Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz titi12 #40041 üzenetére

    Nem értem a problémád. Alap M1-es gépet használok. A Panasonic S5-ből kieső videókat fotókat minden gond nélkül szerkesztem ACR, Ps, DR szoftverekkel. Ami gond felmerül az mind szoftveres, nem a hardver gyenge, mivel idővel javítják.
    Annyi a trükk, hogy rá van akasztva 4 tera PCIE SSD a TB3 portra és azon fut a cache+minden. Így a 256 belső SSD kb. 40%-a van használatban. Engem egyáltalán nem hatna meg az a plusz 256 GB. Akkor is rá lenne akasztva a 4 tera SSD.

    Utólag kiderült, hogy az M1-es minin ki van herélve a TB3 port és fele sávszélt tud. Leteszteltem és párhuzamosan használtam a belső SSD-t a külsővel. Valós felhasználásban nem veszed észre, hogy 2400 MBps vagy 1300 MBps.

    Aki pedig annyira pro az nyilván nem az alapgépet veszi, mert úgy is megtermeli az árát.

    Tehát a 256 GB önmagába nem probléma, inkább csak szánalmas és az Apple ostobaságának bizonyítéka. Ez a 256 többet ront a renoméján mint ami elköltene a plusz 256 GB-ra gépenként. Tele van a cég vén, befeszült idiótákkal. Ettől még a termék alapvetően jó és mindenre használható amit egy ÁTLAG user használni szokott. Nem a technikai adatlapokon lévő számokat kell mantrázni, hanem használni kell a gépet. Arra tervezték.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák