-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
depzoo
tag
válasz akela91 #26856 üzenetére
Leginkabb a vega tetszik de felek az aratol. Anno a Fury is tetszett volna 390 arban de nem annyi volt...
Ha a kis vega 1070 arban vagy alatta lesz, meglatjuk. Szvsz a 1070 maximum 100k-ba lenne szabad hogy keruljon.
GTX 970-rol valtva szerintem akkor az rx 580 nem eleg nagy upgrade hogy azt vegyem (bar alapvetoen nem az upgrade lenne a cel) de mindenkeppen freesync-et akarok.
Ryzen + Vega (?)
-
do3om
addikt
válasz akela91 #26856 üzenetére
Én még azért bízom benne hogy a 480 nem megy az 580-ba.
Ez szánalmas lenne. Régen is volt hasonló de akkor legyen úgy mint akkor az új neve 570.
Egy besorolást lejjebb vinni árban is, és a sebesség növekedést az adott szintre ezzel biztosítani.
Csak így lenne elfogatható szerintem másnak is.
Régen is volt ez mindkét féltől, nem volt vele gond hiszen a az adott besorolású kategória sebessége megugrott.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest