Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <NewL>

    addikt

    válasz Nyugdíjas #7786 üzenetére

    nemcsak a ramkezeléssel vannak problémák, az a legkevesebb mert nekem is 4Gb feszkózik benne.

    hanem az, hogy jön egy softwer update, és elbaszódik a gyári mail kliens, kéri állandóan a jelszavat, nem fogadja el. szerencsére ezt a mostani megoldotta.
    az, hogy nulla kemény munka után, szimpla netezéssel és zenehallgatással, 1 nap után szaggat az expozé 4 ablakkal.
    az, hogy rádugom a külső vinyóm, bejön, rányomnék az ikonjára erre elkezd napernyőzni a semmin.

    pedig nagyon jól megválasztottam a programokat amiket az utolsó teljes telepítés után raktam fel. szinte csak a Mac-es AppStoreból vannak az appok telepítve, és nem kalózpéldányok.

    nagyon remélem, hogy a Lion közel lesz a tökéleteshez, ha igen akkor tutira megveszem a szoftvert egy apr-nél.
    remélem, hogy már pendriveon fogják adni, nem szerencsétlen lemezen ;)

    egyébként az volt most az éretlenkedésem tárgya, hogy win után hozzászoktam tényleg a jóhoz, az, hogy minden szép és viszonylag könnyen kezelhető, stabil és baromi könnyű még egy fonnyadt program telepítése is. múltkor dni kérdezte kimit szeret a legjobban az os x-ben. egyik legjobb dolog, hogy egy 8gigás játék vagy program egy darab file-ból áll, legalábbis annyit látok, és csak simán "behúzom" (nem mindegyiket) az Applications mappába és megy. na az egy baromi jó dolog, nekem bejön!
    ... na, és azért éretlenkedtem most, mert nyalókázott nekem párszor, meg a mail app baszakodott kicsit. meg nincs már meg az az érzés mint iPhone-on. kéne egy ssd, mi? ;] :K (az a baj, hogy drága, meg a keret hozzá. és akkor már cserélnem kellene kötelezően a 160gb-is gyári merevlemezt is. szóval 50 körül jönnék ki kb. ha most azt nézem, hogy mennyit ér kb a gépem, jobban járnék, hogyha egy újat vennék. de hát nincs az alap Próban ssd, várok a következő frissítésre, és veszek)

    [ Szerkesztve ]

    There's an app for that

Új hozzászólás Aktív témák