- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoz
csendes tag
Sziasztok.
Lehet h elfogult emberkékre fogok lelni, de talán ebben a csoportban rendelkeztek a legtöbb acer tapasztalattal.
Nos laptop vásárlás előtt állok. Sokan mondtak már sok féle véleményt. Most 2 esélyesre szűkítettem a lehetséges gépeimet.ACER Aspire 5742G-3372G50MN vs. SAMSUNG NP300E5Z-S02HU
Tudásilag nagyjából ugyanazok (igaz idénre a samsung ára megugrott sajnos), így aztán megbízhatósági szempontokat szeretnék figyelembe venni.
Sokan mondták h nem megbízható az Acer megint mások pedig ajánlották. Erről a samsungról már olvastam jókat (mármint pont ez a típus), de erről az acerről nem találtam sajnos semmit, ha van valakinek ilyen leírhatná a tapasztalatait.
Egyetemi hallgató vagyok, ezért volt fontosabb szempont a proci, de mégsem akartam integrált vidikarit (játék azé csak becsúszik ), így jutottam ere a konfigra. Ergo hurcolászom a gépet és nem 1 évre szeretném venni de mégcsak nem is 2-re talán
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest