- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
A terv az volt, megy a gyereknek. De szegénynek olyan kicsi keze van, hogy hatalmas volt benne a telefon, és nem is tudta elrakni rendesen. Így most eladtam, és veszek neki egy 4-4.5-col körüli telefont.
De hogy mit, azt még nem tudom. Van tippetek, mindent meghallgatok ?kengyel
-
w333
félisten
válasz kengyel #26201 üzenetére
A3 2016 (brutál jó kis telefon az is)
Szerk.
Meglepően jó ez az A5 2016 simán hozza egy csúcstelefon minőségét, kamera is elfogadható, nem melegszik, akku elég jól bírja (bár ezt még tesztelni kell) kijelző gyönyörű, hangerő is nagyon jó, és a rendszer sebessége is meglepődtem hogy mennyire gyors, jó vétel volt és a lényeg hogy gyerek nagyon örül neki !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz kengyel #26203 üzenetére
De ezért mondtam az A3 2016 az sokkal kisebb 4.7" itt jól látszik
(#26205) kengyel
70k hivatalos helyről 2 év gyári garanciával !
Hardveraprón biztosan sokkal olcsóbb, de gondolom neked is új kell !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
no more
veterán
válasz Balathruin #26206 üzenetére
Szerintem annak oka van, hogy a Sony nem került szóba véletlenül sem.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Ezekben igazat adok, de egy gyereknek, bőven megteszi. Napi zenehallgatás, FB, üzenet ide-oda....
(#26213) Aryon87
15-éves lány, de már tudja mi fán terem a telefon. Van kitől tanulnia. Még szerencse hogy eddig, az oldalra nem regisztrált be, mert akkor már az S8-kellene neki.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
akooos
veterán
Boldog karit srácok!
-
Quqesz
nagyúr
Sztem nektek lassan fizetnie kell a samunak a sok ingyenreklám/ügynökösködés miatt
Leslien
Jó cucc! Emlékszem 86'-ban, mikor megjelentek a Csillagok Háborúja figurák. Nálunk is ment a gyüjtögetés. Szerencsébe zuglóban volt pár trafikos, akik beszerezték ezeket a cuccokat(no meg a Transformers figurákat, de azok nem ilyen gagyi műanyagból voltak, mint a mostaniak)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Roshan
tag
Hali, valaki nem tudja hogy hogy a fenébe lehet kikapcsolni azt hogy a Viber ne írja ki folyton hogy "vissza a viberhez "
S7 edge, előre is köszi! -
Roshan
tag
válasz vodrosjozsi #26226 üzenetére
Jeeeee! Köszi szépen.
-
Aryon87
félisten
Nalatok is biztonsagi hibaval dobalozik a telefon az oldal miatt?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
zombinyul
addikt
No, kollégám 8 hónap körüli G4-ese is beleszaladt a bootloopba. Mondtam neki, hogy eszébe se jusson szolgáltatónál leadni (ott akarta). Viszi holnap a Váci útra, kíváncsi vagyok, hogy fogják kezelni a helyzetet. Egyre több negatív tapasztalatot olvasni az LG szerviztől... Mondjuk vele hiába lesznek bunkók, rendesen kigyúrt a gyerek, nem hagyná magát.
De legalább eddig hibamentes volt a jószág.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #26237 üzenetére
Sajna a G4 tavalyi gyartasa az hibas 1-2 peldanyteszamitva, mint pl Quqesz-nek.
Kivancsi vagyok az idei gyartasuak is bedoglenek majd vagy azok valoban rendben lesznek..Mellesleg nekem is a G5 most rendbeszedte magat, a skype is hibatlanul megy mar.
Egyedul a kijelzo ami tovabbra is nyugos..
Par nap es megjon a Redmi Pro, 1 hetig a G5 parkolopalyara kerul, hogy a masikat teszteljemHolnap megyunk a Matraba (Lillafured es kornyeke, talan meg Eger is), sok kepet fogok hozni.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #26238 üzenetére
Ez már elvileg idei gyártás. Sőt, biztosra mondanám.
Nem akar csereutalványt a srác, mert alapjábavéve "hűséges" a telefonjaihoz, előtte is vagy 4 évig a P-jét használta (most is azt gyűri). Megszerette a G4-et, és ő nem is olyan idegbeteg típus, ha telefonról van szó, mint én.kengyel: Samsungról hallani is akar. Ő inkább használna fülkést, mint egy bármilyen Samsungot. Pedig egy S7 variációt már én is nyugodt szívvel ajánlanék neki.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #26239 üzenetére
En se szivnam a fogam, tekintve, hogy nem tartok a telon fontos adatokat. A Te eseted az mas volt az skkori szituacio miatt.
A Redmi Pro rendelese elott G4-et vettem volna hasznaltan, aztan megse. De meg nem kizart hogy beszerzek egy idei gyartasut, csak hogy meglegyen a G3 es G5 mellett + ha G6 is lesz, akkor mindenkepp[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Havernak most halt meg a G4 bootloppal, igazából elég jól bírta ~14hónap. Szerencsére 2 évig javítják.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
no more
veterán
Olvastátok? Haldokolnak a kínai gyártók! Nem lesz Cyanogenmod sem. Hamarosan Apple-Samsung uralom lesz 100%-ban. Mondjuk már most is ez a 2 cég alázza a mezőnyt.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
-
w333
félisten
válasz Quqesz #26246 üzenetére
Hát ez egy az egyben olyan mint egy G5 !
Szerk.
Elég keveset nyomkodtam az ünnepek alatt, 2ó 30p SOT !
Facebook, Email, Telefonálás, Messenger, Időjárás, stb. összes szinkronizálás ment a háttérben, kijelző automata fényerővel ... eszméletlenül jól bírja !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #26246 üzenetére
"A kínai előretörés megtorpan, de legalábbis lelassul. Lehet látni, hogy az elmúlt évek nagy igyekezeteinek vannak korlátai, gondban van a LeEco, nem megy a szekér úgy a TCL-nek sem, mint számítottunk rá, a Lenovonak két évig fogalma sem volt róla, hogy mit kezdjen a Motorolával (bár lehet, hogy most már tényleg összeszedik magukat), a Xiaomi sem áll olyan jól anyagilag, mint ahogyan az látszik. Az Oppo és a Vivo Kínán kívül nem rúg labdába, a kisebb cégek (Umi, Ulefone, Elephone, Vernee, Leagoo, Doogee, Uhans) pedig nem tudták átütni az európai vásárlók ingerküszöbét. Itthon ráadásul még mindig irgalmatlan erős a szolgáltatói dominencia, annak van igazán esélye az európai hadszíntéren, aki be tudja listáztatni a termékét az operátori kínálatba."
Errol feltetelezte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest