Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz jansky1 #26845 üzenetére

    Teljesen átlagos M4 a Cyma (PJ) műhelyéből: megfelelő anyaghasználat, M-szériás fegyvertől jó minőség. M4/M16 vonalon vállalható darab.
    Ver2 GB megy ezekbe, az Achilles-sarka ezeknek a le-letörő orr a GB végéről, nagy fps és nagy hideg kombinációja nem barátja.
    A hop-up híresen szar, könnyen elállítódik, nehéz pontosan beállítani, de ez konstrukciós hiba. Egy G36-nál látott jóféle tárcsás hop up egység 10k, egy hagyományos M-szériás hop up egység a gyárival azonos konstrukcióval, de jobb kivitelezéssel 5-6k.
    A betolható tusba rakott akku szerintem egy örökös hibaforrás, ha a funkciót is használod: a fém tuscső elnyírhatja a mozgó vezetéket, zárlatot is okozhat. Viszont a tusban lévő akku javítja a súlyelosztást. Amúgy ránézésre nem kell csavarozni, azok funkció nélküli álcsavarok, pusztán dekoráció. De a mai akkuk energiasűrűsége miatt 3-5 ezer BB-re való akkut bele lehet tenni egy tusba, így játék közben nem kell szétszedni.

    Ha az M4/M16/HK416 vonal tetszik, akkor a Ver2 GB-szal és a gagyi hop uppal meg kell barátkoznod. Lehet ezekkel együtt élni, de több odafigyelést, törődést igényelnek.
    Ver2 GB-ot használ még az Mp5 (kivéve K és PDW), G3 széria is, de ott a hop up stabilabb.
    G36-ot szoktak venni az M-széria betegségeitől viszolygó játékosok, mert fasza a hop up állítási lehetősége, lenyelik a több részes kamra adta hátrányokat és a Ver3 GB stabilabb. Egy táradapterrel eszi az M-szériás tárakat is, és tele van szereléksínnel, tudod díszíteni optikával, peq dobozzal, gránátvetővel, villalábbal, lábbal, sokféle tussal.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák