Új hozzászólás Aktív témák

• utazo9

csendes tag

Kedves Forumozók, Angliába élő magyarok!

Nem rég akadtam erre a fórumra és nagyon hasznosnak találom! Elkezdtem az elejétől vissza olvasni de még nem értem a végére! Elhatároztam hogy ki akarok menni Angliába én is dolgozni, ki próbálni az ottani életet! A feltételekkel nagyjából tisztába vagyok bár vannak sötét dolgok de mint mondtam még nem értem a végére a fórumnak se.
    Egy pár kérdéssel fordulnék hozzátok mert van egy 3hetes bébiszitteri munkám Bournemouthba és még mellette nyelviskolába is járhatok, és úgy gondoltam élőben is szét tudok nézni a maradék időben, ráadásul ügyeket is elkezdhetek intézni.

Nah most, ugye nekem most van papiram hogy nyelviskolába járok és van lakásom is ahol egy családnál lakom ahol bébiszitter vagyok az lenne a kérdésem hogy így tudok e olyan bankszámlát nyitni amivel nem csak készpénzt tudok felvenni mint a HSBC, hanem amivel majd a jövőben vásárolni és mindent tudok csinálni? Ha igen akkor tegyük fel hogy jelenlegi címem megfelel, de ha én itt végzek 3hét múlva és váltok Londonra vagy más városra akkor a bank honnan fogja tudni a címem vagy itt nem szokás havonta egyenleget küldeni postán mint otthon? 3hét elegendő hogy megjöjjön bankkártya és eltudjak mindent intézni (bank témán belül) ? Itt a városban van egy pár bank Lloyds, Santander, Barclays, HSBC szóval melyiket válasszam szerintetek? Melyik normális és jó bank?
    NI számot gondolom nem tudom elintézni3hét alatt szóval azt nem is kérdezem!?
    Legfőbb célom nem London hanem valahol vidék, tudom nehezebb munkát találni de össze szedtem 3000fontot és csak akkor szeretnék Londonba menni mikor már az a bizonyos kötél elkezd szakadni!
    Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák