- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz jokeph #79678 üzenetére
+ többiek.
A hőtermelés annyi, amit írtam. Magam mértem a fogyasztást. 500W-os 85%-os táp @ 50-60% load. Persze számítás pontatlan, mert most belegondolva a chipset és RAM + SSD + hűtő is benne van a 220W-ban. Más nem nagyon.
A gép idle 78W vesz fel. 4 szál terhelésre 275W-ot, ami 280W-ig felkúszik, ahogy melegszik pár fokot.
Eközben 110 max. 115W-ot ír ki magáról a proci, hogy ő becsületesen betartja a TDP-t. (nyilván jobban tudod, mint én, hogy ez nem mért, hanem a proci által kalkulált érték).Lap az Asrock X990 Extreme 3... with VRM throttling feature. Szóval nem is nagyon lehet többet megetetni a procival. Nem is szeretnék.
Ahova lesz, ott békében tölthető nyugdíjas éveti a proci is. Nem kell Prime95 AVX meg videokódolásra számítani. Se 3D játékra se bányára.
Online sakk, póker ilyemi. + böngésző 25+ tabbal (elfelejti/lusta bezárni) + néha film de az is kb. DVD-ről. Wordbe pötyögés.
Ami gond lehet, ha bekap valami CPU pörgető bányászvírust.Mindegy adom hozzá akkor Wraith Prism hűtőt.
Más:
Beindult az FTP az Athlonon. Hasít stabil 10900kB/s-el, amit a 10/100-as kártya enged. Sajnos 100% CPU és 93% LAN használattal tud adatot fogadni. Nem látom értelmét Gigabit LAN-t tenni bele. Vagy van olyan kártya/driver, ami kevesebb CPU-t zabál? A 2009-es Realtek driver nem biztos, hogy Athlonra van optimalizálva.Az XP-nek is van beépített FTP szervere, de jobban tetszett az Xlight, otthonra nem probléma az 5 useres korlátja a free változatnak. Tud mindenféle biztonságos kapcsolati dolgot. Min. Win2k kell neki.
Frissítette
m a BIOS-t az EP-8KTA3 lapon, mert mint kiderült 2001.01.31-es volt rajta. A TI4200 miatt tettem fel, mert sehogy se akart 3DMark stabil lenni így ezt is megpróbáltam. Az új BIOS-al (2003.04.09) viszont jó lett.
Ez talán javított a KT133A kezdeti problémáin. Reggel óta megy, stabil. Igaz volt pár restart a telepítések miatt, de utoljára 10 órája.#79680 MasterDeeJay
Érdekes kísérlet. Én bordával csináltam hasonlót Q9450-en. Gyári hűtő kis rpm (utáltam a hangját), rosszul szellző házban. Nem érdekelt a hőmérséklet. Tj elérte a 100-105 fokot. Soha nem volt vele stabilitási gond. 7 évig volt me a CPU. Igaz 2 év után (2008-2010) lett rá egy Freezer 7 PRO és instant 30 fokot javult a hőmérséklet ugyanakora zaj mellett.[ Szerkesztve ]
Bruhe
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest