- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
OpenELEC-nél tapasztalta valaki, hogy a lanczos3 filtert használva 3-4 darabra esik a kép?
Olyan, mintha pár pixeles horizontális offset lenne a darabok között, vagy pár pixel hányozna a képrészletek között. -
clinitron
csendes tag
Sziasztok!
Annak kapcsán hogy beszereztem egy ssd-t szeretnék néhány láma kérdést feltenni:
Alaplap egy Asrock E350M1/USB3 megtoldva egy ilyen SATA3 kártyával.
Hová dugjam az ssd-t,a sata 2 vinyót, dvd játékost? Ha az alaplapba dugok mindent nem vesz vissza sata 2-re minden aljzat? SSD alaplapba, sata 2-es dolgok a bővítő kártyába esetleg?
Vissza kéne vennem a lapozó fájlt is (állítólag) tehát ram bővítés néz ki. 2X1 gigáról 4 gigára tervezem.
Melyik jobb ennél a lapnál a 2X2 giga, vagy az 1X4 giga? 1066-os ram már nem sok van,marad a 1333 MHz-es,
de árban ugyan az szinte mint az 1600 MHz-s. Nem jobb az 1600-as bele esetleg rövidebb időzítésekkel?
Valami tapasztalat RAM-okkal kapcsolatban? P.l.: milyet még csak véletlenül sem bele?
Még egyszer bocs,de járatlan vagyok ezekben a dolgokban.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz clinitron #12302 üzenetére
Brazosnak felesleges 2 modul, mert egy csatornás a memóriavezérlő (64 bit), így jobb választás az 1x4.
Kezdésnek ezt nézd meg.
A lap mind a 4 csatlakozója natív SATA 3-as, miért is venne vissza? Mennyi eszköz lóg ezen a kis gépen ha 4 SATA + eSATA mellé kellett még 3 SATA (ebből egy eSATA) port?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
E350m1 tudja a 24p-t? (Tv tudja)
-
bigdady
nagyúr
Bd 3d-t nem visz az e350m1 ugye?
-
t.zolka
aktív tag
ASRock E350M1 lap, ki-be kapcsolható nem csak készenléti állapotban! Nem kell hozzá USB-s kütyüt venni! Kell egy régi CD-ROM audio kábel, egy Infra vevő és ezt csak rá kell dugni a CIR vezérlőre és kész! Működik, kipróbáltam, én is így használom.
-
Yodafon
senior tag
Nem tudom hova tartozik ez a probléma mert 3 komponensem van:
Samu f6400
Amd Brazos + Win 7
XBMC lejátszóSzóval a problémám: A Brazos optikai kábelen csatlakozik a hangrendszeremhez és HDMI-n a tv-hez. Mikor megpróbálok lejátszani egy filmet 24p-vel a hang egy ici-picit (olyan kb. 100ms-el) előbb jön mint a kép (pl. szájmozgásnál) és ez rendkívül zavaró. Ha kilépek az XBMC menüjébe, akkor ugyebár visszavált 60Hz-re és a háttérben mutatja tovább a filmet. Ilyenkor viszont a hang és kép tökéletesen illeszkedik. Mit rontottam el? Vagy ez mindenkinél ilyen? Kicsit ideg vagyok mert a TV 180k-ba fájt és csúnya lenne ha így kéne néznem filmeket...
I'm gangsta!
-
AirBundy1
tag
Sziasztok,
Ma reggel kikapcsolva találtam a brazost és bekapcsolásra sem reagál. Ilyen házban csücsül ezzel a paneltáppal. Próbáltam egy régebbi laptophoz való paneltáppal is, de semmi, a led sem világít. Mit gondoltok, mi lehet a gond? Ha garis probléma és esetleg az alaplapot is kiütötte, azt tudom pl gariztatni, vagy a boltok egymásra mutogatnak?
Köszönöm
-
iMaverick
addikt
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
-
iMaverick
addikt
Ugye-ugye... Jó hogy mindig leírod, mert így már nem szoktam elfelejteni...
(#12330) zsolt501: új BIOS, csak az a nagy kérdés, hogy érint-e minket ez a VGA detektálós hibajavítás? (Szerintem nem sokan használnak itt a fórumon dedikált videjókártyát a Brazos-ban.)
-
raidx
őstag
AMD Dual-Core Processor E350/E350D Ez a "D" jelzésű mi lenne? nem igen találok róla semmit.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok!
E350ről szeretnék váltani egy kicsit erősebb gépre, hasonló igényekkel. Sajnos a dvb-chrome-youtube már megfogja a gépet és oda a felhasználói élmény. Aki esetleg hasonló konfigról cserélt, mit tudna ajánlani? Szeretnék maradni az integrált mini-itx rendszernél. -
Yodafon
senior tag
Asrock E350M1 támogatja a HDMI-CEC-t?
I'm gangsta!
-
iMaverick
addikt
válasz szabieable #12333 üzenetére
Azért kíváncsi vagyok a Kabini-s rendszerek "össz" fogyasztására. A mostani Brazos 25W-ja nekem "feledteti" a felhasználói élményen történő csorbulást. (Nem tudom, milyen idős vagy, de én annó hallgattam úgy MP3-at a 486XD4 100Mhz-es gépen, hogy a zenelejátszás szaggatott. És hol voltak akkor még a videók? Youtube? Az mi? )
(A 25W-ot kéretik úgy érteni, hogy a picoPSU-n és a tápon keresztül ennyit "vesz ki" a konnektorból.)
[ Szerkesztve ]
-
szabieable
aktív tag
válasz iMaverick #12336 üzenetére
Tiszta sor és értem is a helyzetet, de eljutottam arra a szintre, hogy abban a napi másfél-két órában egyen többet a gép amikor használni szeretném. Igen zavar, hogy nem tudok smooth böngészni nehéz visszaváltani munkahelyi i5 után egy e350-re. Ha a fogyasztásra akarok menni akkor pedig bekapcsolom a tabletet
-
iMaverick
addikt
válasz szabieable #12337 üzenetére
Természetesen mások a felhasználói szokások.
Nálam a Brazos NAS-ként is megy, így 0-24-be van hajtva... Ha kell a craft (felhasználói élmény), arra ott a Corei5-ös masina 4.2-ön túlhajtva. Persze a Battlefield 4 eléggé érdekesen futhatna a Brazos-on, így inkább skip-pelem.
-
zsolt501
nagyúr
-
raidx
őstag
válasz zsolt501 #12340 üzenetére
Én egy PicoPSU-t javaslok: PicoPSU-120 12V DC-DC ATX tápegység
7.970 Ft + Áfa
(Br . 10.122 Ft)
Gyártó, kiadó
CikkszámicoPSU-120
- DC-DC ATX táp
- Max teljesítmény: 120 Watt
- Bemenet: 12V DC
- Hatásfok: 96%
- Közvetlen ATX csatlakozás
- Intel Core Duo kompatibilis
- DC csatlakozó: 5.5/2.5 mm
- HDD, FDD, SATA HDD tápcsativalA korábbi paneltáp kockája még jó is lehet hozzá.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
szuszinho
őstag
A 4 centis ventik között van fordulatszám szabályozós? Kelle-e egyáltalán, hogy az legyen? Nézegetem őket, és van 2800, illetve 3500as is. Melyik a jobb?
-
szuszinho
őstag
-
t.zolka
aktív tag
válasz szuszinho #12345 üzenetére
A Noiseblocker BlackSilent-t kihagynám a helyedben! Pár napja vettem 3db 4 centist, és egy NAGY kaki az egész! Oké, hogy baromi halk, DE cserébe nem is "fúj" rendesen! Szinte mintha nem is lenne a hűtőn semmi, melegszik a proci és a vga mint az állat! Kidobott pénz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest