Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz szbalogh #11554 üzenetére

    A galaxy addig volt jó amíg mondjuk 12-13-14k-ból a kezedben volt. Így aztán ha eltört, vettél egy másikat, és az bírta még X ideig. Ma, hogy elszálltak az árak (fegyver, kisebb nagyobb alkatrész árak is), vannak olyan stukkerek, amikkel ha szigorúan vesszük és számolunk is, nem éri meg foglalkozni, mert az időt, energiát, alkatrészeket, utánajárást, munkát összevetjük, jobban járunk egy olyan puskával ami tartós és csak játékon igényel figyelmet, ott is csak tárcseréig, akku berakásig, hopup beállításig, vagy lövöldözésig. És az a vicc, hogy van ilyen.

    Sok ember egyébként hozzád hasonlóan a "működőt nem bántunk" elv megsértése miatt csinál magának munkát, ennek egy jelentős része még az első játéka előtt kinullázza a puskáját sajna. Volt szerencsém egy boyi m4sd-hez, hát, azt úgy kaptam kézhez, hogy a gyerek az eredeti alkatrészeket elkeverte, és előtte meg egy tökjó puska volt... (370 fps és a boyik között kiemelkedően pontos volt)

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák