- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz Komplikato #1145 üzenetére
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Armando_19
őstag
Hát azért annyira még nincs elavulva...
Szűrekkel persze tuti jobbat menne.Az eddigi ATI kártyáimnál azt vettem észre, hogy nem nagyon vetette vissza a sok szűrő a teljesitményét.
Igazság szerint szép hogy igy irnak hogy hú-ha csak ennyi meg annyi pontal csinált többet.Ha igaz lenne, raktak volna fel képet is róla. Nem vágják maguk alatt a fát, nekik is kell a nagyobb olvasottság.Kamu szerintem amit irtak. -
rocket
nagyúr
válasz Armando_19 #1153 üzenetére
Minden kartya egyedileg megvolt jelolve a cebiten, hogy ha kikerul kep tudjak kitol kerult ki, es hiaba photosopoltak agyon a kepeket, igyis latszik rajta melyik partner kartyajarol keszultek.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ftc
nagyúr
válasz Komplikato #1157 üzenetére
létezik még Club3D ? én azt hittem inkább a Powercolor-ra koncentrálnak...eléggé nyomják most azt a nevet
-
Komplikato
veterán
Hogy ne létezne? Csak a Powercolor az ''ATI Only'' márka, a Club3D meg csinál NVidia és ATI cumókat is. A Sapphire után/mellett a Club3D egyik legolcsóbb ATI márka EU-ban, és az ő GF7950GT-jük volt debütkor a legolcsóbb. Csak mondjuk úgy, hogy a két cég aki behozza ide, nem áll a helyzet magaslatán mostanában ;)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
rocket
nagyúr
Inq pletyka Fuad nelkul
''AMD's R600 launch will be in Africa
The launch will be from April 23rd to April 24th in city of Tunis, capital of Tunisia and will span across two days, showing AMD's complete next-generation line-up of mobile and desktop GPUs''
[link]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Vizhuteses verzio:
[link]
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Pyton
aktív tag
Asszem elkezdhet félni a Voodoo5 6000, nagyon szorongatják már.
Hosszúságban -
Thrawn
félisten
Április 23-24-én lesz a start, Tunéziában ha igaz: [link] a teljes palettát bemutatják/kiadják az alsó kategóriától a felsőig, mobil és asztali verziókat egyaránt.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Hakuoro
aktív tag
Miért pont Tunéziában?
-
ftc
nagyúr
Egy kis beszélgetés John Byrne-l.
[link] -
Komplikato
veterán
ATI RV630 delayed again - [link]
Until 3rd week of May
DAAMIT again delayed its graphic products. It is not R600 this time, as ATI had to delay its original plans with RV630, aka Radeon X2600 generation.
The reason is simple, the current Asic has a problem and DAAMIT needs more time to fix it. It delays its original plans by 4+ weeks.
The bad part is that the volume production starts on June and Nvidia will dominate with Geforce 8600 got at least two months before it gets any competition.
Really DAAMIT.
Azt hiszem megvárom az RV660/670 kártyát, feltéve ha addigra még lesz ATI bármilyen formában ..."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
rocket
nagyúr
válasz Komplikato #1174 üzenetére
AMD bekene regisztralja a delay szot ATi trademarknak
Valami nem stimmel naluk, lehetnek elore nem lathato hibak amik esetleg kesest okoznak, de az elmult lassan 2 evben par esetet leszamitva csak kesesek vannak, szemelyi felelosok meg meg mindig nincsenek, a kerdes csak az vajon meddig lehet ezt meg csinalni komolyabb kovetkezmenyek nelkul."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ftc
nagyúr
ha igaz a hír akkor megint az jön elő mint R520-nál.....temérdek ujjitás megint 2 évvel NVc előtt járnak majd technológiailag,de nem kiforott az egész mint R520-nál.Ez az egy gond Ati-nál...mindig olyt álmodnak meg a mérnökök ami a mai technológiával éppenhogy megvalósítható....
igaz a mondás
''nagyot akar a szarka,de nem birja a farka'' -
Komplikato
veterán
Nvidia G84 and G86 delayed - [link]
Time for a respin
NVIDIA APPEARS TO need a respin both G84 and G86 to A03 silicon.
Not much more to say: buggy, needs more time, and it will most likely delay the April 17 launch. If the firm does launch it on April 17, it will be a soft launch, not the usual hard variety.
Be still my beating heart.
Ilyenkor mi a lópikula van? Tudják, hogy mi tudjuk, hogy nyár végéig lófütyi DX10 játék se jön? Vagy mi?
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ftc
nagyúr
válasz Komplikato #1177 üzenetére
sztem tudják,hogy mi tudjuk,hogy ők tudják azt amit mi nem.De mi tudjuk,hogy kisöprik a raktárakat a GF7-s sorozattól megszabadulnak....konkorálna egymással....
-
keIdor
titán
válasz Komplikato #1177 üzenetére
Sokan mondták, hogy ha nem jön időben a 8600, akkor 8800GTS 320MB-ot vesznek helyette... nembaj így mindenki jobban jár, igaz több pénzt kell majd érte fizetni.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
vedini
őstag
a sok balfaszkodás mellett, legalább marketingre nem kell amd-nek költenie, egy-egy infó morzsa a csúszásról, aztán a nép addig is tud min csámcsogni
workworkwork...
-
Integra
titán
lassan érik náluk is a kult mondat:
''when it's done''...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
udi
őstag
Huuu szép adatok képek de a kari mikor lesz már kész
Tiszta hiresztelés ez az egész r600....remélem ütni fog mert különben pofáraesés lesz a vége....Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
ftc
nagyúr
We spoke to some partners in HK and they told us that they have not received any indication on when the R600 series cards will be launched. According to them who wants to remain anonymonous, the RV610, RV630 and R600 is most likely to be available in May.
Other partners said that they already have the cards in tests and the results are very promising. At the mean time, media conferences are also in preparation across the globe. This is to prepare media samples and information to be channeled to the respectable online and print media.
Stay tuned to OCWORKBENCH for more updates. -
udi
őstag
Szegényes angol tudással vagyok megálldva
Május lenne az uj fordulopont?
hmm..
(valaki mellékel egy szótárt?!)Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
keIdor
titán
Still 80 nanometre
The final speeds won't be known until middle of April but ATI can get R600 works at quite high 750 to 800 MHz. We are talking about the core speed.
We already said that GDDR3 has the priority and we again confirmed that there won't be any 65 nanometre R600 part.
The new / old R600 still needs a new driver to get it works better but from what we hear it still needs a lot of tweaking. The official launch is still scheduled for May and late April might be the date for NDA presentation.
[link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
ftc
nagyúr
nézd..
Ati-nak már közel 1,5 éve van működő USM chipje...elég erős a picike...azóta csak javult..és még fűszerezték is biztos..van benne tapasztalatuk.
Igen voltak pletykák a köv NV-ről,hogy dupláznák a feldolgozó egységek számát...csak ezzel megugrana a chip mérete,fogyasztása,hőtermelése...mellesleg ha még mindig a crossbar féle bus-t használják akkor egyre csak bonyolódna a dolog....
én biztosra veszem,hogy DX10.1 lesz a kari -
Dare2Live
félisten
anno NV FX is amirol annyi pletyka, pr jött, hogy amikor kijött tutifixen hittem, hogy jobb mint a 9700/9800. Pedig ugye....
szoval csak arra aktam utalni, hogy amig nemlátunk legalább egy hiteles 3dm06ot addig sztem nekünk megmondhatatlan, hogy jobb lesz ez r600 mint a gtx. vagy az ultra.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest