- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
CaptainChaos
tag
válasz CaptainChaos #12071 üzenetére
Az említett kolega állítólag a 7en külföldön van, annak ellenére, hogy tegnap még mondta, hogy küldjem el a karit, és legariztatja... Tudja valaki, hogy hogyan kell feljelentést tenni?
Nem voltam még ilyen helyzetben, de nincs más választásom. 27000 Ft a kár. és az már bőven beleesik a bűvös 20.000 Ft-os határba!70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
őstag
Nekem ez az első szolásom ide, nem szokásom ide irogatni de télleg mik vannak manapság
nekem Sonky val van gondom mint ahogy olvasom más is megjárta már vele...
nekem egy 4870 kapcsán kerültem kapcsolatba vele
4850es kártyámat akartam nála beszámítatni a fentire. Először nagyon érdeklődőnek tűnt még a postába is belement megegyeztem vele lemondtam más ajánlatokat.
Mikor aztán már a netbank előtt ülök és már az SMS megerősítőt pötyögném be befut egy új üzenet hogy nincs üzlet meggondolta magát mert hogy nem elég neki a kártya de az hirdetésben 47XX meg 4830ast ír beszámításnak amik azért sokkal gyengébbek.Azért adom neki a feketét mert ez így nem eljárás hogy megmondja hogy oké az üzlet holnap feladom a postán 1 percel később meg várjál 2 hetet vagy fizess vagy nincs üzlet....
Azt javaslom mindenki nagyon vigyázzon vele
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
CaptainChaos
tag
Fentieket visszavonnám. Félreértés volt az egész, és közben rendeződött a helyzet...
Ha bekerült neki egy fekete, szeretném ha eltűntetné az erre jogosult...
előre is köszönöm.
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest