Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Na tegnap hívtam a háziorvost, hogy mi az esély arra, hogy 30 alattiként megkapjuk valamikor az oltást, erre hív ma az asszisztens, hogy kedden mehetünk Szputnyikért.
    Egyik szemem sír, másik nevet, mert viszonylag hamar sorra kerülünk, de azért nem teljesen ilyen lovat akartam, jobban örültem volna egy jó kis Pfizernek.
    Keddig eldöntjük mi legyen, asszony szerint amilyen szerencsénk van, ha visszamondjuk, decemberig tuti nem kerülünk sorra, ha meg beadatjuk, akkor rá egy hétre érkezik egy 2 millió adagos Pfizer szállítmány :DDD ;]

    Egyébként nővérként dolgozó unokatesóm szerint egyre több beoltott érkezik az intenzív osztályokra, 2 kórházra van rálátása, mindkettőben megfigyelhető ez a tendencia. Főleg Pfizer után 1-2 héttel jellemző, bár ez kapcsolatban lehet azzal, hogy eddig túlnyomorészt Pfizerrel oltottak.
    Szerintem ehhez köze lehet az oltópontos megoldásnak is, ahogy felettem írták, kiváló gócpontokként szolgálnak. Na mindegy, ha megyünk, akkor csakis FFP2-ben, kesztyűben és védőszemüvegben, onnantól meg a sorsunk csak a jóisten meg Orbán Viktor ;] kezében van

Új hozzászólás Aktív témák