- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EmberXY
veterán
Jókor szólsz bakker, 60-ad most adtam el két részletben, de tényleg kb 1 perc alatt már el is vitték.
Az a baj, hogy még azzal se lehet trükközni, hogy a piaci átlagnál magasabb áron rakom ki, aztán visszaadom a különbözetet (ahogy más játékokban szokás, sőt közvetlenül donatelni, így még adó sincs), mert a maximum áron viszik el azonnal.
Amit viszont nem értek, hogy a rendszer határozza meg, hogy mi a max ár, akkor lenne értelme, ha én adhatnám meg, hogy mennyiért akarom adni.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
Megvettem azt is.
A max árért is megveszik 1 perc alatt, ez a gond, hiába szólnék, hogy most rakom ki, de tehetünk egy próbát, szerintem holnapra lesz megint annyi felesleg.A pénzküldést tudom, hogy van, de az is csak limitált... Az lenne jó, ha nem lenne limit, és cuccokat is lehetne küldeni.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Köszi, láttam így meglett a 200 eladott termék is a piacon.
Igen, nagyon rá kell készülnünk.
A cuccok küldése nagyon jó ötlet. A korlátlan pénz visszaélésekre adna lehetőségetLegalább megvan a 10ik lóhere, meg a sörfőzde, ha hozzáveszem, hogy kertet is bővítettem, mostmár 5 komlót is termelek majd, és meglett a vasmáj is, akkor ma igen sokat haladtam. Csak sajnos be kellett áldozzam az összes üvegemet is.
Most viszont a legfontosabb egy nagyobb házba takarodni nagyon záros határidőn belül főleg a kert miatt, mert 5 komló jön 3 óránként, az ugyan azaz 8×40db elméletileg naponta, de annyit úgyse tudok a játék mellett ülni, jó ha a felével számolhatok, akkor meg még két naponta se biztos, hogy tudok majd főzni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
Én meg a sörfőzésnél jöttem rá valamire: 20-nál többet nem tudsz főzni egyszerre, hiába a max főzés skill, gondolom erre más nem is hat...
Szóval hiába termelek több komlót, azt vagy a brigádnál kell kifőzni, vagy el kell adni, tehát tulajdonképpen értelmetlen 20-nál többet termelni. Ez egy érdekes korlát, erre korábban nem gondoltam.
Most van 3 fölös komlóm, de lesz az 4 is vagy akár több is estig, mert még 21 van a kertben, meg kell várnom míg kirohad 1..., ha gondolod megboltolhatjuk valahogy.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
Csak nekem döglött le az oldal?
Mire beírtam működik.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #159 üzenetére
Nekem is ledöglött egy időre, gyakran játssza ezt el. Kérdés, hogy a szolgáltató ilyen fapados, vagy esetleg a motor és/vagy az adatbázis nem bírja időnként a lassan de biztosan növekvő terhelést.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Jah, minden piából 20-at tudsz főzni egyszerre, illetve a barack pálinkánál van rá esélyes spec pont után, hogy dob egy 21-iket, de az különleges pia (metil) aminek később lesz jelentősége.
Nekem ma nagyobb házba kell költöznöm, mert a széf és a kert mérete is durván korlátoz.
Közben bedobtam a zacskós leves ötletét. (Visu/Thai Chef/Nissin/Vifon ilyesfélékre gondolnék külsőben)
Ez -25% részegség és +10 energia (saját tapasztalat, ráadásul másnap ellen is bitang jó) lenne mondjuk. Jól beállított áron kiváló lenne annak, aki berúgás(os cselekmények) után dolgozni szeretni. Kapható : összes boltban, illetve guberálásnál néha található.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #159 üzenetére
nekem is megállt egy rövid időre, de nem volt vészes
-
RandomName
senior tag
Ezt nem akartam már ott kielemezni....
"Ez -25% részegség és +10 energia (saját tapasztalat, ráadásul másnap ellen is bitang jó) lenne mondjuk. Jól beállított áron kiváló lenne annak, aki berúgás(os cselekmények) után dolgozni szeretni. Kapható : összes boltban, illetve guberálásnál néha található."
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #163 üzenetére
Ez csak egy taktikus, kontextusából kiragadott dolog.
De a dolog a minusz részegségre és plusz energiára vonatkozott mint tapasztalat.
Bár a kisboltban láttam már a szemétben ilyet, de annak ki volt szakadva kicsit a csomagja. Innen jött az ötlet, hogy lehessen találni guberálás közben is.Egyébként egyszer guberáltunk : 1993 március vége volt, iskolai papírgyűjtés. A Debreceni udvarházban (tudod a nagy sárga a nagy templom mellett) hátul voltak konténerek. Találtunk az egyikben némi értékes kartont, így kitaláltuk, hogy átkutatjuk az összes konténert. Na akkor nyakig merültünk a szemétbe, találtunk gyógyszeres és boros üvegtől kezdve minden vackot, szerintem még gyémántot is Nagyon nyerni akartunk, de csak egy csomó értékes időt elszórtunk azzal, hogy vagy egy óra volt mire az összes konténert átkutattuk, és alig találtunk valamit. Egyébként addig akartam "szemetesúr" (azaz kukás) lenni, onnantól kezdve nem. Mentségemre legyen mondva, hogy mindehhez voltam általános iskola alsós
-
EmberXY
veterán
Kijártam, de kezdem megbánni, mert a pénzhamisítás eddig 2/2 fogda... nagyon rizikós, más hasznát meg nem látom a full iskolának ( a küldetés kipipálásán felül, amivel meg kb ki is lehet törölni).
Ki is ganéztam magam alól, maradt kb 200 dodóm, a végén még guberálni kell egy fél napot...
Kirakom a komlót max áron, aztán valaki majd elviszi. Azért a 4 db-ért nem szarakszok a brigád főzdével, nálam 20-asával főnek a sörök.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #170 üzenetére
Ezt érdemes jelezned azonnal Stifflernek
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #170 üzenetére
Alkeszpont menüben nem látszik? Én is egyszer már pörgettem, én megkaptam.
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #174 üzenetére
Szerintem a linknek lemaradt az eleje, nem biztos, hogy meg tudja nyitni. Tudod szerkeszteni a kommentet, hogy kijavítsd.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #174 üzenetére
Nem hiszem. Régen legalábbis nem volt
-
RandomName
senior tag
Én voltam a bamba. Mostanában nem iszom rendesen. Lehet ez az oka.
Tökre azt hittem, hogy az AlkeszPont az amivel az Alkesz Specializációt növeljük, de nem. Az az Alkesz SpecPont. Ez meg más."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #180 üzenetére
A virtuális alkesznevelés a valódi alkesz nevelés rovására megy?
-
EmberXY
veterán
Ki kell még tanulni a szakmát rendesen.
Egyébént valóban nem ártana valami részletesebb leírás, néhol elég szűkszavú a szabályzat, egy kicsit kiforratlan még ez a dolog.
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
Vasárnap óta nem ittam. Gyógyszert szedek....
Eléggé unom már.Más. Ennyit még sosem voltam fogdában mint ma. Meg a szökések/szöktetések sem akarnak olyan mértékben sikerülni, mint eddig.
Szerk.: 75/44 az elfogás/szökés arányom, ez régebben ilyen 27/21 volt. Arányaiban jelentősen romlott... Na meg a lebukások is gyakoribbak lettek, a növénykirohadások.... Nem értem. Megátkozott valaki?[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #183 üzenetére
Növénykirohadás ellen venni kell egy macskát, az némelyest csökkenti.
A többinél lehet, hogy menet közben állítgatnak valamit, vagy csak ennyire kaotikus, elvégre már van, akinek 2 gyémántja is van.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #183 üzenetére
A profik gyógyszerre isznak
Elhiszem. (tyűű... szombat óta nem ittam, előtte meg azelőtti hét csütörtöke óta)
Nekem mostanság a sikertelen szökések aratnak rekordot, és emiatt mindenbe bele kell számoljak egy 60$-os szabadulást is (mert újabban nem tudnak/akarnak megszöktetni, gondolom sokaknak meglett a 20 szöktetés).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
somogyib
őstag
Én akkor voltam így, amikor elkaptam egy lóherét és kiírta: szerencse a kertedben.
Nem tudtam mire vélni, da a kérdések fórumban segítettek (Kihívások-Találd meg a 4 rejtett dolgot-Rejtélyek listája).
Embernek igaza van, kéne valami pontosabb leírás.
De lehet, hogy a játék felfedezése is egyfajta kihívás.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Át kell állnom a munkára mert garázdaság után MINDIG lecsuknak. Már csak az volt a kérdés hogy megtudok-e szökni vagy az idő és energiaveszteségen felül még -60$ is jár vele?
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #194 üzenetére
"De most pl. az utolsó három nálam jól hozott: 38$, 53$, 50$"
Hát a garázdaság ennél jobban fizet szerintem...
Viszont megvettem a borokat amiket kitettél a piacra, így már a borral is van tapasztalatom..
14 % részegséget ad, vagyis +2 % a sörhöz képest, viszont az ára is magasabb, és - gondolom - a készítése is macerásabb, mert eleve többe is kerül mint a sörfőzde, és 2 szőlőből lesz 1 bor, a készítési időt nem tudom.
Szóval erősen dilemmázok, hogy maradok (egyelőre) a sörfőzésnél.Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
1500-ért? Inkább megveszem a napi 2-3 kirohadt növényt. Jelenleg nem akarok arra annyit áldozni, most másra kell a pénz.
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #196 üzenetére
A napi 2-3 kirohadt növény a komlónál napi 2-300 dodó, a macskával ez általában napi 1, max 2, bár ez is darabszámtól függ, nekem 40-es a kert, hát van, hogy így is kirohad akár 2-3 is, de főleg a krumpliból.
Hosszabb távon szerintem megéri a macskát tartani, már csak azért is, mert a sörből több marad raktáron mint amit eliszol (nyilván senki se rúgik be óránként, az még scripttel is kemény lenne ), így azt a piacra kirakva még hoz egy kis pénzt is. Többi italfajtáról nincs tapasztalatom.De érthető, ha másra kell a pénz, de ha már minden ki lesz maxolva, érdemes az ilyen apróságokra is figyelni.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #198 üzenetére
Köszi az infót!
Maximum főzés skillel gondolom még gyorsabb, szerintem -50 % főzésidő lesz ott is mint a sörnél.
Hát nem tudom, lehet, hogy kipróbálom, egy kicsit betárazok sörből, aztán nekivágok.
Mostantól a kirohadó növények helyére szőlőt ültetek, aztán megnézem, hogy megéri-e."Kösz a bizniszt, egészségedre váljék."
Én köszönöm, be is vedeltem, abból rúgtam be reggel.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Anno hosszútávon a vodkát érte meg a legjobban főzni, és a házipáleszt fogyasztani.
A pálesszel az lesz a bukó, hogyha jól emlékszem, akkor 4 szem barack egy pálinka, szóval nem lesz haladós termelni.Én most növeltem az 5 komlómat 7-re, úgyhogy lassan meglesz a második házisörös berúgásom is, végre nem 1-2essével fognak jönni a sörök.
A kertesház, és a tegnapi zsinórban nem tudom hány sikertelen garázdálkodás földhöz vágott, plusz visszaálltam a munkára, mert durván mínuszos volt a garázdálkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs