- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
válasz Sontir Fel #8377 üzenetére
Te most viccelsz?!
Felhívtam õket, s a hölgy mondta, hogy nem is árulták annyiért.
A barátod ÁFA visszaigényléssel tudja csak 95k-ért megkaparintani."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
E 2 kártya közül melyik a jobb, miért?
ASUS ATi Radeon HD7950 3Gb (HD7950/DC2T/3GD5)
Sapphire ATi Radeon HD7950 3Gb OC (11196-02-40G)"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
válasz Sontir Fel #8399 üzenetére
Szia!
tegnap elég hosszan elbeszélgettem telefonon a hölggyel (gondolom aznap ő volt a call centeres) és ő mondta, hogy semmilyen opcionális lehetőség nincs a kártyánál az ára 120k.
Az oldal is nettó árakat ír ki:
http://www.a4team.hu/product/search
De tudod mit, szóljál neki, hogy nekem is rendeljen egyet annyiért és együtt elmegyünk érte és kifizetem személyes átvételnél!
Akkor ez a kártya lenne bruttó 98k-ért:
http://www.a4team.hu/product/view/83316
Nos megegyeztünk?[ Szerkesztve ]
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
A 7950-es kártyák között melyik a legjobb választás?
Előre is köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest