Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz BiP #3917 üzenetére

    Nem hiszem, hogy ez megoldható, legalábbis biztosan van jogorvoslat, és tudnak perelni, ha ilyen történik. Nálunk sajnos nincs ilyenre lehetőség, pedig szívesen látnám, hogy kibasszák a Spart a faluból. Van egyébként rá akarat az önkormányzatnál. A polgármester cége is attól csődölt be annak idején, hogy beköltözött a faluba a Spar, de mégsem tudják kivégezni. :DDD Korrupció van, de a legtöbb esetben szerintem nem a helyi cégekkel megy a csókolózás, hanem a párt által előírtakkal már a rendszerváltás óta kormánytól függetlenül.

    Amúgy vehetjük Svájcot példának, ott minden esetben helyi céget bíznak meg, ha képes elvégezni a munkát, aztán egy várossal odébbit, aztán a megyében találhatót, aztán az országban találhatót, aztán ha nincs az országban, akkor elgondolkodnak, hogy csinálnak egyet, és csak végső esetben bíznak meg külföldi céget. Ennyi erővel ez is korrupció. Nálunk bezzeg hegyén hátán állnak a külföldi cégek és az is gond, ha nem a Lidl nyeri el az engedélyt szemben a helyi vállalkozóval. Kicsit feje tetejére állt a világ szerintem.

    Amúgy persze biztosan van ilyen is, amit mondasz, csak próbáltam árnyalni a képet. Na nekem ennyi elég pár hétre a politizálásból, nem akarom erre elbaszni az időmet. Megyek inkább kapcsolatot építeni valami jó zsíros önkormányzattal az irigykedés helyett. :K :C

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák