- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Doom III Timedemo Demo1:
HT=1000MHz
800*600 Ultra + noAA_________ 167 FPS
1280*1024 Ultra + 4xAA_______ 136 FPSHT=1800MHz
800*600 Ultra + noAA_________ 169 FPS
1280*1024 Ultra + 4xAA_______ 135 FPSSzerintem ebből a 3 tesztből már látszik, hogy semmi jelentősebb negatív hatása nincs az 1000MHz-es HT-nak.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Dj Dekko!
őstag
Igen Igen!
Valamilyen szinten ezt fogadjuk is el, meg ne is!
Az Nvidia Nem csak azért jó a játékok többségében mert kitudja fizetni a támogatáshoz szükséges dolgokat!
Hanem pl. akkor megcsinálta a 8800GTX et amikor a HD2900 XT is csak képregényben volt.
Intel meg össze szedte magát. Régen mindig AMD lehetett hallani az első proci gyártók körében.
Sajna az AMD lemaradt a 90 nanonál jött az intel ... Core2duo...és porig igázta az AMD.
Az Intel procik most is kifinomultabbak JÓVAL! Mint az AMD processzorok. Az AMD máshogy akarja megközelíteni a dolgokat, de a másik vonal mindig előrébb jár, és aki be megy egy boltba nem azt fogja nézni melyik tud milyen támogatást... meg hogy is van összerakva... (ha bivaj gépet akar) Hanem hogy MENNYIT is megy az adott alkatrész. Ott meg az AMD nek sajna * esélye nincs a mostani procijaival.
Sokan Intel Fan úgy látja hogy az AMD *sz*r lehet ami hiba. Viszont az AMD többsége meg az Nvidiát meg az intel fikázza.
Nekem bőven elég az AMD! Majd lesznek jobb napjaik is (elbocsájtás van úgy is az nvnél de attól még fél év múlva is csak NV KARIT VESZEK!) elveim miatt.
Ilyen *hülyeség miatt nem érdemes Rivalizálni egymással.
Egyik évben AMD lesz a jobb másikban INTEL! Végül is, értünk küzdenek egymással (minél kisebb ár, minél nagyobb teljesítmény) -
-
band1103
őstag
Csak ne kapkod el. Szvsz januárban lesz érdemes 790GX-et venni. Én elkapkodtam és ráfaragtam mert sokat esett 2 hónap alatt a 78G-DS3H-m ára. És nem beszélve a 9850-esről sem hisz az is esni fog a Denebeknek hála .
Más:[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest