Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    Nah kérem, akkor tegyük rendbe a dolgokat utoljára.

    Lehet, hogy közép-európai gondolkodású vagyok, vagy épp régimódi, de fontosnak tartom, hogy megmaradjanak a férfi-női szerepek, szerepvállalások.

    Szerintem furcsa, ha egy nő túl férfias, vagy ha egy férfi túl nőies. A mai világban túlságosan el vannak csúszva a szerepek és számomra idegen, hogy egy nő miért akar férfi munkát végezni, férfi autót vezetni, nekem sem jutott soha eszembe, hogy kozmetikusnak tanuljak, vagy egy rózsaszín Mini Morrist vegyek. Manapság az is teljesen elfogadott, hogy a kisbabával az apa marad otthon, mert az anya többet keres és ő tartja el a családot. Szerintetek jól van ez így? Ez egy jó családkép a gyermeknek?
    Nem véletlen, hogy a természet úgy alkotta meg a nőt, hogy képes legyen életet adni és egy csecsemőt táplálni és nevelni, az a normális, ha ők együtt lehetnek ebben az időszakban, és a férj pedig megteremti a szükséges körülményeket.
    Vagy vegyünk egy másik példát:
    Uraim, Ti mit éreznétek, ha a 90-60-90-es álomnő az első randin, a vacsora után felajánlja, hogy hazavisz a vadiúj V12-es R8-asán. Nem éreznétek úgy az első kanyarban, hogy a heréiteket az étteremben hagytátok? Vagy Ti Hölgyek, ha a párotok sminkelési tippekkel látna el és a gondosan kiválogatott estélyibe a férfi az első lendülettel belekötne és kioktatna, hogy ehhez a frizurához sokkal jobban illene egy fekete kis koktél ruha, akkor mit éreznétek?
    Vagy amikor a férfi dirigál a konyhában, lánykérés helyett a nő kéri meg a férfi kezét, az étteremben a nő fizet, a férfi foglal előbb helyet, miután a nő lesegítette a kabátját és betolta a széket alá...
    Vagy majd durrdeffektnél a férfi tartja a zseblámpát, miközben a nő felemeli az autót és kereket cserél?
    De akár egy közeli jövőben majd a menyasszony várja a fátyolzuhatagban fürdő vőlegényt, akit az anyuka kísér az oltár elé?

    Nem groteszk, ha a nő a 7 napból 5x pisztolyt visel az oldalán, miközben a kis zsámolyon ülő férj otthon boldogan kötögetve várja a feleségét, aki talán épp a munkája miatt, soha többé nem fog hazatérni? A nők akarják megvédeni a társadalmat, fegyverrel, holott ez a férfiak dolga kellene, hogy maradjon. Míg otthon a 19 éves kezdő rendőrlány kezébe is pisztolyt nyomnak, addig itt nyugaton hál' Istennek látható némi fejlődés a fegyverviselés kulturáját illetően.

    Ettől függetlenül, mindenki azt csinál amit akar, szíve joga, hogy hogyan éli az életét. Félő viszont, hogy ez a kifordított világ milyen következményekkel jár a jövő társadalmát illetően.

    Részemről lezárva, a továbbiakban nem kívánok reagálni a témát illetően. Járjon mindenki 8 méteres autóval, 6000 köbcentivel és 400 lóerővel...de csak is a német csillagrombolók közül.

    Peace.

    Hímsoviniszta Ck. feat. elmebeteg párja

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák