Hirdetés

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

Új hozzászólás Aktív témák

  • And

    veterán

    válasz stikyo #2147 üzenetére

    Így van: annak a kérdésnek, hogy egy töltő 'hány órás', csak a töltőáram és az akkukapacitás ismeretében van értelme. Az IPC-1L univerzális töltő, széles kapacitástartománnyal és három fokozatban beállítható töltőárammal (300..3000 mAh ill. 200 / 500 / 700 mA). A névleges kivehető kapacitásnál töltőáramtól függően 10..50%-kal nagyobb töltésmennyiséget kell bevinni, így az ismert adatokból kiszámítható a várható töltési idő.
    #2149: Nagyon egyszerű módosításokat leszámítva hardveresen vagy szoftveresen meghekkelni egy létező töltőt kb. annyit jelent, mint építeni egy másikat.
    "Hiszen "csak" egy program kell bele, azt meg csak meg lehet írni úgy, mint az itthon is kapható komoly töltőknél."
    Te ismersz valakit, aki képes pl. egy IPC programját módosítani, vagy egyáltalán tisztában van azzal, hogy miféle kontroller van benne? Egy újat készíteni és felprogramozni szerintem kicsit egyszerűbb, mint áramkörileg ismeretlen, nem hozzáférhető forráskódú típust módosítani. Ezen felül senki nem garantálja, hogy egy adott töltőben szabadon programozható eszköz ketyeg, nem pedig egy sokkal egyszerűbb céláramkör, amelynek esetleg néhány paramétere hardveresen változtatható ugyan, de messze nem univerzális.

Új hozzászólás Aktív témák