Hirdetés
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz @Jocó@ #20029 üzenetére
Probaltad mar a vanilla OpenWrt-t telepiteni (es utolag feltenni a kivant csomagokat)? Csak mert a nemzetkozi forumon pont dicserik a k6.6-ot meg a TP-Lin 1043NDv3-at.
De igen, kernel frissites volt, ami altalaban firmware novekedessel jar ... szoval mindenkepp kell kidobni sajat csomagokat, de, hogy miert nem megy a WiFi, arra nincs otletem.
Esetleg tiszta telepitessel se mukodik a build-ed?aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
yodee_
őstag
válasz @Jocó@ #20029 üzenetére
Mi változott az AX3200-nál? Jelenleg már 3 van itthon. A utolsó pár hónapja került hozzám és a legfrissebb rendszerrel fut (23.05-3). A másik kettő viszont régebbi, 22.03. Ezekben jelenleg az uptime 627 nap Mivel gondom nincs, és AP-ként üzemelnek nem nyúltam hozzájuk. Ha mégis frissítek számíthatok valami kompléikációra?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
- Microsoft 365 Personal (QQ2-01744) - 1 éves előfizetés BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest