Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    hát én nem tudom, költségvetés így meg úgy, de ahányszor én autóval meg busszal megyek a városban, ha mindenkit megbüntetnék, mert nem indexel, átmegy a záróvonalon közvetlenül a lámpa elött stb. jó sok pénz összejönne. azt kéne csinálni, hogy sok járör legyen, akár idönként direkt körforgalmaknál is, és ezeket a hülyéket b@sszák meg! nem kell nagy összeg 5-10ezer Ft vagy nem tudom ezekért mennyi jár. csak sajnos ilyenkor sehol egy rendör és 10-böl 6 ember nem indexel körforgalomból kijövet és ez retentöen bosszantó.. és ez általánosan ismert dolog, nem tudom, ha hiány van, miért nem egy körforgalomhoz vezérelnek ki járöröket és máris meg lenne oldva a dolog.. gondolom én...
    a másik meg, amikor megyek a 40-es táblánál negyvennel és elkerülnek kb 60-70-nel, ma is ugyanez ráadásul egyszerre 5-6 autót elkerült egy bevadult swiftes... ez az igazán dühítö és akkor kurvára elörébb van ám, megelözött 5 autót és követi a másik 100-at akik mennek haza a strandról... tudom, hogy nem lehet mindenhol ott a rendörség, de ilyenkor, amikor hiány van, lehet, hogy elö kéne venni ezeket az ismert dolgokat és ott gyüjteni a pénzt. nem?

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák