- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5402 üzenetére
E0-ás steppingej van valakinek? Hirdetések között csak ezt látni..
(#5404) Maxxter: nem is tudom mi volt az uccsó maivel játszottam lehet ránézek az előzőekre.
Amúgy visszakerült a Fatal1ty a házba, eladtam a P5K-t, kicsit kerestem is rajta, megérte Jó deszka az nagyon, a tunigot meg a WiFi-t leszámítva nincs más előnye.
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5407 üzenetére
40%-os haszonnal adtam el a lapot, valszega G0 is hasonlóképp fog járni nemskára. Bár ott nem lesz semmi haszonkulcs csak csere valami E8***-ra. inkább két mag magas frekin, mint négy mag alasonyon- Ez a lap egyetlen baja.
Sztem nekik is C0 lesz, mert korán vették
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5445 üzenetére
Ezt néztem ki. Ugyam ilyen belet kapnak a menőbb Corsair tápok, volt is PH teszt róla, eléggé meggyőző Talán gyengélkedi ka régid? Mit használsz most?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5448 üzenetére
Na igen a táp az vihzet magával mindent ugyhogy cseélj is csak szépen
Nekem a Samu vinyóm gyengélkedik, nincsenek abszolute SMART adatok...se egy P35 lapban se itt. Le kell cserélne mszegénykét. Nekem 30 GB a win particiom, csinálj heylet Szeddk ia hibernálást, töröld le a felesleges file-okat valami progival, stb159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5479 üzenetére
Beüzemeltem a velocit, nem rossz, nem rossz Tetszik hogy visszatért a gépbe a kis kerregő hang ami jelzi hogy működik. Éppen elég halk ahhoz hogyne leyge nzavaró. Mellesleg piszok gyors a kis 2.5 colos cucc Asszem összeállt a masina egy jó kis csomaggá, ez már nagyon updatet nem fog kapni. Lehet kezdeni spórolni egy i5re
159 SW 1.9 jtdm <3
-
stephenpoe
tag
válasz Maxxter #5565 üzenetére
Sziasztok...nem volt netem
Szóval....
....az a lap,csak egy villanás volt,és csak megmutattam,nem tudtam,otthon mi a helyzet,vannak-e ilyenek,vagy akár jobbak
Gondolkodom még,mi legyen az új,nagyon szeretem az én kicsikémet,nem lesz egyszerű felülmúlni
Nekem,3 OS van a gépen,külön-külön telepítve,simán megférnek egymás mellett,csak a biosban van egy választómenü...
Csak az a fontos,hogy a sorrend jó legyen.....ha W7 után telepíted az XP-t,az régebbi rendszer,és nem ismeri fel az újabbat....sokat kell vesződni,mire visszaállítod a 7-est.Én úgy szoktam,hogy a meghajtóknak nevet adok(W7....XP....UBUNTU....STB)és akkor,mikor arra kerül a sor,hogy melyik rendszer,mit foglalhat,nincs kavarodás.Ha először felteszed az XP-t és utána a W7-et...semmi bajuk sem lesz egymással.....ha aktuális lesz az új gép építése,mindenkép' tanácsotokat fogom kérni
Legyen szép időtők,a maradék nyárból
Hali..
...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)
-
stephenpoe
tag
válasz Maxxter #5590 üzenetére
Kemény sztori
...sajnálom,ami történt Nem is hallottam még ilyet,hogy leolvadjon a műanyag szigetelés nem megy ekkora feszültségtől tönkre valami?
Volt nekem is pár érdekesség már,amikor laikusokkal beszélek,mindig azzal magyarázom,hogy ezekmárnaaagyonbonyolultrendszerek,néha összekavarodnak a dolgok" Ha ilyen mentési dolgokról van szó,nekem mindig van egy tartalék,kis hulladék masina,csak olyan terminátorosan,kilógó tyúkbelekkel,és abba szoktam csatlakoztatni azokat az HDD-ket,amikről menteni kell....rendszergazdai jogosultságokat ugyan kér,meg néha nehezen akarja beolvasni,de egyébként alapjában véve,mindent sikerül rendszerint menteni....a tápot,mindenkép' kiméregetném,meg utánanéznék,egyesével,minden hardver megmaradt-e
....éééééés: A fontos dolgokról,MINDIG készítek biztonsági másolatokat....én mostanában,ősöreg notebookokkal szenvedek,valahogy mindegyiken szivat a hang
Most is egy ilyet bűvölök,európai,MSI Mega Book-carság valami,amihez supportot sem találok,az MSI hivatalos honlapján,nem is találom a megfelelő számú gépetA kicsikém fut rendületlenűl,csak a samu 500 GB-s F3-as hallt meg,mindenféle bevezetés nélkül,magam sem értem,mi okból.Hulladék 9500-as NV hajt most ezerrel,mert várja az új videókártyát.5770-est gondoltam....meséljetek,a 6'''-osok,milyenek?Olcsóbb,mint az 5770-es...miért?Érik a terv az I 2500K-ra,de az már valami takarékos,kisházas kreáció lesz
Mindenkinek szép hétvégét Hali
...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)
-
stephenpoe
tag
válasz Maxxter #5592 üzenetére
Köszönöm,már megoldódott Bár nem tudom,mi volt a megoldás,mert százszor telepítettem,mindenféle drivert,aztán egyszercsak azt vettem észre,hogy ott az ikon a hangnak
Minden rendben megy...kicsit le vannak lassúlva a dolgok,de ez így,tél felé,normális
Nemsokára jön a hó,alig várom,viszem a Drágámat snowboardozni
Vigyázzatok Magtokra
-
stephenpoe
tag
válasz Maxxter #5594 üzenetére
ja....munka szempontjából,Jersey-New York a legjobb....
...én is megyek autókázni,csak essen mááá
Most ugyan,egy elsőkerekes fostalicska van,de az is sinkózik,ha kell
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5606 üzenetére
Az meglehet, csak meghellotta az IT hívószavát és beindult
A lapocskám tegnap kiszereltem a gépből és beizitottam az i5.öst. Húúúú banyek, még a 4GHz-es douhoz képest isszembetűnő a sebességnövekedés. GTA IV hasit mint a vajasbicska
Egy gondom van, hogy az ASUS Arctic Square hűtőmet nem tudom rátenni. Létezik valami lefogató ezekhez?[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5608 üzenetére
Köszi!
helyes! meg a kocsiról is jöhetne némi update
Aztán elkezdem tervezni mit épitsek a fatális deszkára. Kis okos gazdaságos masinát akarok majd a PII Tualatin helyére. Tökéletes lesz. Még legalább 5-10 évig lesz használaban az tuti :d[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5612 üzenetére
Rossz hirek...
Amikor beépítetted a deszkát a lapba, tettél alátétet a csavarok alá a lapon? Ha igen, próbáld meg anélkül, és a működéshez felesleges dolgokat ne építsd be. Ha nem volt alátét, akkor tegyél alá. USB adaptereket is mellőzd.
BIOS mi van rajta? Valami tuningot kap? Ha igen tedd fel az 16 van a 18as biost és alapon toljad. (Nekem E8600 tökéletesen ment 18as biossal, szerette a tuningot is és nagyon stabil volt).Szép táp, hogyé volt?
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
aktív tag
válasz Maxxter #5622 üzenetére
Mint ígértem, ma jelentkezem A fejlemény: Haver-kolléga áthozta a gépét, ugyanaz a táp van a gépében, mint nekem (FSP 350) ami egy athlon x4 -et, és egy radeon 4830-at szolgál ki, sőt még a memóriamoduljai is annyi mint nekem, 4x1 gigabyte.
Szóval a 4830-as karival indul a gépem, de pár másodperc után kikapcsol ( BIOS-ban való matatás közben)
GTS 450 berak a kolléga gépébe, és... ott sem megy
Az, akitől a kártyát vettem, szólt hogy vigyem át az egész gépet, és átnézzük.. Szerinte is tápegység a gyenge.
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
grunge
addikt
válasz Maxxter #5629 üzenetére
Csak és kizárólag ASUS! Nekem van egy D2P (25-30k) és egy DS (ezen vvan a durva zene cucc). Zseniálisak! Volt Fatal1ty X-Fi-m, de az tré ezekhez képest. Maga a kártya jó volt, de a szoftverek nagyon nem. Asusnál minden gördülékenyen megy és működik, nem is akárhogy!
Egy DS vagy DG ugy 10 ezer körül van. Ég és föld.159 SW 1.9 jtdm <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS PRIME X570-P
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Újszerű - GIGABYTE H410M H LGA1200 alaplap + Windows 11 Home digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs