- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsesz
aktív tag
E6300-1720FSB-3009Mhz-1.2v
-
ocsesz
aktív tag
Ma raktam össze a vasat,kíváncsi vagyok meddig bírja!
-
ocsesz
aktív tag
Valaki tudna nekem nyomni egy linket honnan szedhetem le az ORTHOS-t?
-
Redplee
senior tag
Nos én alaplap vásárlás előtt állok, 2 kiszemeltem van
ASUS P5N-E-SLI
Gigabyte GA-965P-DS4
nosz az asus ugyebár olcsobb... Mennyire gáz h nincs hütés a déli hídon...? Nekem furának tünik h másokon baromi nagy hütőberendezések vannak, ezen meg még borda se...
melyik jobb és miben...? megéri a plusz lét a Gigabyte?Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
-zolee-
tag
Hy. Nekem egy ASUS P5N32-E SLI Plus alaplapom van és az lenne a probléma vele, hogy bekapcsolás/reset után a POST képernyő megjelenéséig csak villog a monitor kb. 4-5 másodpercig mintha nem lenne videókaria gépben vagy rossz lenne majd megjelenik a POST és minden működik rendesen. Próbáltam már videókártyacserét is de 7600GST/X1950XT/8800GTS (most ez van bene) is ezt csinálja. 602 -s BIOS van rajta gyárilag valaki tud valami okosat? A gépem az adatlapomnál látható.
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
E300TD
tag
Van valakinek SLI-s tapasztalata P5N-E SLI-vel?
Két tök egyforma kártya kell hozzá (gyártó, chip) vagy működik mixed mode-ban is?
6800Gt mellé szeretnék egy másik kártyát.A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
Tribbon
csendes tag
sziasztok!
asus P5N-E sli lapra a déli hídra milyen hűtést ajánlotok? cseréljem le az északit is? vagy jó a gyári?Game? Only Counter-Strike: Source :)
-
Tribbon
csendes tag
Na mi van? Kihalt a topic?
Game? Only Counter-Strike: Source :)
-
Janix12
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok..
Mi a különbség a két alaplap között mivel az árdiferencia elég nagy és nem tudom eldönteni melyiket vegyem...
ASUS P5N32-E SLI, FW/2GL,775/1333,nForce680i 48 241 Ft
ASUS P5N32-E SLI PLUS, FW/2GL,775/1333,nForce680i 39 324 Ft
Zoty listájába néztem ki
Előre is köszi a segítséget esetleg az olcsóbbikról linket ha talál valaki akkor azt is köszi..
Üdv jani -
vagamo
őstag
Persze + ÁFA !!!!
A Plusos hibrid lap!
ASUS P5N32-E SLI Plus AiLifestyle Series - Motherboard - ATX - nForce 650i SLI / 570 SLI - LGA775 Socket - UDMA133, Serial ATA-300 (RAID) - 2 x Gigabit
ATX
NVIDIA nForce 650i SLI / 570 SLI
Multi-Core-Dual-Core / Quad-core
1333 MHz
LGA775 Socket
Pentium 4, Celeron D, Pentium Extreme Edition, Pentium D, Core 2 Duo, Core 2 Extreme, Core 2 Quad
RAM-Technologie DDR II SDRAM
RAM-Nicht-ECC
Storage Controller ATA-133, Serial ATA-300 (RAID)
SupremeFX - 7.1 Channel Surround
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Míg a sima nem:
Intel® Quad-core CPU kész
- Intel® Core™2 Extreme/Core™2 Duo kész
- NVIDIA nForce® 680i SLI chipset
- NVIDIA Quad-SLI™ támogatás
- Dual-channel DDR2 800/667/533
- 1333**/1066/800/533MHz
- SupremeFX/DTS connect
- Stack Cool2 és Heat-pipe Thermal Solution
Csak a kiemelt rész a különbség!!! Szerintem valamit az árakkal kapcsolatban vagy a terméknél elírt valamit, kérdez rá mert a forrását megnézve az árak nem stimmelnek!
ASUS P5N32-E SLI : 50.390 Ft (20 % áfával)
ASUS P5N32-E SLI plus: 47.470 Ft (20 % áfával)
Mivel Ő nagyban vásárol kap kedvezményt!!!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
csövi
tag
Helló
mi a véleményetek ASUS P5N-E SLI alaplapról, mert valami memória problémáról halottam -
szega23
csendes tag
Császtok
lenne egy olyan kérdésem/problémám hogy vetem egy p5n32-E sli alaplapot és amikor felrakom a hozá tartozó nforce 680i chipsethez a drivert akor a windows bootolása jelentősen belasul. Amig nincs fent a driver sokal gyorsabban bootol az xp.
Előre is köszönöm a válaszokat
Amugy egy Intel core 2 duo e6600 proci van a gépben 2bg 800mhz kingmax ramal és egy sata 2 winyóval
[Szerkesztve] -
Proli
tag
Nekem ilyen lapom volt, 420 MHz FSB-ig teljesen stabil volt. E fölött is biztos jó lett volna, de a ramok nem bírták, instabillá vált a cucc. Mire megjöttek a tuning ramjaim, lecseréltem amd-re a c2d-t, így nem tudtam már kipróbálni, mi is a vége a lapnak. Pedig kiváncsi volnék.
-
Proli
tag
megnéztem milyen ramjaid vannak. Nem a memó fog megállítani tuningban....Mondjuk én nem cserélném le a p5b-t p5n32-e sli plus-ra. Nem hiszem, hogy megéri a különbözetet. Bár nem tudom, a p5b mennyire bírja a tuningot. Akkor már inkább egy p5n-e-t vennék és rá egy jóféle chipset hűtést.
-
Janix12
aktív tag
Az a gondom, hogy gyorsabb volt a P5ND2-SLI lemezkezelése mint ennek a P5B-nek hiába sata2 mindegyik...
A másik nagy hibája a P5B-nek, hogy nincs FAT- hűtő rajta ami nagyban meghatározza az alaplap tuning határait és egyben az élettartamát, főleg erős tuning mellett...
Nem vagyok az a nagy fabrikálós típus de az északi hídra fel kellett rakni egy zalman passzív coolert mert majd elcsöppent a gyári passzív...bár a P5ND'2-SLI se volt hideg éppen...
Egyszóval.... kicsit fapadosnak érzem a P5B-t és nekem jobban tetszik illetve szimpatikusabb a P5N32-E SLI plus...
Mindehez hozzájárul az is, hogy zöld a szívem és nem piros... Nvidia forever...
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
uj pc probe 2 [link]
Play nice!
-
-zolee-
tag
Hy. Nekem ASUS P5N32-E SLI Plus alaplapom van és elég sok helyről hallottam, hogy egyes felhasználóknak nagyon recseg/zúg a hangkarija és ez a Striker Extreme/P5N32-E SLI esetében is elő fordult. Nekem is meggyűlt a bajom ezzel aztán rájöttem: A BIOS -ban az Onboard Device Configuration menüpontnál ezeket állítsátok be:
HD Audio - Auto
Front Panel Support Type - AC97
Nekem előzőleg HD audio-n volt és rettentően recsegett de mióta ezt megcsináltam semmi gond. Remélem neketek is működni fog.
Janix12: Az a FAT gondolom FET (Field Effect Transistor) azaz Térvezérelt Tranzisztor akart lenni.
[Szerkesztve]''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
Savanya
addikt
Esetleg valakinek van egy rosz P5N32E-Sli lapja allor vevő lennék hátlapra, driver cd-re és Q-connectorra ...
Mobilszámom: 70-516-8068
-
szega23
csendes tag
Tudom lami kérdés de a hardveres tűzfalat hogy lehet kikapcsolni a 680i-s chipsetnél??
Nincs benne a nvidai vezérlőpultban sehol ( a hálozatkezelésnél csak ezek vanak:
-FirstPacket - TCP/Ip gyorsító konf. -Csoportosítás conf.
És a a telepítésnél nem kérdez rá hogy felakarom e rakni, de biztos hogy fentvan mert az utrorrent sír miatta hogy kapcsoljam ki -
urbank
csendes tag
Hali!
Segítségre lenne szükségem.
A gép:
Core 2 duo 6600
Asus p5n-e sli
corsair 6400c4 2*1024
asus 8800 gts 320mb
hiper power 580watt
Maxtor hdd sata2
A probléma hogy a gép 3dmark 2006 alatt és más programok alatt is, amik egy kicsit is igénybe veszik a gépet mindig kifagy úgy, hogy csak a reset gomb segít a problémán.
(pl processzor teszt alatt és játék alatt is).
Volt biosz meg driver frissítés is.
Ha valakinek volt, vagy van, hasonló problémája és sikerült megoldania, az kérem irjon.
Vagy ha valaki segítene abban, hogy elvinném hozzá a gépet és eggyenként leteszteljük az alaplapot a vgát stb. hogy kiderítsem melyik a híbás. Azért kérlek titeket, mert az ismerőseim körében senkinek nincsen hasonló konfigja hogy kölcsön kérném tőle a hardverket. Én újpesten lakom.az email címem urbank@freemail.hu ide is írhattok.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
Mops
tag
Nálam is jelentkezik ugyanez a probléma (p5-e sli). Ha fel van installálva a tűzfal, illetve, ha látod a tálcán az ikonját, akkor fog sírni mindig az utorrent, attól függetlenül, hogy le van-e tiltva, vagy sem. Elvileg meg lehet szabadulni tőle, de szerintem nem éri meg a vesződést, hisz' ez csak egy enter leütésébe kerül mindig az utorrent indításnál.
-
szega23
csendes tag
Az oké hogy csak egy enter az utorrent esetében csak nálam valószinű hogy a tűzfal miatt bootol lasan a win mivel már leszedtem a ide drivert is és ugyanugy bootolt igy már nagyon sok változat nem maradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest