-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
-
zozyk
addikt
Kipróbáltam ezeket a Tier8 vasakat,a Leo2 és a T-90 elég fasza,a többi nekem annyira nem feküdt.
Bár túl nagy különbség nincs is köztük szerintem. (arty + scout kimaradt,most csak MBT körök voltak)Jó lenne egy gyenge pont/páncélvastagság mutató program (Tank Inspector),mert szemből kb semmit nem tudtam átlőni,kupolára csak kritikus,első görgő szemből szintén,a has alja meg nem ment át sehol..
Jó ,ez az én tudatlanságom is..Mindent összevetve,tetszik,elég hangulatosak ezek a nagyvasak...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
itt már olyan páncélvastagságok vannak... illetve gondolom nem fejlesztetted ki a jobb töltényeket.
Ami nekem minden tankbán beválik (csak nehéz belőni) az a test és torony találkozása. ott általában "gyengék" a páncélok. Amúgy ugyanúgy mint a másik ilyen játékban itt is jelzi a célkereszt hogy belövöd e... és ami tetszik hogy ha objektum mögött van a célpont akkor is
(#3106) Zsolt_72 : remélem itt nem is lesznek modok. Vagy legyenek, de csak és kizárólag ellenőrzött módon, úgy hogy a játékban legyen egy "mod marketplace"... persze az okos orosz modderek úgy is fognak megint cheateket gyártani hozzá...
Amúgy ahogy jelenleg kinéz a játék én azt mondom nem is kell hozzá mod, jól használható...
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Délután csapathatnánk 5-en PvE módban,már akinek van kedve...
-
Drenadar
veterán
válasz #40993792 #3108 üzenetére
Igen igen, viszont olyan szinten vannak döntve mindenhol a páncélok (kívéve oldalt, de már pattogtam onnan is...) hogy elég nagy a páncél hatékonysága. 8as tankkal a legtöbb 8as tankot ha szembe van (vagy ha még forgatva is) legtöbbször csak pattogok róluk, persze azért a csővet el szoktam direkt lőni
Én szinte csak apcr-el lövök, a HE sose jött be sehol (max a hajós játékban), a HE nagyon nagyon lassan megy, és emiatt nem találok vele sose
Remélem még az is megmarad a játékban hogy nem nagyon lehet látni mások statjait... ne legyen már ez is stat focuszált játék...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
scyllarus
veterán
válasz #40993792 #3112 üzenetére
PVE-re én is mennék. A hétvége előtt 86 PVP csatám volt, OB előtt meg akartam csinálni a 100-at, az olyan szép kerek szám. Meglett, azt már nem is piszkálnám Hard PVE nagyon jó, nekem jobban tetszik a mediumnál (easyt nem is próbáltam)
Amúgy 98 csatáig bírtam idegekkel (itt azért könnyebb, mint amott), de a 99.-ben már egy megrögzötten blokkoló T-90 csapattárs kapott egyet a tornyára Én nem foglalkoztam tovább vele, ő 3-at lőtt vissza, alig maradt HP-m, de persze így is 3x annyit sebeztem csata végére, mint ő...
Az utolsó párat Abramssel mentem, a végére megszerettem, pedig eleinte nem jött be.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Balika23hun
aktív tag
válasz Drenadar #3111 üzenetére
Ettől lesz érdekesebb a játék mert oda kell figyelni hogy hova lősz ill. meg kell próbálni taktikázni és nem csak betölteni a gold-ot a halálcsillagba és kilőni az ellenséget a holdba.
Tegnap 3 tank jött a T-90-emre, egy XM8 egy Abrams és egy Ramka 99.Kb 10% hp-m maradt de én nyertem, a wotban ezt nem lehet megcsinálni mert betárazzák a gold-ot aztán szevasz.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Drenadar
veterán
válasz Balika23hun #3117 üzenetére
A gold nem is hiányzik nekem, és nem mondtam hogy ez baj lenne, hogy ki lehet használni a páncélt, csak hogy az emberek figyeljenek oda hogy rálőnek e egy tank elejére... Itt a töltényeknek fajtáknak jobb szerepe van mint a wotban, még a WT-ben is meg kellett nézni mivel lősz a HEAT sem olyan csúcs itt
és igen nekem is volt már epic csatám, mikor egyből az elején elhullott a csapatunk fele, és onnan nyertünk
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Balika23hun #3117 üzenetére
Ha az A1 Abrams figyelt volna mész a telepre
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Telda
addikt
Még jó hogy van PVE mód, a PVP ugyan olyan minőségű, mint a wotban.
Az a baj ezekkel a T8 tankokkal már a hard sem kihívás. -
Drenadar
veterán
hello itt is!
Szerintem nincs baj a pvp csatákkal, azzal a fejlesztők nem tudnak mit tenni ha sokan bénák. Illetve én nem is mondanám bénáknak őket egyszerűen csak még nagyon ismerkednek a tankokkal és a játékkal... pl a terminátort én se tudom kezelni nem jöttem rá hogy mi értelme van és hogy hogyan tudok szimultán lőni a gépágyúval és a rakétákkal...
-
-
Drenadar
veterán
válasz #40993792 #3128 üzenetére
szerintem is tök egyértelmű hogy rájöttek hogy nekik tank kell, és nem kell minden feladatra külön egy harcjármű. Felesleges megkülönböztetni a tankokat hogy azt mire is szánták, így is vicces néha mikor volt tank amit könnyű tanknak szántak és egy nehéz tank simán elmegy mellette sokkal gyorsabban
Valentine vs bármelyik heavy -
Micsurin
nagyúr
válasz Drenadar #3130 üzenetére
Ja csak itt az élő példa a nehéz/könnyűre , a T90 lazán át tud menni egy gázlón , az M1 beleragad .... Az M1 ha nem med/long range harcra kerül a sor alul marad a T90-el szemben , és ezt a topikban jelen lévő legnagyobb Abrams fan jelenti ki! (és mennyire fáj ) Nem lehet két tankot rendesen össze .... a vh.-s tankok meg megint más kérdések szerintem
"így is vicces néha mikor volt tank amit könnyű tanknak szántak és egy nehéz tank simán elmegy mellette sokkal gyorsabban" És mit kezdett vele ha esetleg csak 5-600 méteről csipegetik egymást ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
DeadMeat
nagyúr
Nem fér egyszerűen a fejembe, hogy mennyire nincs taktikai érzéke az embereknek. 10 csatából 8-ban mindenki megy egy oldalra. Aztán megy a noob teamezés a cseten, mert seggbelövik őket a hátukba kerülők, akiket én sokszor egyedül, de néha legalább ketten egy másik csapat társsal nem tudunk feltartani. Én vagyok rosszul összerakva, hogy próbálok mindig a gyenge oldalra koncentrálni és nem a tömeggel nyomulok?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
oneal1
senior tag
lehet tudni már esetleg, hogy mikor lesz mindenki számára elérhető a játék.
nekem megvan, de folyamat nyúznak a haverok...
Amúgy csak nekem tűnik úgy mintha rossz lenne a képarány a játékban?
picit mintha minden laposabb volna mint igazából. pedig nézem a kerekeket és tökéletes a kör forma...
-
Simi37
őstag
Hmm...nekem is szét szokott csúszni a kép így...
1366x768ba vagyok de vmi hihetetlenül szarul skálázódik ilyen felbontásra Csata közben is alig látom h tabbal mennyit sebeztem mivel egy pixel vastag sincs a szám ami írja. Meg a minimap is túl nagy illetve a tankállapot jelző. EA3ban és EA4ben jó volt most csesztek el vmit.Közbe megtaláltam a beállításokba h lehet állítgatni a nagyságát mindennek.Más jó ez a paladin arty nagyon tetszik. Oda megy a lövés ahova célzok nagyon pontos és kb 1 s 1km
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
DeadMeat
nagyúr
válasz #40993792 #3133 üzenetére
Passz akkor, de egyszerűen nem tudok a nagyobb tömeggel menni, hiába tudom, hogy nagyobb lenne az esély a túlélésre. A másik dolog ami zavar, a lovoldozo hegyoldal. Ok, hogy mbt nem lát messzire, de ha látom a hegyoldalt látom az indulò lövedéket, de a járművet magát nem.. Ne tudjam spotolni de ez igy nagyon gáz szvsz. Persze oda tudok lőni hatha eltalalom de akkor is...
Ami még zavar, hogy a procim fele malmozik. 50% cpu terheltseg 4 mag ~100% a maradek 0.. Azt hittem ez az engine 8 szálig tud kezelni. Lehet ezzel kezdeni valamit? Így eléggé cpu limitem van..Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
zozyk
addikt
Most lépek be,innentől leszek pár órát,ha valaki szakaszozna,létszámtól függően PvE & PvP.
Csinálok TS szobát a ts3.szektor.com szerveren
Szobanév: AW_PH
Jelszó: turareIngame zozyk néven vagyok. (tök fura)
-
zozyk
addikt
Zsolt és én harcra készen,valaki még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Opel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest