- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #26750 üzenetére
Nem a lag miatt... a 7.0 elég epic frissítés, mert ott jött be a "Doze on the go". Vagyis Doze-ba megy a telefon zsebben hordva is, nem csak akkor, ha lerakod az asztalra, elég durván tuningolva így az üzemidőt. A 7.1 pedig hozta azt a 3D touchszerűséget.
Ezért kéne nagyon a Nougat S6-ra, mert legalább egy fokkal jobb lenne ez a katasztrófális üzemidő.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz no more #26751 üzenetére
Jah. G5-n nemnerzem a Doze jotekony hatasat. Pro-nak sztem mindegy, igy is jobb az uzemideje, igaz FHD kijelzo es 4k akksival.
En csak azt em eetem az LG miert ragaszkodik az x.0-as formaciohoz. Jobbam orulnek ha jobb tunningot kapna egy 7.1 verzioval. Teny az UX5.0 baromi jo. De mondhatnam egy 6.1 verzionak is, mert talan 2 plusz feature-t kapott..
Ellenben a Pro meg vagy kismillio allitasi meg miegyeb lehetoseggel bir, es jocskan a G5 alatt van, megis szorongatja itt-ott. Na jo csemege lesz a topikban, hogy fikazom a G5-t, pedig nem
Tegnap kis hijjan balhe volt emiatt. Utalnak engem ott..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
Fogalmam sincs, hogy mi a lófittyet mondanak a videóban, de a második felében jól látszik az onyx és pearl közötti különbség.
[link]
(Valószínűleg) nem fogok vagyonokat költeni az új feketére, ha megjelenik.
Szép a mostani is.
(Bár ezt eddig is tudtam)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #26756 üzenetére
Basszus...mennyivel elegansabb Fenenek nem tudtak ezt kiadni korabban..
-
Arcképgyáros
Főleg a kikapcsolt kijelzős óránál néz ki durván a teljesen fekete kialakítás.
+ a 128GB nagyon vonzó...
Tényleg kár, hogy nem így jelent meg tavasszal a készülék.
De jó az onyx is[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
no more
veterán
Íme a csudijó, hibátlan Apple iPhone! Szép olvasmány!
-
-
törölt tag
válasz no more #26761 üzenetére
Van ennél durvább is: [link]
Még nem javították a mai napig ki.
Azért az durva, hogy a húsz hozzászólás némelyikében ott a kulcsszó, hogy néha kifagy, itt ott...
Hosszú évek óta nem volt fagyásom. Az utolsó lefagyás az még egy főzött romos windows Mobile 5 alatt volt. Illetve a családban anno a Galaxy young-on, míg ballisztikus ívben ki nem hajítottam a kukába.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #26756 üzenetére
Szép az a fekete. Reméljük, hogy tartósabb lesz, mint az i7 feketéje, mert az olyan kényes, hogy ha ránézel már mikrokarcos lesz. De amúgy nagyon egységes kinézetet ad a kijelző és a hátlap ezzel a felállással.
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #26764 üzenetére
Egyébként egyre jobban tetszik az onyx.
Valahogy vonzó a függőlegesen fénylő, kicsit fémes hatású fekete üveg.
Most úgy sincs pénzem új telóra, van időm gondolkozni, hogy melyiket szeretnémXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Quqesz
nagyúr
válasz #96302336 #26763 üzenetére
Nekünk a 40e forintos asus tab fagyott ki többször, amitől az asszony fsza volt ki. Viszont rájöttem-és ezt ajánlom mindenkinek- hogy a faszbuk volt a hibás, mégpedig a videók autómata lejátszása(a szifonos cikknél is lehet ez a hiba). Egyszerűen elkezdet videót betölteni és persze közben görgetne az ember és emiatt lefagy az egész. Szerencsés esetben csak lefagy, de nekünk 2 asus tab is újraindulgatott miatta. Mivel inteles volt mind a 2, a procira gyanakodtam, de mióta ezt a funkciót kikapcsoltam egyszer sem indúlt újra a tab! Ami fontos még: nem csak a face app tartalmazza ezt a funkciót, hanem a webes felület is!!!!!!(böngészős megnyitás is!)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #26766 üzenetére
Nalam a facebook es messenger soae kavart be, sosem fagyasztotta a teloimat, legalabbis az ujabbakat nem (Xperia SP, G4, G5, Redmi Pro. De a G3 es a G3s is normalisan megy)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kengyel
nagyúr
Nem is lett rossz, ez a Nokia 6.
kengyel
-
Quqesz
nagyúr
válasz kengyel #26768 üzenetére
Ez teljesen jó,egyedül a chip nem túl erős, de ennyi pénzért vállalható. Ha jó a kamera is, akkor én megvárom az új nokia megjelenéseket az tuti! Remélem komolyan veszik a visszatérést, ez nyitánynak jó!.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #26768 üzenetére
Ez valoban nagyon jonak igerkezik. Kivancsi vagyok milyen jovo ele nez.
Meg egyaltalan bekerul-e hozzank is?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kengyel
nagyúr
válasz Quqesz #26773 üzenetére
Remélem az MWC-re széles palettával, jó árakkal érkeznek, akkor letörnek egy darabot a piacból. Csak ha már ilyen jól indulnak, egy jó kamerát is dobjanak minimum a hátuljába.
(#26774) Aryon87
Most ez a Nokia 6-még nem, csak kintről lehet egyenlőre beszerezni. Amit később kidobnak, reméljük hozzánk is eljutnak.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #26774 üzenetére
mondjuk egy ilyen megvalósulás tetszene!
Elvileg ez csak kínában lesz kapható, de sztem ez még csak piackutatás. Az igazi lépést az mwc-re tartogatják.
-
no more
veterán
Poénból ránéztem a 6S topicra, utolsó oldal (általában szoktam minden telefon topicját olvasgatni, hogy mikre lehet számítani), nincs egy olyan komment, hogy "hmmm, egész jó a telefonom, főleg az új updattel", csak hibák. Gyorsan merül, 5 óra alatt kikapcsol, dobálja a térerőt, dobálja a BT eszközöket, kikapcsolgat, stb-stb. Miért szeretik akkor ennyire a szifont az emberek? A legolcsóbb Androidos telefon sem produkál ilyen hibákat.
-
Aryon87
félisten
válasz no more #26779 üzenetére
Mert aki azt mondja hohy hibatlan, az facebook-selfie- telefonalason kivul semmire nem hasznalja. De villog hogy neki van szifonja. Aki ide jar forumra, az mar komolyabban is hasznalna, csak mint kiderul, baromira nem tokeletes az egesz cucc.
-
Aryon87
félisten
válasz no more #26781 üzenetére
Nekemnis ismerosek hencegnek, hogy miert nem veszek szifont, mert az telefon.. (minden mas szar ugyebar) en meg mondom, fos nem kell, 2p alatt kifekudne kezemben, azt jon a hurrogas
-
kengyel
nagyúr
válasz vodrosjozsi #26783 üzenetére
Mondjuk ezért nem cserélném le az S7-t, de mellé bizony jó lenne. Ha most kaptál szívrohamot akkor még várj, jönnek még szerintem ütős ajánlatok a Nokiától.
Ha pedig nagyon fáj a szíved, az MWC-idejéig, mindenképp keresd fel kezelőorvosodat, gyógyszerészedet. Csak annyit mondj a dokinak, már itt van a nyakunkon.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
vodrosjozsi
őstag
válasz kengyel #26784 üzenetére
Az az igazság, hogy mikor bejött az android akkor is még nokia fan voltam az N8-cal és a C6-01-el. Aztán később jött a lumia 520. De azóta nem volt Nokia a kezemben, és fel is adtam a reményt. Mondjuk azért is mert a Samsung eddig a legjobb droid fronton. De ha ez bejön a Nokiának és tényleg eszméletlen gépeket hoz ki baráti áron akkor le is csapok rá azonnal.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
Kíváncsi lettem az új Nokia flagshipre, ami az MWC-n érkezik.
-
Aryon87
félisten
válasz no more #26785 üzenetére
Ha a Pro nem ég be, akkor nem nálam lesz a hiba. g5-nél sztem már végleg be van égve, mert tegnap is alig vettem a kezembe, indítottam a dead pixelt, és a szürke alapon láttam az óra/akku párost..
Ennyit erről.Kíváncsi vagyok miféle pletyiáradat jön hétfőtől. Mert elég kevés a G6 infó, míg az S8 minden porcikája nyilvános lassan
-
Arcképgyáros
Az idei MWC mikor is lesz?
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #26789 üzenetére
Kb 1 hónap múlva
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #26789 üzenetére
Február vége
Kengyel
Nokia 6 egy snapi 835-el kb max 2x ennyiért és csókolom! Megvan a telefonomSzifon
Tinédzser státusszimbólum, ennyi maradt belőle. Sokan még a 4s wow faktorjából táplálkoznak, meg az ios 9-ig történő stabil szoftverrel[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
En oktoberig raerek. Juliusban lejar a husegem, akkor ki is hozhatnek uj telot, de az LG miatt most mar ovatosabb vagyok es kivarok. Meg at akarok menni a Tmobilhoz..
Ott tobb minden van, aztan lehet nem G6 lesz a kovetkezo..[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #26793 üzenetére
Ennyi hibás szar után még vennél LG-t? Lol. Minden szériának van valami hibája... Az utolsó jó telefonjuk a G2 volt, de mondjuk annak sárgult a kijelzője. A G3 széthullik, a G4 bootloopot kap + beég a kijelzője, a G5-ről kaptunk tőled tapasztalatot bőven.
-
Aryon87
félisten
válasz no more #26794 üzenetére
Azwrt irom, hogy mar nem biztos hogy a G6 lesz a kovetkezo, majd oktoberben meglatom mit alakit az a telefon.
Nagy eselyesek meg iden: Samu s8 egyike, Huawei P10 vagy Mate9/Honor 9, HTC es a G6..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz no more #26794 üzenetére
Hol nincs hiba? S7 is beégett már....nekem meg az összes LG-m hibátlan, na erre varj gombot! (G4 holnap lesz 14 hónapos!) LG szervízben csak azért voltam, mert tetszett a red hátlap és vettem egyet én vagyok Anti Aryon!
Nos most a nokia felkeltette az érdeklődésemet rendesen......
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #26798 üzenetére
Akkor az összes 2017 és 2018 -s telefon hibás lesz ... mert egyre inkább az Oled és Amoled kijelzők lesznek és lassan az LCD és IPS is felejtős lesz !
De már sokszor mondtam hogy ez használat függő, Oled gyorsabban beég a Samu pedig az évek során szinte már tökélesítette az Oled technológiát !
Érdemes kicsit visszatekinteni a múltba pl. az S4, S5 és S6 hogy a boltok polcain mennyi idő alatt égtek be ... S7 és S7E telefonok már lassan 1 éve nonstop mennek és a régi típusokhoz képest egyáltalán nem olyan durva a beégés, sőt ... a sima S7 szerintem gyorsabban beég mert más a kijelző, és ezt úgy mondom hogy egymás mellett volt a két telefon a sima S7 sokkal jobban be volt égve !
De ez ugye nagyon extrém felhasználás ... megint csak a párom S4 telefonját tudom felhozni 2 éves elmúlt és sehol egy beégés, Nexus 6 pedig csak fél éves volt és már láttam a beégés, elvileg valami "tescós" gyene minőségű Amoled van benne és ugye a nav. gombok is a kijelzőn vannak !
(#26799) Aryon87
Neked beégett már az Oled ? mert ugye sokkal hajlamosabb rá mint az Amoled !
Pedig te aztán nyúzod rendesen
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs