Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Sandrew #20322 üzenetére

    Én is dobtam rá AC TT Pro-t! de De 1.hét után leszedtem!

    Több okból kifolyólag is!

    1, a gyári VRM hűtést sajnos le kell szedni mert túl magas és nem megy fel tőle az AC hűtő!

    2, az AC hez kapott VRM bordákból csak a vékony csíkok mennének fel de azok sem mennek fel mert a FET-ek között vannak SMD kondik amik magasabbak mint a FET és azokon fekszik fel a borda!

    egy kép hogy miről beszélek! Katt a képre

    Ha leszeded a gyári VRM bordát láthatod hogy az is speckó és kivan marva a problémás helyeken!

    3, kis kreativitással ugyan meglehet oldani fogod és tűreszelővel kireszeled (az SMD kondik helyét) az AC VRM bordáját alul középen hogy elférjen! Ha már barkácsolni kell akkor a nagyobb L alakú VRM bordákat érdemes de azoknál még a 2.lamellát is ki kell vágni félig mert útba lesznek a nagy puffer kondik is!!

    4, ezeket mind végig csináltam szépen fel is mentek az L alakú bordák de sajnos a tuningot már nem bírták gyári hűtővel megy a karim 975.MHz et, mikor az AC TT Pro volt rajta már 900.Felett kockásodott, mert kevés volt a VRM hűtése még akkor is ha a AC ventiket 100.% ra tekertem hogy tolja a levegőt a VRM bordákra!

    5, Ha nem tervezel nagy tuningot 800.MHz ig elegendő az így megbarkácsolt VRM hűtés!

    6, A GPU-t azt szépen hűtötte az AC játék alatt 45-48.fokig ment fel csak! De ha a kártyára kötöd akkor a gyári venti szabályozást érdemes TriXX vagy AfterBurner al felülbírálni mert elég alacsonyan pörgeti akkor az amúgy is alacsony fordulatú ac ventiket (100.% nál 1850.RPM körül)

    Tehát én szépen 1.hét után vissza tettem a gyári hűtőt nem hangos ez 55.% ig sem megy fel játék alatt ott meg még nem vészes a hangja!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák