Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy TNT

    őstag

    Hello Liksoft !

    Egy szokatlan dologra lettem mostanában figyelmes: a HDD visszajelző ledje szinte folyamatosan világít(parázslik,pulzál). Először arra gondoltam, hogy a windows birizgálja,de sosincs vége a dolognak. Aztán arra gondoltam, hogy valami trójai vagy valamiféle vírus. De lekapcsoltam a netet és akkor is világít. Gondoltam megnézem akkor a win felfüggesztésével. Tehát megállítottam a boot során és akkor is dolgozik a vincsi. Betöltöttem boot lemezről de akkor is folyamatosan világít. Ezzel a programokat ki is zártam szerintem a problémából. Tehát a bekapcsolást követően azonnal világít és abba sem hagyja a led.

    A HD sentinel szerint minden rendben van. A gépben lévő 2 merevlemez közül mindig az egyik működik. Másodpercenként 32, 64,128 kb írás van a lemezre. (olvasni nem olvas,illetve csak elvétve. Ennek mértéke nem egyezik meg az írással)

    A kérdésem akkor, hogy mégis mi a fenét csinál az én merevlemezem és hogy lehet erről leszoktatni ? Talán valami lemez felület letapogatás bad sectort keresve ?

    Válaszodat előre is köszönöm ! :R

Új hozzászólás Aktív témák