- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz janakbacsi #119050 üzenetére
lehet, hogy elírtad a parancsot, mert ekkor szokta listázni a lehetőségeket.
adb devices
@(#119042) janakbacsi
Ha mtk-s az eszköz, akkor fastboot mode-ban nem biztos, hogy működik a recovery flash.
A boot még műxik, de recovery-t még nem sikerült cserélnem fastboot alatt. Ettől még lehet olyan telefon, ahol megy és mtk-s.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
WOT-H-A-C
veterán
Valami ilyesmit kellett volna kapnod eredménynek elvileg.Nyilván az "E8AZCY.." helyett az eszközöd neve lenne. Ez amit kaptál, bevallom nem tudom mi!
(#119051) cappa72 : Basszus, elírtam a parancsot és észre sem vettem!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz janakbacsi #119055 üzenetére
Nincs adb kapcsolat vagy tényleg döglött a teló. Ha fenn vannak a diverek és fastboot módban van a telefon, akkor mennie kéne. Legalábbis az eszközök kilistázásnak szerintem biztosan. Aztán még ott van az a lehetőség amit cappa72 írt, hogy nem is fog menni. Bár egyenlőre odáig sem jutunk, hogy magát az eszközt lássa a pc. Azthiszem ezek tükrében inkább a flashtools-os vonalon próbálkoznék tovább. De várd meg RVR400-t is mert az én tudásom elég kopottas MTK vonalon, mert jó ideje, csak qualcom-os készülékeket prütykölök.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
peestike
őstag
válasz WOT-H-A-C #119056 üzenetére
az nem lehet a pakliban, hogy esetleg másik win-en kellene kipróbálni?
y300-al szívtam, ugyancsak fastboot módnál, 3 féle win-en próbáltam, míg bejött arecovery csere nekem.... bootloader nyitás....[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
RVR400
veterán
válasz janakbacsi #119058 üzenetére
Itt nézelődj. Van utalás a 4008-as hibára, talán másik scatter kellett hozzá. Az első oldalt is megnézheted, egész jól össze szoktak szedni dolgokat az elején.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz peestike #119057 üzenetére
A Flashtools-os verziónál a hiba üzenet arra utal, hogy nem jó a scatter, vagy a flashtools.
A Fastbootos próbálkozásnál meg a kapcsolat döglött. Én még nem találkoztam ilyen hibával. Driver telepítés után nekem mindíg jó volt az adb kapcsolat. Szóval érdekes a dolog.
(#119058) janakbacsi: Nem tudom a MT6580 mennyire kényes a flashtools verziókra, én megpróbálnám egy régebbivel.
Ahogy itt már említették többen, az is beszokott válni, usb kábelt cserélsz, vagy alalplapi port esetleg másik pc."Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
csubuka
addikt
válasz janakbacsi #119062 üzenetére
De amúgy a telefon hibáját mi okozta a legelején?
-
ReFleXx
addikt
Print screen-ről hallottal mar?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
csubuka
addikt
válasz janakbacsi #119064 üzenetére
Értem, csak azért kérdeztem, mivel van ugyanilyen teló a családban és igyekeztem volna elkerülni a bajos lépést
[ Szerkesztve ]
-
msam
tag
Két koppintással fel lehet éleszteni a telefont?
msam
-
krics
tag
sziasztok, sajnos a napokban lezuztam az elephone p7000-esem kepernyojet (az uj kepernyo mar uton van), es ezert jobb hijan visszatertem egy regebbi dual sim telora, egy THL W8S-re. Az a gondom van vele, hogy a google appjai kozul a gmail, a youtube, maps nem szinkronizal, illetve force close-ol.... Csak jellybean romokat talaltam a telefonhoz es akarmelyiket is flashelem fel, mindig ez van. Nem tom, azert lenne ez mert a Google ezen appok fejlesztese kozben mar nem veszi figyelembe a kitkat elotti android verziokat?
-
habmalac
tag
Szerintetek érdemes lehet beszerezni egy ilyet? Teszt még nincs róla sehol.
http://www.tinydeal.com/thl-t7-mtk6753-octa-core-64-bit-55-hd-android-51-4g-lte-phone-p-158419.html
-
Graphics
Jómunkásember
-
beg
veterán
válasz tibcsi0407 #119079 üzenetére
Egész jó. Csak azt a bazári króm díszcsíkot kellene elfelejteni 2016-ban. 4 éve a p780-on is volt, már ott is ciki volt elővennem
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Meg egy hangyányit nehéz....ami 20 deka felett van már....mégsem ajánlott Crytek-nek
-
beg
veterán
válasz WOT-H-A-C #119083 üzenetére
Pszt! Nekem a mai napig megvan, hosszú útra az a navi sygic-el 5,5 óra navigálás után minimum fényerőn 36%-ig csökkent az akksi. Soha nem adom el de szerintem a zombiapokalipszist is átvészeli.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
berek21
őstag
válasz WOT-H-A-C #119086 üzenetére
Nekem olyan van. Husszú évekkel ezelőtt kaptam, mikor még nem volt, és nem is érdekelt a mobilelőfizetés. Később lett egy Ericsson T20, és teljesen megfeledkeztem a 7110 - ről. 2 évvel ezelőtt került elő, egy lomtalanítás alkalmával. Azóta itt ott használom is, az idősebb korosztály nagy örömére. Múlt héten akartak adni érte egy szifont, de talán még egy raklapnyiért sem.
Lancia Delta III eladó!
-
habmalac
tag
válasz tibcsi0407 #119084 üzenetére
Ehelyett ennyi pénzért lehet mostanában jobba vásárolni?
-
svgyula
addikt
válasz slezakimi #119088 üzenetére
Szia! Azért annak igen rendesen utána kellene nézni, hogy hány verziót sikerült belőle kiadni? Mert nincs kizárva, hogy a legyártott sorozatokban eltérő hardver volt. Olyanra gondolok mint LCD, kamera, egyéb érzékelő szenzor (ha?) volt benne. Két évvel ezelőtt igen gyakori volt az, hogy a nagy keresletre való tekintettel sokáig gyártották csak ugye az első szériás alapanyag elfogyott és akkor az éppen elérhető occó ment bele. Ilyenkor szokott az android szám is "ugrani"
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
beg
veterán
válasz WOT-H-A-C #119086 üzenetére
Azért az milyen durva, hogy eszembe jutott, elővettem a fiókból, hogy ránézzek és lefrissítsem. Tavaly nyáron feltöltve tettem el, és 100%-on kapcsolt be. Lement egy fél kamazplatónyi frissítés meg babrálás (nosztalgiázás) és 99%-on tettem el újból a helyére
-
habmalac
tag
válasz tibcsi0407 #119090 üzenetére
Kevésbé értek a B20-hoz, ha jól tudom valami adatkapcsolathoz van köze, valami 800 de leginkább fogalmam sincs. Ha tudnám pontosan mi az, el tudnám dönteni, hogy fontos e nekem. Ha 50 körül nézelődök és marad a kinti rendelés akkor az 50-re jön az áfa. Vagy van más ötlet?
De utána olvasok.
http://logout.hu/bejegyzes/bodrik11/nagy_lte_frekvancia_vadaszat.html[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz habmalac #119094 üzenetére
Ez egy olyan LTE frekvencia, ami itthon a kisebb városokban és falvakban használatos. Tehát, ha vidéken laksz és olyat veszel, ami nem tudja a B20 LTE-t, akkor jó eséllyel max 3G-re számíthatsz.
50 körül EU raktáras rendelést kell nézni, vagy vámmentes EU Express shippingest (SPEmall).utdetailing.hu
-
Rick4
félisten
válasz biccent #110771 üzenetére
Romcserével battstat-ot is törölsz, nem? A teljes lemerítés felesleges, a li ion akksit amúgy sem tudod lemeríteni, és amúgyis mindegy neki, mikor töltöd, viszont romcsere és battery stats wipe után kell neki 8-10 töltés- merítés, míg beáll. Ha nem, akkor ott valamivel baj van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
habmalac
tag
válasz tibcsi0407 #119096 üzenetére
Köszi a segítséget, keveset mozgok vidéken de ki tudja mikor lesz rá szükség.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz habmalac #119098 üzenetére
Ez már itt eléggé off, erre van a külföldi rendelős topik. Ott javaslom az összefoglalót első körben.
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest