Aktív témák
-
kisscsaba
csendes tag
válasz juliabrilke #2309 üzenetére
igaz,de akkor lehet picit kiplasztikázom pofikáját
-
Oliverda
félisten
Az imént hívott rsx kolléga, megkapta az ominózus Turion ML-37 -es procit, állítása szerint ezidáig tökéletesen üzemel.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
batmab
senior tag
Pest megyei "akcio"csoportba belépnék én is...szép vagyok,okos és nem szőke....
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Picco
addikt
Tenyleg egyre furvabb dolgok tortennek itt a PH!-n, kellene egy vatera/e-bay szeru rendszer ide is...vagy az iment emlitett akciocsoport
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Szabi2121
tag
Sziasztok engem is átvertek!!!
Egy HD2900PRO val, szar lefagy a gép, meg egyéb hibák! Buherálva is volt!!!
Mindezt a CENTAURIUM kolléga intézte!!!!! 63K-m bánja!!!! Ki raktam egy uj hirdetéseb akit érdekel az elolvashatja! SZÉLHÁMOS VAN KÖZTÜNK a topik neve!!
-
beteg
őstag
-Dev- nek elpostáztam két hete egy telefont, amit 32 ezerért "vett" meg, de azóta csak hiteget és nem utalja az árát. asszem hétfőn feljelentem.
Csak futni kell!
-
PHM
addikt
Azért őszintén remélem, hogy a becsületes emberek vannak többségben.
Eleddig (lekopogom) csupa korrekt üzletféllel hozott itt össze a sors.
A topic olvasása közben egy kicsit azért félni kezdtem.
Sajnos úgy tűnik, a csalók elleni küzdelem jószerével szélmalomharc.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Dr. Romano
veterán
Eddig akivel én is bizniszeltem mind korrekt volt.
Csak azért tűnik úgy hogy sok a csaló, mert itt ebben a topicban ez a téma
Ha átmész a kivel érdemes üzletelnibe, akkor láthatod az sokkal jobban "pörög" (több hsz kerül oda mint ide, szvsz a tisztességes emberek vannak többen! )Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
haxy27
aktív tag
Egyszer énis eladtam egy alaplapot. Nem írom hogy kinek. kiderült hogy a lap nemvolt jó. De mivel a szemem látára próbálta ki az illető úgy félóra múlva észrevettem hogy a baromarcuja a távtartó nélkül rakta a gépházba és a forszemek elérték a gépház vaslemezét! . Persze egyszer el indult aztán soha többet, holott én tudom hogy mikor otthon ki szereltem a gépből még tökéletesen működött. Na persze meggyőzni már nem tudtam hogy ő volt a hülye, és gyakorlatilag elbaszta az alaplapot. na mindegy de rendes voltam nem kértem tőle a pénzt attól függetlenül, hogy ő vágta gajra.
[ Szerkesztve ]
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Atmo
senior tag
válasz Szabi2121 #2315 üzenetére
Eredeti szöveg:
[I]SZia
REmélem még emlékszel még rám! Én vettem meg az egyik HD2900PRO kártyádat!!
Szóval ugy ahogy van szar a kártya amit eldtál!! Gondolom rá akartál tenni egy XT bios-t vagy tul huztad vagy valaimt csináltál vele mert fagy a gép bármelyik ami be belerakjuk! Nem futnak a játékok normálisan!!!!
Szerencséd, hogy nincs külsérelmi nyoma mert akkor nagyon ideges volnék!!!
Így elviszem én legariztatni!Légszíves ne írj vissza olyat hogy nálad nem volt semmi baja mert akkor még idegesebb leszek!!!!
Így is sajnos ha látom, hogy valamit árulsz akkor fogok írni, hogy vigyázzanak veled mert nem vagy hiteles!!!!!
Szart adtál el!!!Ezért tart ott ez az egész ország ahol tart az ilyen emberek miatt az ilyenek teszik tönkre az ilyen oldalakat!!
Ha még sem és nincs igazam akor vedd ezt a levelet tárgytalannak!! De ha igazam van akkor inkább szállj magdba mielQtt vissza írnál valami egetrengetQ védekezQ levelet!!!!
Mégegyszer ha nincs igazam akkor bocs, de ha nem akkor gondolkodj el!!!![/I]
Sziasztok!
Nálam semmi baja nem volt a kártyának (játékok rendesen mentek, nem fagyott le a gép EGYSZER SEM!!! és csak egy fél napot használtam tesztelés gyanánt 3DMark06 is szépen elment), nem volt tuningolva sem! Pár nappal előtted vettem meg egy kollégától és jó boltot csináltam vele. Ha baja lett, ott a garlevél, intézd el, nekem semmi közöm nincs már a kártyához azóta, hogy eladtam. Elképzelhető, hogy gyári hibás, de ez sem az én felelőségem, nem én gyártom a kártyákat, én csak KERESKEDEK vele mint egy kereskedő! Ezt előbb gondold végig alaposan!
Ha fenyegetni akarsz leszarom, nincs miért aggódnom, mert mindig tissztességes kereskedő voltam/vagyok/leszek! Megvetted a kártyát a felelőség onnantól a Tied. A kipróbálásnak semmi akadálya nem lett volna, nem igényelted, máskor ne vegyél semmit tesz nélkül, bár ezt egy boltban nem tehenéd meg.Többen is alátámasztották már eddig, hogy érdemes velem üzletet kötni (topikban), ha valami nem működik és problémája akad vele, akkor ugye nem úgy megy oda senki a kereskedőhöz, hogy "csövikém átbasztál, rossz cuccot adtál el, csak mert rosszat akartál nekem és mert direkt át akartál baszni"
Előfordul, hogy egy termék hibás.
Az meg már kifejezetten mocsok húzás, hogy rágalmakkal dobálóznak felém, mert a Te kártyádat az én nálam töltött idő alatt NEM BUHERÁLTA SENKI, és nekem miért kéne nagyítóval vizsgálgatnom minden hozzám érkező terméket. Továbbá miért másfél hónap után jut eszedbe a rágalmazás!!!!
Tudod mit öcsém, innentől azt csinálsz amit akarsz, nem fogom az időmet a hülyeségeiddel tölteni!
Ja, és 62k volt ;)Üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Sanyi2007
aktív tag
Szabi, ha tényleg adott rá lehetöséget, hogy kipróbáld, és nem vállalt garanciát, akkor azt gondolom, hogy a Te lazaságot miatt van ez a feszült helyzet. Mármint, ha tényleg igy történt. Ha veszek valamit, és megadják a lehetőséget hogy leteszteljem, és nem élek vele, nincs arcom visszamenni, hogy bocsi, mégsem jó. Miért az ö baja legyen??? Legyünk már kicsit következetesebbek szerintem!
Üdv
Sanyi -
Atmo
senior tag
A lényeg itt van: [link]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
RoyalFlush
őstag
Egyébként egyre több a csaló és problémás eset, főleg az utóbbi időben alaposan megszaporodtak Személy szerint leginkább olyan tagokkal fogok bizniszelni, akikkel már volt személyes pozitív tapasztalatom. Tanulópénzhez szegény vagyok
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
greatchaos
addikt
azért néhány konkrétum is kellene... pontos hibaleírás...
mert egyikőtök azt mondja, hogy jó, a másik nem, igazold hogy hibás... a másik fél természetesen elmarasztalható, nem korrekt eladói hozzáállás, hogy megvetted intézd el. az meg hogy gyári hibás esetlegesen, akkor az az ő igazmondásának a megcáfolása, vagy a hozzáértése erésen megkérdőjelezhető
szvsz, ha nem a biznisz tárgy miatt, de a hozzáállása mindenképpen érdemel egy rosszpontot, mert nem ez a helyes hozzáállás
-
Sanyi2007
aktív tag
válasz greatchaos #2325 üzenetére
ha Te, mint eladó szólsz a vevönek, hogy próbálja ki, mert próbagari van, és a vevö nem teszi meg, utána kezd el reklamálni, ezt ugye nem éreznéd jogosnak, mert Te teret adtál volna a próbának.
És utána ezt rossz hozzáállásnak minösitenék, és rossz ponttal jutalmaznák, korrektnek tartanád-e???
Nem inkább annak jár, aki nem élt a lehetöséggel, és ezért feszültséget okozott a két ember között?Üdv
Sanyi -
greatchaos
addikt
válasz Sanyi2007 #2326 üzenetére
én azt marasztalom el, hogy ha veszek egy terméket tőled (én nincs módunk kipróbálni - úgy tom nem személyes tali volt), akkor megérkezik a cumó, és sz@r, akkor az a minimuim, hogy a garit intézze az eladó, nem az, hogy intézd bamme, mert megvetted... (így sántít nekem, hogy eredetileg nem volt-e már rossz)
-
Mz/ts250@300
tag
válasz greatchaos #2327 üzenetére
De másfél honapjára mondta,hogy szar nem napokon belül.
Az meg elég hihetettlen,hogy egy 63e ft-os cucott 1,5 honap után teszteli is le valaki.
Ráadásul Aki enyiért vessz vgá-t az játszik is a géppel .Én "csak" eggy 7600Gt-t vettem a napokba de 2 nap alatt vagy 20 játék futott rajt.
Ha 1,5 honap mulva romlik el akkor nem ugy megyek az eladóhoz ,hogy szart attál el.
Meghogy" szerencséd,hogy nincs külsérelmi nyoma mert ideges lenneék
Meg biztos megakartad biherálni a biost azért hibás.
Ne is mond hogy nálad müködött rendesen mert még idegesebb lesszek"Hát ilyen privik után érthető az eladó felháborodása
[ Szerkesztve ]
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
RoyalFlush
őstag
válasz Mz/ts250@300 #2328 üzenetére
Nem azért volt ez a 1,5 hónapos késedelem, mert a srác deszka+cpu helyett előbb VGA-t vett ?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Mz/ts250@300
tag
válasz RoyalFlush #2329 üzenetére
Aham értem érdekes beszerzési sorend.
Akormeg főképp nem értem miért utasitotta vissza a kiprobálási.illetve tesztelési lehetőségett,valamint akinél késöbb kiprobálta miért nem tette előbb..hissz tudta,hogy hetekig honapokig nem lessz gépe amibe tesztelni tudja.
Enyire megbizott volna egy 1xx napja reggelt ujoncban ráadásul amikor ilyan nagy összegről van szó?A héten adtam el egy 3,2 es northwood procit azért eléggé felennék háborodva ha 1,5 vagy 2 honap mulva irná a vevő,hogy szar mert letörött egy lába,vagy nem indul ,vagy stb
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
Mz/ts250@300
tag
A tesztett a az eladónál mindenképp elkelett volna végezni,Ha ott nem ,akkor othon vagy akárhol 3 D-s alkalmazások alatt.
Akkor ha hibázik jogos lenne a panaszod .
Ez olyan dolog ő mondhatja ,hogy tesztelte ,hibátlan te meg modhatod,hogy 1,5 honapig nem használtad itt igazságott nehéz lessz tenni.
Ha jol tudom személyes tali volt akkor nem értem az eladót sem hissz az ő érdeke is , a leendő tulaj jelenlétében lefutatott teszt,hissz utolag már nem jöhet a vásárló azzal,hogy szar volt már nálad is .Valamint elkerüli vele a szerelési ,szálitási ,buherálasi,stb hibákatPersze lehett,hogy a kártya csak ugy bedobta a kulcsot az ujj kollégánál .
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
great, másfél hónap után? Sanyi2007-tel értek egyet, nálam is járt vevő, nem volt hajlandó feljönni megnézni a 2800+ Bartont amikor elvitte, azt mondta hívő ember, elhiszi hogy jó, pedig ott futott rajta 3 órája az Orthos. Megmondtam neki, meg úgy is hirdettem, hogy küszöbgar, viszont addig és úgy tesztelhető ahogy akarja a vevő. Nem panaszkodott, de mit csinálok (és te mit csinálnál) ha másfél hónap múlva szólna hogy nem jó?
A másik, hogy ha eladsz pár terméket, és minden vevőd hozzád jár "terméktámogatásért", nem biztos hogy belefér az idődbe, meg igazából így többszörösen megdolgozol a pénzedért.
Én is segítek ha tudok mindenkinek, még annak is aki nem tőlem vett valamit, de azért némi mérlegelésre is szükség van az esetek megítélésekor.
A másfél hónap igen soknak tűnik, de ettől függetlenül segítenék ha tudnék, és szükséges. A garoztatáshoz viszont szerintem nem szükséges.Postázást nem vállalok.
-
KrAt
veterán
Ide is beírom, jobb több helyen mint 1en se:
"Igaz, nem lett kár, de azért leírom Quiksilver-el lett majdnem üzletet...
Megbeszéltük, hogy neki van egy félig rossz 5200-ás telója, amit cserélne moddingcuccokra. Nekem meg van moddingcuccom.
Lebeszéltünk, hogy csere az én cuccaimra, és postázni kéne. Ok, megbeszéltük, hogy feladjuk. 11-én volt ez. 12-én megkérdeztem, hogy áll a csomag. Aztmondta, még nem tudta feladni, mert az anyja nem szerzett neki csomagolópapírt. Rendben, vártam 14-éig, megkérdeztem megint, hogy áll a csomi, erre az üzenetemre nem válaszolt azóta se. Még szerencse, hogy megvártam, míg aztmondja, h feladta, de nem.. Így kár nemért, de akkoris.. " -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Sokadszorra, de utoljára. Megbízhatatlan, hazudozó, felelőtlen tizenéves pöcs.
Úgy vevőként, mint eladóként egy nagy rakás szerencsétlenség, garantált szívás.C4mp3r
A story nagyon hosszú, le kéne üljek egy órára hogy mindent bele tudjak írni...
Halasztgatott találkozók, pénz nélkül berendelt-használt-visszaküldött cuccok, rendezetlen tartozások, hazugságok utalásokkal kapcsolatban több ízben, stb..[ Szerkesztve ]
-
batmab
senior tag
most vettünk a kollégámmal nemrég egy 8800gts-t.helyszini teszt megvolt.srác használja 2 hete,minden faxa.otthon is teszt,minden állat.tegnaptol szar a kari(valszeg)....58k-s kari is elromolhat magátol....
[ Szerkesztve ]
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
djtoomi
addikt
Pénteken arról volt szó hogy szombaton lehet hogy jó,de nem biztos!Tegnap írtam sms-t,hogy ne várj rám,dirket szóltam is,hogy mégsem jó.És akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
KrAt
veterán
válasz Dr. Romano #2338 üzenetére
Tán asszem Asus, de nemtuti
-
Bandeee
tag
Igaz engem nem ennyire etettek meg csak kicsit, vettem egy Sapphire 3870-est jani1973 kollégától, tallálkoztunk, átadta kártyát ami BandiT kollégától származik, a kártya hál' istennek pompásan megy CSAK a bizonyos Valve BlackBox-ot azóta is várom NagyoN. Azt mondta megnézi pici fia, aztán postázza! Hát ennek már 2 hete, most azt írja, hogy nem ér rá!! Pedig csak el kellene küldeni az érvényesített kódhoz tartozó felhasználónevet és jelszavat!! A kártya miatt nem nem tartottam, mert BandiT kollégáról eddig csak jót olvastam mindenhol, DE azt nyavajás Black Box-ot miért nem lehet elküldeni, nem értem!! Sokadszorri unszolásra elküldte a felhasznált kódot!! Az meg aztán aktiválás után francot se ér!! Ki is írta. hogy Invalid code!! Szal, csak ennyi az én bosszúságom!!!
üdv.
András -
FlasH-BacK
senior tag
Rossz tapasztalatom van [Fikás] nicknéven szereplő fórumtársunkkal. Noha a Geforce 6800gs, amit vettem tőle, jól működik, a tartozékokat nem kaptam meg hozzá, minden igérgetése ellenére sem. Bezzeg az sürgős volt neki, hogy megvegyem a kártyáját, de aztán kb 3 hónapja igérgeti hogy odaadja a dobozát és a tartozékait. Persze tápátalakítót nem adott hozzá, és nem is fog, mint utólag kiderült. Amikor eladás előtt kérdeztem hogy meg vannak-e a tartozékai akkor büszkén állította hogy megvannak...
-
greatchaos
addikt
átsiklottam azon, hogy 1,5 hónap után szólt... ezt nem láttam... akkor tárgytalan, és a vevő a málé... visszaszívom mindennemű kijelentésemet az eladóval szemben... - ha másfél hónap után szól valaki, akkor tényleg el kell hajtani...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz djtoomi #2339 üzenetére
2 sor, 3 hazugság. Romlik az átlagod kisfiam, húzzá bele
Péntek este úgy köszöntünk el, hogy viszlát holnap. Privik +vannak
Szombat/tegnap nem írtál semmiféle SMSt, és én hívtalak du. 3kor.
Mikoris közölted, hogy elfelejtetted/késő van/lusta f@sz vagy.
Oké, utóbbit nem te mondtad, azt én gondoltam.De ez az eset csak az utolsó csepp volt, tudod nagyon jól hány esetben fordult már elő, hogy a töketlenkedésed időmbe/pénzembe/mérgembe került.
Arról nem beszélve, hogy nem egy esetben közvetítőként is álltam a sz@rt.
Jó lenne ha visszábbvennél az arcodból és az üzletelgetésekkel addig, amíg be nem nő a fejed lágya, mert előbb-utóbb valaki csúnyán helybenhagy. -
djtoomi
addikt
Jó én is reménykedtem benne,majdnem 100%-ig biztos voltam benne,de mikor elöször telón beszéltünk mondtam hogy enm biztos,aztán végülis nem jött össze,mert nem voltam itthon,egyébként írtam sms-t 15:55kor,és utána hívtál. Mondjuk az is igaz,hogy elfelejtetettem reggel szólni,meg én is elfelejtettem,és késő volt mikor eszembejutott,és fél 6-ig nem értem volna vissza.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
jani1973
tag
válasz Bandeee #2342 üzenetére
Bandeee privát üzenete jani1973 számáraÚj Válasz Email Törlés 2007-12-14 13:35:53
Bandeee
(lelkes újonc)Szia Jani
Nem kell kiírni lemezre, majd letöltöm én is csak kell a felhasználónév és jelszó! A leírt kódszám, hamár érvényesítve lett, akkor már mégegyszer nem használható!!
Nem haragudj ha követelőzésnek érted amit kérek, csak én meg úgy gondolom, hogy a pompás 3870-es kártyához jár ez a játékcsomag. Nem néztem meg, hogy milyen játékokat tartalmaz magába, amikor rá mondtam, hogy nem fontos, hogy elhozd azt is! De miután kártyát beüzemeltem, és pompásan megy (NFS-t játszom elég sokat), akkor olvastam el a doboz oldalán, hogy mit tartalmaz ez az úgynev. BlackBox. Akkor esett le, hogy ezt én nem is ismerem, se a HL2-tőt, sem a Team Fortress-t! Azért kérem ezeket tőled, mert úgy gondolom, hogyha a fiad megnézte őket, és letöltötte, akkor én is megnézném!!!
Mit lett a pompás 8800GT-vel? Eladtad? Nemjó?
üdv.[ Szerkesztve ]
-
jani1973
tag
válasz Bandeee #2342 üzenetére
Ponositsunk mikor megveted a kártyát megegyeztünk hogy a marad nálam és te utána meggondoltad magad Én jószándékból mondtam hogy megszerzem a felhasználo nevet meg a jelszot de sokk a munkám és sajna mikor hazaérek már alszik a család de miért követelözöl amikor egyszer megegyeztünk és a BlackBox nem volt szó csak te meggondoltad magad akkor cseréljünk visza mindent és nincs ebből gond mert ami kártyát adtál cserábe 90 fokon üzemel és én nem panaszkotam ez miatt csak megemlitetem amire a válasz hogy ez természetes ezeknél a kártyáknál (1950XT) Ezzek után akkár nem is kénne foglalkoznák veled de én azért kicsit máskébb fogom fel a dolgot erről a tagról van szó (#2342) Bandeee És telefonba mikor megkötötük az üzletet akkor aztmondtad hogy megvan a hl2 is téged nem érdekell utána meg gyorsan meggondoltad magad Ha már egyszer valamibe megegyeztünk akkor miért döntesz ugy hogy jogod van megváltoztatni az üzletfeltételeit. De mint mondtam ahogy megtudom én csak jószándékból DE NEM azért mert járt volna hozzá mert az nem volt benne a cserébe!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi2007
aktív tag
idézet az eredeti szövegből " A kipróbálásnak semmi akadálya nem lett volna, nem igényelted, máskor ne vegyél semmit tesz nélkül'
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest