- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Szerintem az árak teljesen rendben vannak. 4 rugó egy potméterrel szabályozható coolerért, ami P4-re és Ahtlonra is jó, ráadásul tényleg képes halkan is hűteni, arról nem is beszélve, hogy simán viszi a húzott procikat is? 4000 pénz nem sok érte, bőven a reális tartományon belül mozog.
Vegyünk egy példát: Titan CU9TB/SC. Mint tudjuk, a Titan nem egy drága gyártó, eléggé jól adja hűtőit. A CU9TB ráadásul egy jó darab, a sikeres CU5TB folytatása, minőségi megmunkálás és jó hűtés jellemzi, a májusi PC Magazin Socket A-s hűtőtesztjében vásárlási ajánlatot kapott. Bruttó végfelhasználói ára 4990 HUF. Jár hozzá PCI-os potméter és paszta, na meg 3 év garancia.
Aztán vegyük az Alcomp CUAL 520 V1.0 P-t. Jár hozzá potméter, paszta, továbbá 5 év garancia. További ráadás, hogy Socket A-n kívül Socket 478-ra is rögzíthető. Hűtési teljesítménye alapján kijelenthető, hogy jobb, mint a Titan CU9TB, tesztközegtől és hőleadástól függően 2-4 fokkal. Bruttó végfelhasználói ára 3900 HUF, tehát egy ezressel olcsóbb a Titan hűtőjénél.
Gondolom sokan rájöttek már a végső kérdésre: ezek alapján miért mondható drágának az Alcomp hűtője?COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Mag
senior tag
válasz andorpapa #253 üzenetére
Sztem ezek az árak akkor is el vannak szállva :
Ez a hütö brutto kisker: 705 (!!!) Ft
Socket 462 (Athlon, Duron, Athlon XP2800+)
http://www.globalwin.com.tw/new-product/sak68.html
Bővebben: link
[Szerkesztve][20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag
senior tag
válasz strike-force #255 üzenetére
mi a giga lol nagy okos?
5x annyiba kerül a magyar
[Szerkesztve][20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag
senior tag
válasz strike-force #255 üzenetére
magyarnak meg Zajterhelés 30 dBA
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
andorpapa
őstag
SAK68? Ez vicces. Ismered te a GlobalWin SAK68-at? Mert ha igen, akkor nem értem, hogy miért linkelted be. Ilyen alapon a FOP32 is linkelés tárgya lehetne, az talán mégolcsóbb. Potméter, min. zajszint 15 dB(A), tuningpotenciál, multiplatform - ezek miatt kerül 4 rugóba.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Mag
senior tag
az tény hogy jobb a magyar, de azért nézzük meg a két hütönek az ár/érték arányát.
sztem a magyar max 2800 Ft-t ér ugy hogy a posta már benne van.
Nagyon el vannak szállva a készitök,de végül is magyar mentalitás, minnél nagyobb hasznot huzzunk le rövid idő alatt.....[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
strike-force
őstag
''mi a giga lol nagy okos?''
nos igen, vmi ilyesmire számítottam. ha olvasnád az itt szereplő hűtésteszteket, akkor nem lenne ennyire nagy az arcod/szád.
1. én elhiszem hogy ez a hűtő kiba olcsó meg a képen fénylik a talpa, de szted milyen lehet a megmunkálása ennyiért?
2. 60x10 es venti és 36dB@4x00rpm. ez kb egy porszívó hangja. egy 80as venti ugyanekkora cfm-et(23) 2000es fordulat alatt tud, aminek gyaklag semmi hangja sincs (lásd zalman f1 és gt silentblade)
3. nekem nincs semmi bajom a coolink-al de sztem hűtás terén olyan hűdekafa nagy megmozdulásai nem voltak.
hidd el hogy ez az alcomp megér ennyit.
de ha nekem nem hiszel, majd jön andorpapa és elmagyarázza azt ami nekem nem ment.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Esmein
nagyúr
Számolgass kicsit és rájössz hogy csak legyártani egy ilyen csodát mennyibe kerül. Megvenni/bérelni a marógépeket, megtervezni hogy kompatbilis legyen, munkások akik megcsinálják, hoz(at)ni kell jó ventiket. a 3800-asból 3000 a gyártás. Lehet több.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Mag
senior tag
válasz strike-force #261 üzenetére
pont neked volt nagy arcod....
magyarnak is 30db a zajszintje 520 L.....
coolink-ről meg nem is beszéltem.......
látom képben vagy[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Wolverine
félisten
Ez teljesen felesleges. Hidd el, andorpapa meglehetősen jól ért a témához, nem biztos, hogy akad Mo-n olyan ember, akinek több hűtővel van tapasztalata, mint neki. Az ő véleményére lehet adni.
A belinkelt Globalwinről nekem is az a véleményem, hogy ennyi pénzért aligha nyújt kielégítő teljesítményt. Minőségi hűtőt az Alcompnál olcsóbban aligha kapsz ma Mo-n (sőt, megkockáztatom, hogy ez lehetetlen). Vegyél vissza kicsit."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
zsiga667
addikt
''látom képben vagy''+''magyarnak is 30db a zajszintje 520 L.....
'' = még jó, hogy a potisról beszélünk, aminek 15dB a zajszintje...
Coolink valszeg elírás volt.
Ez a GlobalWin ótvar kis LOLság amit belinkeltél :
1. kis sz@r, az anyagköltsége lehet vagy 100ft.
2. 6cm-es porszívó-hangerejű venti van rajta, szintén nem egy drága darab.
3. valószínűleg jóval gyengébb, mint akármelyik ALCOMP leszabályozva 15dB-re.
Röviden összefoglalva használhatatlan, esetleg NB-re vagy VGA GPU-ra rátenném, persze halk ventivel... -
Mag
senior tag
most mindenkinek nagy arca van hogy milyen jo a magyar és hogy megéri az árát, kiváncsi vagyok hányan veszik majd meg ......
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Wolverine
félisten
Én megvenném, de nincs rá most szükségem, lévén egy Volcano 11 tulajdonosa vagyok. Ennek is csak az az egy előnye van, hogy automatikusan állítja a saját fordulatszámát - ha az Alcomphoz is adnak ilyen szabályozó termisztort, a Volcano megy a Hardverpiacra és beszerzek egy ilyet. AZONNAL!!!
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
veterán
válasz zsiga667 #265 üzenetére
Megint csak azt tudom mondani : neeem kellene...
A SAK68 ennyiért egy teljesen korrekt hűtő. Nyilván nem fogsz vele feszültséget emelni egy Bartonon, de alapon elbírja a legtöbb AthlonXP-t.
Könyörgöm, egyértelműen nem egy kategória félkilós-tápventis cuccokkal, de ''használhatatlan''-nak nevezni elég nagy maflaság.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
zsiga667
addikt
Hát szerintem egy hűtőtől elvárható, hogy vagy legyen halk, vagy legalább nyújtson átlagos teljesítményt. Ez egyiknek sem felel meg... Igaz ezt tükrözi az ára, de attól még szerintem nem alkalmas egy 2500+ Barton hűtésére pl., ami azért igencsak átlagproci manapság...
Szerk.: Egy P3-hoz biztosan jó lehet, de ne hasonlítsuk már egy ALCOMP-hoz, ami egy jó középkategóriás cooler...
Szerk. #2: Van egy jó kis Swiftech procihűtőm, egész szépen lehet vele tuningolni, halk is , sőt csak 16ezrembe került, igaz milyen olcsó egy 100+ezres vízhűtéshez képest?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
Most néztem árlistákat:
GlacialTech Silent Breeze 462 III 5200Ft brutto kisker
egy ilyennel kellett volna a tesztben öszehasonlitani....
és még mindig fogadok lesz olyan, aki a magyarra esküszik[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
-
andorpapa
őstag
Álljunk meg, és gondolkodjunk, mielőtt elszabadulnak az indulatok.
Kezdjük a SAK68-cal. Ismerjük régóta a coolert, mivel régi típus. Ez azt is jelenti, hogy kis légszállítással bíró, magas fordulatszámon üzemelő, tehát hangos ventilátorral szerelik. A borda a mai típusokhoz képest kicsi, ezt bizonyítja az is, hogy éppen elfér rajta a venti. A talpáról készült kép csal, érdemes saját szemmel megvizsgálni a cuccot, ugyanis a tükörsima felület csak álom, jó ''ráncos'' a SAK széria. A bordázat az átlagostól kicsit eltérő, de a jelek szerint ez nem oszt, de nem is szoroz. Az Overclockers mérései szerint a SAK38 hőellenállása 0.48 C/W, ami még a SAK68-nál is hangosabb ventivel érkezik (Delta screamer ismerősen cseng?). Hogy ez mit jelent? Azt, hogy mai szemmel nézve kegyetlenül gyenge.
A Spire SkiveStream hasonlóan hangos cooler, de 0.38 C/W a hőellenállása, ami jelentősen jobb, mint a SAK68-é. Hogy miért a SkiveStream-et vettem példának? Azért, mert erről a tavalyi Socket A-s hűtőtesztben, mely itt a PH!-n jelent meg, és ráadásul én írtam, azt írtam, hogy nem éppen frankó cooler. Hangos, és a hűtés terén is volt nála jobb. Még az akkori sztár, a GlacialTech Igloo 2410 Pro is verte, pedig azóta kijött a 2520 Pro is, amely kétszer jobb annál. Az Alcomp új hűtői pedig a GlacialTech ezen új sorozatával vannak partiban, így ha figyeljük a logikai menetet, rábukkanhatunk a fonalra (a nyíl hossza arányban áll a hűtés javulásával): SAK68-->SAK38---->Spire SkiveStream-->GT Igloo 2410 Pro------>GT Igloo 2520 Pro->Alcomp CUAL 520
Ha a nyilakat összeadom, tehát közvetlen vonalat húzok a SAK68 és a CUAL 520 között, akkor ezt kapom: SAK68--------------->Alcomp CUAL 520.
Ja, és remélem mindenki olvasta a Titan CU9TB-vel való összehasonlítást is.
Nagyjából olyan dolog a SAK68-at az Alcomp bármelyik típusához hasonlítani, mint egy Kis Polskit egy új Hondához vagy Seathoz (vagy tudomisénhogymihez, de sokkal jobb legyen). Igaz, hogy a Polski már 150 rugóért a tiéd lehet, de köze sincs ahhoz a szinthez, amit az ''ellen'' kínál.
Megkérek mindenkit, hogy ne személyeskedjen, és csak akkor szóljon hozzá, ha tényleg értelmes véleménye van. Én pedig végszóként ismét kérdést teszek fel, illetve kéréssel fordulok a kétkedőkhöz: mutassanak egy olyan coolert, ami 3900 kreditért cserébe azokat a szolgáltatásokat (zajszint, hűtés, egyéb) nyújtja, mint az Alcomp.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
zsiga667
addikt
Hiába olcsó, ha nem lehet normálisan használni...
És mielőtt belémkötsz, légyszíves olvass vissza legközelebb. Arról volt ugyanis szó, hogy az Alcomp hűtők Mag szerint drágák, ez a GlobalWin csoda meg hű de mennyire olcsó... Csak nem egy kategória, teljesen értelmetlen az összehasonlítás. Egy 2-3GB-os winyó is nagyon olcsó egy 160-ashoz képest... -
Mag
senior tag
übergagyi : ))
AthlonXP 1900+ Spire FridgeRock hütö+ tápventivel, 5Volt alatt járatva,mert egy ellenállást is betettem.Igy a videokártya venti a leghangosabb a gépben.
idle 54-56 C°
terhelve: 64-66 C°[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
alázógyík
addikt
válasz andorpapa #275 üzenetére
Nemigen értek a mókához,de tegnap pakoltam fel 1 Spire WhisperRock IV-et!
2800Ft-ot csengettem ki érte!Mondjuk kinézetre nagyon hajaz a gagyi és vicces kategória között!
De.Ilyen hangtalan hűtőt,mely ilyen jól lehűtött 1 Barton Xp2500-at,nem sokat láttam még./ilyen áron/
Bár enyhe nagyonmagas frekvenciájú sípolást hallottam nyitott háznál,de összerakva ez eltünt!/az én fülemnek nem volt utána halható/
Te mit gondolsz?
[Szerkesztve] -
strike-force
őstag
jovan belátom benéztem, de a GlobalWIN se sokkal jobb hűtésben , mint a Coolink és a többi álláspontomat akkoris fenntartom.
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Mag
senior tag
válasz andorpapa #275 üzenetére
''mutassanak egy olyan coolert, ami 3900 kreditért cserébe azokat a szolgáltatásokat (zajszint, hűtés, egyéb) nyújtja, mint az Alcomp.
''
3900+posta tehát = 4500 Ft
és 5200 Ft a Silent Breeze III. tehát inkább rádobok 700 Ft-t és egy kiforrott, 3. generácios hütök kapok 100% rézböl.
Nem egy Alu-réz, izét amit vhol zsámbék környékén fabrikált egy Kft. Aminek idáig semi köze nem volt a számitástehnikához.....[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
andorpapa
őstag
Látod, a hozzászólásod megint több ponton hibázik:
1. 3900 HUF az ára. Ennyiért adja a cég, ha majd lesz forgalmazója (a jelek szerint lesz), akkor bármelyik boltban ennyiért fogod megkapni, jobb esetben 3900-ért, nem 3900+postáért. De számoljunk 4500 pénzzel. Ez 700 forinttal olcsóbb, mint a SBIII. 15%. 15% már nem elhanyagolható. De oké, vegyük ellenfélként a SilentBreeze III-at. Itt jön a második pont.
2. A SBIII nem harmadik generációs cooler, inkább csak második, hiszen az első SB még másként készült. Aztán a következőt írtad: ''...3. generácios hütök kapok 100% rézböl. Nem egy Alu-réz, izét...''. Van egy rossz hírem: a SBIII sem réz, hanem ugyanolyan alu-réz izé, mint az Alcomp cucca. Réz talp, alu bordázat, valamint arany/réz hatású oxálás. Ha tömény réz lenne, akkor nem 353 grammot nyomna, hanem legalább 600 grammot. Azt most nem fejtem ki, hogy attól még, hogy valami full réz, még nem biztos, hogy jobb, mint egy alu-réz kombó, sok topicban megtettem már, keress rá.
3. Nem tudom, hogy összemérted-e már a SBIII és az Alcomp CUAL 520 képességeit és szolgáltatásait. Nekem volt rá időm és lehetőségem is, így elhiheted, hogy a SBIII nagyjából partiban van az Alcomp CUAL 520 V1.0 P-vel, mikor azonos zajszintet hoz mindkettő.
4. Így ismét kérdem, miért tartod drágának? Hiszen az Alcomp cucchoz kapsz potmétert is, amivel méghalkabb vagy méghatásosabb működést is el lehet érni, és még így is olcsóbb. Tényleg nem értem, hogy akkor mi a drága benne? Vagy csak azért tartod drágának, mert nem egy nagy világcég dobta piacra, hanem egy kis magyar kft? Ha az lenne ráírva, hogy Thermaltake, akkor máris reális ár lenne?COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Mag
senior tag
válasz andorpapa #285 üzenetére
thx az érhetö és kulturált hangu választ !
és sory én meg nem éppen igy válaszoltam az előbb.
de majd egy tesztnek nagyon örülnék, ahol SB III. vs Alcomp lenne a felállás.
Amugy sztem a ph! stáb is kapott egy két darabot ajándákba azért ekkora a rábeszélési faktor : ))))[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag
senior tag
Egy régebbi SB -nek a [zaj/telljesitmény aránya] , a nagyobb érték a jobb:
Bővebben: link[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Sam
csendes tag
Halihó!
Öröm ide benézni, csak úgy forrnak az indulatok (tisztelet a kivételnek)
Jómagam Titan, Spire és Coolermaster hűtőket használtam eddig többnyire. Konkrétan CM x-dream-et cseréltem le Alcompra, és teljes mértékben meg vagyok elégedve (a döntésemmel is ) Nem mellékesen forgalmazom is a hűtőket, és amennyiben úgy tapasztaltam volna, hogy ez csak egy ''alu-réz izé'' akkor nem tenném.
De természetesen nekem/nekünk hinni nem kötelező, de nagy valószínűséggel Antal László egy időpont egyeztetés után szeretettel fog várni egy bemutatóra, illetve hozzám is jöhetsz, bár Békéscsaba sem a világ közepe, ahogyan Zsámbék sem...
A postaköltségnek pedig, amint azt a neve is mutatja, semmi köze a termék árához.Sam, a Lélek Tükre
-
roadside
csendes tag
Csak tudnám miért szólod le a magyar terméket, mikor még a kezedbe sem fogtad. A NAGY cégekről csak annyit, hogy itt volt a Titan-tól egy ferdeszemű fazon tavasszal, akinek bemutattuk az ALM hűtőit. A srác hihetetlen hosszú ideig nézegette és igen elismerően nyilatkozott a technikáról (lamellák rögzítése).
Van mit keresnie az ALM-nak ezzel a hűtővel, de előbb esélyt kell adni arra, hogy mindenki (köztük Te is) megismerd.-= Nem a szegénység a legnagyobb gond a világon =-
-
Auslander
tag
Szia,
Nem értem teljesen, hogy most mit is akarsz. Neked draga. Senki sem mondta, hogy vegyel. Sot azoket sem te fizeted, akik vesznek belole. Arrol nem is beszelve, hogy allitolag jo is. Ezt pedig andorpapanak nyugodtan elhihetjuk.
Szoval mi is a problemad?A kígyó és a zsiráf közt nem csak az a különbség, hogy az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen hosszú....
-
_Volkovy_
nagyúr
Mag kollégának az a baja,ami nekem is volt.Hogy a hűtő magyar.
És emiatt kicsit tart tőle.De APS-nek talán már elhihetjük hogy jó -
alázógyík
addikt
Mag hozászólása és véleménye érthető,de nem biztos hogy helyes!
Sajnos magyarországon annyi kokler,csaló,hazug ember és cég van hogy természetes ha az ember nem hisz el rögtön mindent!Természetesen ez változhat ha az embert meggyőzik,kézzelfogható bizonyítékokkal!
Bár az eleve elutasítás is butaság! -
vfo7
senior tag
válasz alázógyík #293 üzenetére
Bezzeg ha a ferdeszemű gyártja a papírmatricás előlapi panelt, a buzgó magyarok megveszik hatezer bruttóért kiskerben, csak mert rajta van, hogy XY világmárka.
''s míg balhitekben hitt és tajtékzott téveteg,
Befonták életét vad kényszerképzetek''Aki csak a lábával siet, hibázik.
-
GEIL
addikt
Na végre........
A magyarok is tudnak valamit !!!------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
héja
tag
Most kb 3 órája 1600 RPM-en járatom, az ALCOMP CUAL PRO P-t hangja gyakorlatilag nincs,3-4 fokot emelkedett a hőmérséklet.
Barton 2500+@3200+ 1,72 V Gigabyte GA-7N400L nForce2.
Ezek a lapok általában magas hőt mérnek, idle 48-49 C CPU Stabiliti test 40 perc után 50-51C 2600 RPM ez a fordulat bizonytalan, úgy állítom be, hogy ne lehessen hallani, mert a venti fordulatot a középtartományban rosszul mutatja a hardver monitor.
Ez valószínű a ventilátor hibája. Másik gépben is próbáltam, ott is ugyanez volt.
A névleges minimum fordulat 1300 RPM, de ha teljesen letekerem a potit, sztm csak
pár százat fordul, szinte majdnem leáll.Soha ne mondd, hogy soha!
-
lol
senior tag
Héja! Milyen sorozat várható az 520-as után? Egy CUAL 520prot vennék pl full CU, van rá esély, hogy ilyen is lessz a közeljövőben? Amugy tényleg nagyszerű hogy ilyen terén is megjelent egy magyar termék, ráadásul egész yoo... szal nem kell leszolni -> és szvsz nem lehet még összehasonlítani (hűtés technikailag természetesen már igen) a ''nagy'' gyártókkal, hiszen azok évek óta benne vannak a témában és komoly technikai háttér van mögöttük, de az Alm több mint bíztató hajrá?!
szerk.: meg örülök hogy figyelnek az ''aproságokra'' -> supefine teKnológia
és a speckó borda rögzítés
[Szerkesztve] -
héja
tag
Először ez a sorozat induljon el rendesen, még elég sok problémát kell megoldani
ezen is. Terveznek új konstrukciókat full réz verziót is. Örülök a pozitív hozzáállásnak,
sokan kritizálják a coolert anélkül, hogy egyáltalán látták volna. Ha valaki kipróbálja és úgy mond véleményt és kritikát, avval semmi gond.
Üdv HéjaSoha ne mondd, hogy soha!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- APC Back-UPS PRO 900VA BR900G-GR - Dobozos, újszerű
- Corsair RM850x Gold 850W White / Fehér Moduláris Tápegység
- ATX - SFX TÁPOK, Több féle, több márka, nagy mennyiség, folyamatosan bővül.
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest