Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maxxenergie

    senior tag

    válasz maxxenergie #60784 üzenetére

    Sziasztok!

    Visszakaptam a wayteq xtab 9-es táblagépet, Wifi chipet cseréltek, azóta a net Ok is lenne, bár nem repked így sem ahol más eszköz 3 éves Asus phonepad 15 Mbit ott ő még csak 3-4 Mbit így is ez normális lehet tényleg ennyit tud ??

    Másik kérdésem lenne, hogy az miért van bizonyos alkalmazásokat Play áruházból elkezd letölteni, de 50-60-70 %-nál megáll és nem megy tovább nem értem. Belső tárhelyen van még hely vagy 300 MB Nand Flash meg üres 6 GB cirka. Ezt lehet valahogy használni, ide át lehet tenni adatokat a belső tárhelyről, mert nem jöttem rá, vagy csak SD kártyára. Olvastam a Xtab 9-es topikban, hogy valakinek kezelte a 64 GB micros Sd-t is, lehetséges, mert elvileg csak 32 Gb hivatalosan, valakinek van tapasztalata erről.

    Mondjuk egyenlőre jó lenne megoldást találni a hibátlan működésre, vagy újra vigyem vissza, kérhetek csere készüléket stb.. mert ez is 3 hét volt mire a WIFI-t "megcsinálták" 0,5 mbit-ről 3 lett max speed... de Play áruházból több program nem megy de pl a speedtest, skype lejött ???

    Köszi előre is a segítséget mindenkinek. :R

    ◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄

Új hozzászólás Aktív témák