem megy a multitasking , de tudtommal AP- módban érintetlenűl megy a jel.
Mi lehet a megoldás a problémámra ?
Előre is köszi Imre !Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #20200 üzenetére
Multicast amire szükségem van bocs
-
viperabácsi
addikt
válasz Intruder2k5 #20312 üzenetére
nekem ezt írja Current IP Address: 188.36.x.x
Ezt keressem a routerem en ? Telekom f@st 3890V3 modemem van abban hol keressem ezt ?
Meglett bocs ![ Módosította: Intruder2k5 ]
-
viperabácsi
addikt
válasz Intruder2k5 #20314 üzenetére
Ezt meg is találtam az internet résznél a t-komos motyón , ajkkor nem vagyok NAT mögött ?
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Szia ! Nekem ax es Tuf3000V2 van annál aaxes csatornát kellett állítgatni , mert nem minden készülék támogatja azt a csatornát amin autómatikusan van. Sokáig szopatott engem is ( nem látta semmi az AX es wifi hálót.
-
viperabácsi
addikt
Megnyitod a vezeték nélküli általános fül alatt az 5gigás részt,, ott engedélyezd a 160mhz módot és acsatornákat ( nálam a jó 140 )
próbálgasd melyiknél látja a telcsid.
Vezeték nélküli módot hagyd auto -n.
Ax / wifi 6 módot engedélyezd.[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Üdv !
Van egy ASUS TUF AX3000 v2 router-em , ehez kellene egy AImesh képes nem drága router a teraszra erősebb wifi varázslása céljából.
ASUS RT-AX55 WiFi6 802.11ax 1800Mbps AiMesh
Esetleg ez meg felelhet számomra ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
válasz Kicsirics77 #23349 üzenetére
Egyszerű volt a beállítás ?
Most az Ax 3000 " mögé " ( teraszon kintre ) kábelon fel van téve egy ASUS RT-AC55U AP módban. Gondolom ettől jobb megoldás lesz az AImesh létrehozása.[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz Alex91 #23351 üzenetére
Ez amit én csináltam a két routerrel az ugyan az mint az AIMesh , csak az szinte automatikusan beáll ?
Szerinted a mostani felállás fentebb vázoltam , ha jól működik akkor maradjon így ahogy van ?[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Lenne egy kérdésem , miért van az , hogy ha a vezérlő csatornét el állítom a 140 -ről akkor semmivel nem tudok kapcsolódni a routerhez a router egy asus tuf gaming 3000 v2 speedtestel így meg csak 150 mbps - körülit tudok mérni :
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #23369 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz Intruder2k5 #23373 üzenetére
A wifis topikban leírtam jobban
nrg_52 Még nem , de lehet egyenlőre marad a most linkelt felállás.Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest