Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4hu|SyD^

    addikt

    válasz myckey #2674 üzenetére

    Én úgy csináltam az Origins-t is, hogy ahová vitt a történet ott mindent kipucoltam, úgyhogy elvoltam sokáig egy területen. 77 óra az Uplay szerint és 99%, ez DLC-kel együtt. Őszintén alig tudtam letenni a játékot engem annyira megfogott nálam lazán a top 10, de lehet a top 3-ban is benne van történet, környezet(imádom az egyiptomi dolgokat, történelmet), látványvilág miatt.

    Odyssey még pihen régóta, mert más játékokba kezdtem bele(Div2 majd Warframe jelenleg). Nem kell mondanom mindkettő időigényes.

    Odyssey 130 óra, 62% a főszálban és 80-as szint. Alapból azért van benne sok órám, mert nekem az erődfoglalások nagyon bejöttek és volt, hogy csak órákon keresztül azokat csináltam. :DDD A fősztori nálam nagyon elmaradt egy ideig, a mellékküldetések is nagyon jók + egy időben nagyon csináltam a hirdetőtáblás küldetéseket főleg az Orichalcum adókat.

    Én szeretnék majd jövőre vagy utána egy új gépet összerakni, hogy élvezhessem 4k-ban, mert az a 25-30 fps nem élvezhető annyira. (addig a gyerekek is kicsit idősebbek lesznek és talán időm is lesz több ;] )

    "Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

Új hozzászólás Aktív témák