Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maxxter

    senior tag

    Nem lenne az csúnya dolog csak oda kell figyelni, hogy hol nem mennem vezetékek. Gari az odalenne? :F :DD ezt vettem [link]

    Tudom, hogy fertőző a modding, nálam egy Zalman 9500LED-del kezdődött. . . de szerencsére tudom, hol a határ. Ha sok pénzem akkor majd moddolom mint atom, de addig jó ez így is.

    A DFI-ről csak annyit tudok mondani, hogy én sokat vártam tőle és semmivel nem kaptam többet mint egy abittól. Rendben van, hogy UV-s minden, csőkábeleket adnak, de nem sokkal tud többet mint egy abit. Mondják, hogy ilyen meg olyan király tuningban, de az annyit jelent, ha kifogsz egy jó példányt az tényleg üt, különben egy abit lap van olyan jó. De a DFI-ben olyan beállítások vannak, hogy azt se tudod mi miért hogyan. Ez az, azt se tudod mi az és ha szórakozol vele akkor te nem veszed észre hogy jobb lett csak a benchmark progi, de nem csak azért veszed a géped. Meg egy jó abit modbiosban is lehet ugyanazt állítani mint dfi-ben. Jó és szép a DFI de nem azért az árért amiért vesztegetik a boltokban.
    Legelső lapom, mikor már konyítottam valamit a gépekhez, egy abit is7 volt. Szerettem nagyon csak elavult. Utána jött egy asus a8n sli se az fél év után megöltem, nem bírta a tuningot, nem is veszek soha többet asust. Utána dfi, de többet vártam, nem kaptam, ezért maradok az abitnál.
    Gigabyte-ot nem próbáltam msi-hez volt szerencsém, sajnos, az sem lesz 100%. Kicsit hosszú comment lett, de a véleményem ennyi a dfi-ről. ABIT uGURU :C FATAL1TY :C :R

    [ Szerkesztve ]

    Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

Új hozzászólás Aktív témák