Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Aki gondolkozott a Firestormra váltáson (BFV)

    Teljesen eltérő a két battle royale, hasonlóságot nem is lehet találni. Ha össze kellene foglalnom a Firestormot hat szóban: ilyennek kellett volna lennie a PUBG-nek. A loot rendszer Apexhez képest jóval egyszerűbb, felveszed a fegyvert és használod, nem kell fejlesztésekkel bajlódni, cserébe a fegyvereknek három osztálya lehet (zöld, kék, piros), a zöld a stock a piros pedig az "über OP", de ott is csak annyiban merül ki, hogy a LMG-knek és snipereknek lesz-e "rendes" távcsöve és támasza. Talán a Lee Enfieldnek van piros "stock" verziója, ami szimplán lyukat üt a másikba.

    A játékosok érzésre lassabbak, sérülékenyebbek, halandóbbak, mint apexben. Ha valakire kieresztesz egy tárat, az elterül. Lehet extra armorokat magunkra pakolni, de inkább az számít, hogy ki lő előbb és pontosabban. Vannak pár érdekesebb játékszerek repeszgránátokon túl, mint tankelhárító gránátok, panzerschrekek, dinamitok, cserébe a felhasználási módjuk korlátoltak. Lehet épületeket rombolni, vannak járművek és lehet extra támogatásokat is kérni (zuhanóbombázó, páncélkocsi, stb.).

    Mivel Frostbyte, szebb, mint az Apex. Sokkal. Ezen mondjuk nem kell meglepődni, de tényleg szép és immerzív. A közelgő tűz is sokkal jobb, "életszerűbb" mint egy elektromos fal (PUBG/Apex) vagy valami vihar (Fortnite). Továbbá 100 helyett 64 játékos ugrik ki a nem-szigetre és a firestorm már akkor érvényben van: csak a pálya 2/3-a aktív kiugráskor, tehát a változatosság már abban is garantált, hogy a sziget melyik fele aktív. A hangok nagyon rendben vannak, mondjuk annyi zajforrást csinálunk mi magunk is, hogy én már attól össze szarom magam, hogy

    Összességében tényleg PUBG-s hangulata van II. világháborús köntösben, picit egyszerűsítve. Az első menetemben 8 killel 4. lettem, utána a második körben győztem (aminek a vége PUBG-sen fűben sunnyogós lett).

    Az egyetlen visszatartó erő az ára. Nekem 26€-t dob fel, amikor BF1-be akarok belépni, elvileg ez az Origin Access discount.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák