- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz rumkola #1700 üzenetére
Wallet adress nem kell, a poolon van a coinod, majd onnan fogod kiutalni.
SRBMiner-MULTI.exe --disable-gpu --algorithm randomepic --pool epic.hashrate.to:4000 --wallet felhasznalonev --password jelszo
pause
Igy adod meg a jelszavad. A jelszo azert nagyon fontos mert azzal a jelszoval amivel eloszor csatlakozol az icemining pool-ra, azaz küldesz be sharet azzal tudod később majd kiutalni. Nem lehet x vagy üres jelszó sem. Érdemes kipróbálni még az elején, hogy minden stimmel-e. A payout résznél meg kell próbálni egy utalást, ha jó a jelszó azt fogja írni hogy kevés az egyenleg, ha rossz akkor meg azt hogy rossz a jelszó Hogy a listener-t hogy kell beállítani hadd ne írjam le, van róla elég leírás itt [link]
https://icemining.ca/?address=felhasznalonev itt pedig látni fogod az egyenleged, minert[ Szerkesztve ]
-
Narancs81
tag
válasz johnny6.d #1698 üzenetére
Amit Pietrosz posztolt link itt, az a kezdőpont. Azon kell végig menni. Ezzel már el lehet kezdeni bányászni. Utána meg eldöntöd raksz-e rá GPU-t vagy sem.
Azért írogattam korábban, hogy nem jó az SRB prio állítása, mert az a job beérkezésekor ütemez, akkor van döntéshelyzet. A randomx meg nem olyan mint a ghostrider, az vagy pörög vagy leáll teljesen, kb fele fele arányban. A cél az lenne, hogy amikor nem pörög, akkor csináljon ghostridert, amikor meg bejön egy randomx job akkor váltson át arra. Ez a váltás nem történik meg, mert amikor beérkezne egy job (amit a pool szabályoz) akkor a proci éppen ghostridert csinál és előbb azt befejezi, és csak utána (!) kezdi el a randomx-et. Tapasztalati úton én azt figyeltem meg, hogy ha külön processzként futtatom a két minert akkor egyszerűen feladatkezelőben állítható a folyamat prioja. Így elfogadja a jobot rögtön amikor beérkezik és csinálja a randomx-et. Mikor befejezi, akkor folyatja a ghostridert, csak ugye az így lassabb lesz. Sokkal. Fele. Meg több is lesz a ghostrider stale, dehát ez van. Ha egy minert használok, akkor ezt nem lehet beállítani.
Na most az van, hogy GPU-val is jobban megéri jelenleg EPIC-t túrni (nekem egy 6800 van és azzal legalábbis most úgy néz ki), és a ProgPow is ugyanígy működik mint a randomx, egyszer fut egyszer áll. De a GPU jobokat nem lehet már így ütemezni. Aki rájön, hogy hogy lehet úgy dualban futtatni ProgPow-t és ethasht egy GPU-val, hogy meglegyen a teljes ProgPow hash és csak a szabadidejében csináljon ethash-t annak küldök 1 RTM-et. Ki tudja, lehet pár év múlva milliókat ér majd
-
Pietrosz
addikt
válasz Narancs81 #1702 üzenetére
Ezt nem akartam így leírni mert akkor jajj a diffnek
@echo off
:loop
TT-Miner.exe -coin EPIC -poolinfo -luck -P username@epic.hashrate.to:4000 -coinalt ETH -PALT 0x00192Fb10dF37c9FB26829eb2CC623cd1BF599E8@eth.2miners.com:2020 -i 25 -iALT 25
echo restart miner...
goto loop
Ez ttminerben működik, csak példa. lhr-t nem kezeli igy eth felejtos nekem srbminer meg only amd... Intensity nem biztos kell a végére amúgy se vettem észre semmit változást. Sajnos trexnel lassabb de legalább váltogat szépen. De ez már nagyon off
Ebbe password nincs benne mert nekem felesleges de ha elsőre csatlakoznál akkor előtte mindenképp passworddel csináld[ Szerkesztve ]
-
johnny6.d
tag
válasz Narancs81 #1702 üzenetére
EPIC beállítással nincs gondom. 1 napja megy már próbának. Csak gondoltam, h üres időben mehet más.
Közben beállítottam dualban, egyelőre SRBMinerrel, mert Hiveos fut a gépen. Még nem tudom, hogy ha beállítom EPIC-nek SRBMiner-t és RTM-nek XMriget, akkor hogyan tudom priorizálni az EPIC-et.
SRBMineren belül úgy megy, ahogy korábban írtam."There's no place like 127.0.0.1"
-
Narancs81
tag
válasz Pietrosz #1703 üzenetére
Nyugi, a diffnek már amúgy is reszeltek
Szerintem az lesz ezzel is mint az RTM-el: Először bányásszák egy tucatnyian HODL-ra, utána megtaláják páran, felporszívózzák az összes érmet amitől elszáll az árfolyam, ez után a nagymama kenyérpirítója is ezt fogja kaparni, és mivel további organikus növekedésre esély nincs, a kibányászott érmék mennek rögtön eladásra vagy másik coinba, az árfolyam pedig szep egyenletesen csökken.
Amit írtál paraméterek végül is jók, de nekem AMD van, szóval nem pont jó. Ez a sima dual GPU mining. Amivel próbáltam (SRB) azzal nem volt teljes az öröm. Teljesen más beállításokat szeret a ProgPow mint az ethash... vagy ordít a kártya vagy szétfől dualban.johnny6d: Feladatkezelő->részletek tab->xmrig.exe (jobbklikk)->set prio (legalacsonyabb)
[ Szerkesztve ]
-
johnny6.d
tag
válasz Narancs81 #1705 üzenetére
Köszi, win alatt tudnám, de Hiveos fut a gépen.
Aztán lehet, hagyom csak EPIC-et, mert RTM így piszok alacsony blokk részesedést hoz. Nem tudom, hogy SRB Miner a baja vagy túl sok időt vesz el a CPU időből az EPIC.Pietrosz:
Na ezt még kipróbálom, aztán holnap meglátjuk.[ Szerkesztve ]
"There's no place like 127.0.0.1"
-
llacee
őstag
válasz Pietrosz #1692 üzenetére
Köszi szépen a leírást!
Egyenlőre még iceminingen vagyok, mert az 51 az istennek nem akarja felismeri a minereket(valószinüleg más jelszóval indítottam elsőnek és azzzal regisztrált be), de mindenképp át akarok térni, mert egyszerübb a kijuttatás.Az srb minerrel érdekesek a tapasztalataim duálban RTM a második, nyilván RTM jóval kevesebb átlag, de EPIC is kevesebbnek tűnik a poolon, alkalmazásban jó sebességet ír.
Csak Epic-el meg pazarlásnak érzem, hogy van hogy 15 percig üresben fut.
A másik meg hogy elég hektikus csak epicel futtatva pl éjjel alig van forgalom nappal meg hozza a javarészét.
5900x + 3900X + R7-4700u így 1nap 1 coin
-
Pietrosz
addikt
Ha futtatnád az epic-minert cuckoo algoval akkor nagyot néznél hozamban
3900x+3100 10 óra alatt 0,45epic és ehhez jön még a másik 2 algo. A vicc az hogy alig fut egész nap kevés job jön rá és így volt 3db 0,15-ös 4%-os rewardom. De ezt már nem írom le nem egy atomfizika ez a szép ebben a sportban ezekre rájönni -
koko52
nagyúr
válasz viharhozo #1714 üzenetére
Ja, most nézem, hogy először látok nagyobb értéket rtm-em után mint előző nap.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
x_pnK
tag
SRBMiner nálatok csatlakozik iceminingra? Tegnap délután óta nyomom EPIC+RTM-et dualban.
Ma reggel óta meghalt, socket error 10004 hibát dob. A hivatalos epic-miner az csatlakozna, viszont szeretném továbbra is így dualban bányászni, szóval arra átállni számomra nem opció.
Így egyelőre marad a 51pool, az megy gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Any news about connection
?Greg | icemining — 2021.12.12.I reset the proxy but it will happen againgys —
2021.12.12
And why it is happening ? That occasion will end after new stratum will be up ?
Greg | icemining — 2021.12.12.b/c the epic nodes are unstable under load,
the new architecture wont have that problem
(it may have others of course but wont be that one)
I think it will improve stability dramatically, and should have a small benefit
on earnings also as it will be able to more efficiently solve
blocks
Discordon ezt írja az admin.[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
kicsit jobb lett a diff az utóbbi napokban RTM-en
[ Szerkesztve ]
-
Tybee
tag
51pool-nál hogy kell usert létrehozni? Úgy értelmeztem, hogy automatikusan létrehozza, de nem tudok bejelentkezni. Minerben beállítottam a felhasználónevem és jelszavam, de nem tudok bejelentkezni weben. valid share-m is van már...
Megoldódott, rossz pool-ra termeltem...
[ Szerkesztve ]
-
mohow
tag
Sziasztok!
Jól raktam össze a bányász rendszert?1. Raptoreum core wallet telepítése, és generáltam 1 címet
2. Flockpool "Start mining" alapján CPUminer-gr letöltése
3. Wallet adress (amit a core walletben generáltam), Worker name és password a config.json-ba beállítva, csakúgy, mint a pool url és url-backup
4. cpuminer start és várásNéhány kérdés még, ha szabad:
- A core wallet folyamatosan kell fusson? Nem probléma, de jó tudni.
- Mi az alap kiutalási idő/egység, a Flockpool-on?
- Milyen tőzsdére utaljátok ha váltani szeretnétek?Köszönöm!
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
Gery176
csendes tag
Szia. Nemkell hogy fusson én kb heti egyszer szinkronizàlom ujra. Flockon reggel9 este 9 az utalàs. Walletről tradeogre majd ltc re vàltàs majd coinbase majd ott eladod euroért.( Én még nem csinàltam a kiutalàsi feenek utànna kell nézni). A walletben a start mixing felirattal lekövethetetlenné teszi a címeden megjelenitheto rtm mennyiséget. Ha esetleg venni is akarsz hozzà érdemes megkavarni hogy ne legyen làtható bàrki szàmàra az rtm mennyiséged amit a walettbe tartasz
-
Frozen
addikt
sok idő után kipróbáltam az xmrig miner progit
Nekem valahogy a 11800h procinál csak 1260h/s avg mutatt tegnap este óta.A másik minerre kb +100 al többet tud avg ben.
Igazából 12 óra alatt 3,5 db rtm nem bányászodott kiHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
V!ck
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 hete leálltam az RTM bányászattal, alig jött már ki 30 RTM egy nap alatt a 3900X-szel és elkezdtem más CPU coinok felé nézelődni... bányásztam Avian-t (AVN), Dynamo coin-t (DYNAMO) és az utóbbi baromi jól hoz, 5-6 EUR/nap... és a lényeg:
Zergpool-on van Dynamo és Raptoreum is! Szóval Dynamo-t kell bányászni és Raptoreumban kell kérni a kifizetést. Mindjárt 4x-5x annyi RTM jön össze naponta....
Napi hozamot ne kérdezzetek, eddig másban kértem a kifizetést, most álltam át RTM-re, de fél óra alatt 4db már kijött
Ha nem felejtem el, reggel megírok egy 12 órás állást...
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
válasz rumkola #1727 üzenetére
Helyzetjelentés: másfél óra alatt 12,3 jött ki
Full basic miner progi, nem csinált még senki rá semmit: [egyből indul a letöltés!]
Elég puruttya szegény, meg dobálja is az invalid share-eket, mindegy mit csinálok... de stabil...
Konfigolni elég gány, nekem konkrétan így sikerült, ha ez segítség:dyn_miner dynamo.eu.mine.zergpool.com 4234 wallet_cimed d=2 CPU 22 c=RTM,mc=dynamo
A 3900X nálam 22 thread-del megy (~480 kH), 24-gyel sem gyorsabb, csak megcsuklik tőle a gép és nem tudok mit csinálni mellette, mert megöl...
Remélem tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
válasz rumkola #1729 üzenetére
Már csapatod is?
Mivel is tolod?Nagyon szívesen
Viszonylag ingadozó a diff (0,6 és 3,5 között) viszont solo módban is jött 2-3-4-5 óránként egy blokk 480kH tempóval, ami 1 DYNAMO (~0,9 USD), szóval ha jól számolok az ~30-33 RTM, szóval solo-ban sem lehet szar...
[ Szerkesztve ]
-
Gery176
csendes tag
Rémentem énis.Meglátjuk mit mutat.Köszi a tippet
-
Gery176
csendes tag
Szerintem az lesz a baj hogy a wallet címedet amikor regisztràlod zergpoolon melette van egy kis rublika amibe kitudod vàlasztani hogy meik coinba akarod nézni. Ott megkell keresni az rtm et
-
Gery176
csendes tag
Gondolom ilyesminek kellene lennie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest