Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    válasz Nuada herceg #1709 üzenetére

    Ha ezt is visszaviszem, kidobnak az üzletből.

    Ez érdekeljen a legkevésbé.

    Tölts le egy tiszta (MSDN) Windows-t, ha agyon moddolt verziót használsz jelenleg (amiket egyébként elítélek). Töröld vagy formázd azt a meghajtót, ahol most W7 van (remélem W7). Nem kell regisztrálni sem. 3 nap alatt fel tudod telepíteni az alaplap összes driver-t (de csak ami működéshez szükséges szükséges, ilyen McAfee baromságokat nyugodtan ki lehet hagyni) illetve az összes Windows frissítést (legalább 80db van már). Utána (de ezt lehet akár a W frissítések előtt is) AMD honlapjáról a legfrissebb Catalyst 12.6 x64-t és töröld (ha másik meghajtón volt), majd telepítsd újra a nem jól működő játékokat. Ha nem jön be, vidd vissza. Nehogy már benyelj egy rossz kártyát (már ha tényleg rossz), csak azért mert legutóbb csúnyán néztek rád. Ez se érdekeljen túlzottan, mert ha még parasztoskodnak is, vissza sem kell menned oda többé.

    Ha a gép másik hibát produkált az első két nVidia kártyával, akkor az új AMD kártyádnak is ugyanazt kellene produkálnia. Fenn áll az esélye, de ezek után nagyon kevés esélye van annak, hogy a gépeddel van valami.

    Csináld meg ezt a clean install-t, amit írtam. Ennél tisztábban nem indulni. Aztán ha visszaviszed a boltba, ezeket mond el, hogy megcsináltad. Aztán nehogy a boltnak álljon feljebb, amikor három rossz kártyát kaptál (már ha tényleg rossz :) ), mert van jobb dolgod is, mint visszamászkálni vele naponta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák