Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
válasz Ranagol_5 #27935 üzenetére
Amikor annó VL buszos ide kártyára váltotttam, akkor azokhoz járt install lemez is. Én akkor még csak dost , max win 3.1-et használtam. Nos ettől az egy floppys drivertől nagyon megtáltosodott a HDD. Nem csak az átvitelek, hanem amin a legjobban csodálkoztam, még az elérési idők is alacsonyabbak lettek. Mindez az akkori Quantum Trailblazer 850-esemmel.
Nyilván azóta nincs ilyen driverem.[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Fenyő
őstag
válasz Ranagol_5 #27935 üzenetére
Amd 486DX4-nél wb/wt állítás a procí típusától függ, ha T végű akkor WT kesses, ha B akkor WB kesses, mondjuk a WB kesses tud WT módban is menni, hogy kompatibilis legyen a régebbi a lapokkal. Amúgy 5x86-hoz frissíteni kell a biosát, ill. a jumperezeséhez itt találsz manualt.
MCLK az gyakorlatilag az FSB a manual szerint.
VLB I/O kártya előnye leginkább nagyobb, modernebb vinyóknál jön ki, tehát ilyen párszáz megásnál nem sokat számít, de 1 gigásnál már jelentősebb lehet, főleg ha az io kártyán jumperelhetők a késleltetések.
Driver Win 3.x alá kellhet ha a teljes sebességelőnyét ki szeretnéd használni, ehhez viszont winyó gyártó specifikus 32 bites drivert kell keress (korábban mintha linkeltem volna ontrackkal egyetemben), vagy ha van elég ramod, használhatod OSR2-es 95-el.[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest