Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz hajbel #9389 üzenetére

    Ez így nem igaz.
    A Strix itt rendben van (leszámítva a kezdeti csavaros marhaságot) viszont az ára miatt nem igazán szoktuk ajánlani. Most viszont, hogy a királyi fizetőeszközünk fos, meg amúgy is kicsit felmentek az árak a vírus és a hiány miatt, már kb egy árban van pár helyen a többivel ezért is tettem az ajánlottak közé. Ettől függetlenül még mindig tartom, hogy az összes hőfokot, és hangot nézve a Gaming (X) és Red Devil van az első helyen, aztán Nitro és Strix, valamint volt itt Aorus és Giga OC tulaj is akik azt mondták, hogy tök okés a kártya.
    Pulse sem rossz, sőt. Sláger volt az elején az olcsósága miatt. De azért a pulse nem pont a csendesebbek közé tartozik, van hangja ez a tesztekből is kitűnik, illetve itt is említették páran. Ha meg ár/érték arányt nézünk akkor eleve semmi se tud versenyezni a blowerrel. De ugye ő sem hiszem, hogy a legolcsóbb példányt keresi.
    Pár hónapja mikor én is vettem a GamingX-et, még az olcsóbbak közé tartozott most sajna elszálltak az árak. Most a pulse pár helyen még van 120-123k közötti nettó árral, viszont ezek is pár hónapja 110-113 körül mentek. 2070 után neki szerintem nem fog bejönni, ez a tweakelgetés, meg a lottózás, hogy a hibamentes táborba csöppen e bele vagy lesz pár dolog ami zavarni fogja. Tény és való hogy Nv oldalon egyszerűbb az élet. Ezért is furcsálltam, hogy miért akar zöld után piros oldalra állni. 2070 után én is amúgy ott nézelődnék, mert pár helyen még ki lehet fogni az emelkedési ár előtti 2070S-t de napról napra kevesebb helyen vannak készletek. Az új készletek meg már mind a két oldalon jelentős emelkedést mutatnak.
    (Pl most egy GamingX 130 magassága ami korábban 118 környéke volt, de itt az én példám is, kb 3 hete vettem a 2080S Aorust 212-ért nettóba, most meg 238-240 között van)

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák